Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anoma1 spune:

am si eu pt bebelusi mici mici sampon delicat mustella (pt par si corp) si o cutie de lapte praf milumill 2 (se da de la 4 luni) sigilata. pentru mamicile din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui anoma1

buna la toata lumea. am o fetita de 9 luni si jumatate si deja nu o mai pot hrani in port bebe. as avea si eu nevoie de un scaun de masa (macar cu titlu de imprumut pt un an de zile). sunt si bucuresti si m-ar ajuta f mult. multumesc frumos

Regulile acestui topic sunt postate pe prima lui pagina !Inainte sa deschizi shpe topice la "Generale" poate ar fi trebuit sa respecti mai intai regulile de aici pentru ca nici eu si nici Daniela nu am primit datele tale !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

laura atunci te rog frumos sa mi trimiti adresa ei si neli spune mi te rog ce ai nevoie in primul rand..cat are fetita in cm ? incerc sa trimit sa ajunga pana de craciun depinde cat de repede primesc adresa coletul il fac repede

PS.este cineva care doneaza un patut de nou nascut pana in 4 luni poate are nevoie vre o viitoare mamica http://www.cedez.ro/cedez/125/Patut%20nou%20nascut

Buna Cryss,iti multumesc tare mult, scuze ca am intrat atat de tarziu cu un raspuns.
Anastasia are acum ~66-67 cm , asteptam sa mergem la dr de fam sa o masoare exact, eu am masurat-o si avea undeva in jur de 66cm spre 67,dar cu unele diferente de la o masuratoare la alta, am incercat de mai multe ori.Nu pot sa vin eu sa spun ce am nevoie, nu pot sa pretind ceva anume, pot doar sa spun ca aproape toate hainutele pe care le aveam le-am pus deoparte sa le dam si noi la randul nostru unei fetite de 1 luna si 4 zile ai caror parinti au ramas fara serviciu,parinti care, din pacate nu au conexiune la internet si nici calculator,sunt deja mici hainutele si nu le mai poate imbraca, mai sunt doar cateva care inca se mai potrivesc.
Asadar, ramane la latitudinea ta ce alegi sa trimiti Anastasiei, ce crezi tu ca s-ar potrivi,esti mamica si tu si te pricepi foarte bine sa apreciezi ce ar avea nevoie un bebe de varsta, talia si greutatea ei(4 luni,~7500-7700 grame,~66-67 cm).
Multumim mult, sanatate multa si numai bine !sarbatori fericite,An Nou prosper si mult mai bun decat toti cei de pana acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anoma1

buna la toata lumea. am o fetita de 9 luni si jumatate si deja nu o mai pot hrani in port bebe. as avea si eu nevoie de un scaun de masa (macar cu titlu de imprumut pt un an de zile). sunt si bucuresti si m-ar ajuta f mult. multumesc frumos

Asta e curat tupeu ca sa nu zic mai mult........desi ma abtin cu greu...
Cum fata draga postezi aici la 12.05 ca vrei una si alta si faci apoi la 12.09 topic la generale in care te faci ca "ploua" de topicul asta si vrei tu sa strangi pentru amarati pachete de sarbatori?????
deja asta spune multe despre calitatea umana.... ies sa iau aer ca altfel explodez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

am inteles neli nu stiu daca am asa mici dar sunt cu putin mai maricele si merge sa le intorci putin incerc sa gasesc cat mai potrivite de sezon ..te pup sper sa reuswesc maine sa pun coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

am inteles neli nu stiu daca am asa mici dar sunt cu putin mai maricele si merge sa le intorci putin incerc sa gasesc cat mai potrivite de sezon ..te pup sper sa reuswesc maine sa pun coletul

Multumim mult pt ajutor,ne vor fi de folos cu siguranta foarte curand,ea se mareste tare repede.
Te pup ,sanatate multa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Neli_ra, Anastasia e destul de maricica si apropiata de masurile lui Vladimir, dar as putea sa iti trimit si eu cateva hainute pe care doar ce i le-am scos lui ca i-au ramas mici (el are 72 cm): maieuri, body-uri, pijamalute intregi, un pulover, pantalonasi si cateva bluzite de fetita. Cred ca le-ar putea purta pana pe la 5-6 luni.

Astept adresa pe pm. Sper doar sa ma misc repede cu coletul, sa le trimit inainte de sarbatori sa apuce sa le poarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru mariutza_mea si ionik:

Am dat PM-uri catorva fete de la mine de la Scutece, pentru ajutor. Intre timp, am descoperit, intr-un buzunar al portmoneului, 50 de RON. Am preferat sa folosesc acesti bani pentru a aduce putina bucurie in casele voastre, prin urmare, am trecut prin piata si am luat o pereche de ghetute-cizmulite de culoare roz, cu fermoar si siret, marimea 25, pentru Sofia, si o pereche de ghetute-cizmulite de culoare rosie, cu fermoar si siret, marimea 27, pentru Maria. Incaltarile sunt imblanite.

Astept adresa lui ionik, Laura, danielac, va rog sa ma ajutati cu un PM cu adresa completa, eventual un nr. de telefon, daca aveti!

Neli_ra, pachetelul pentru tine este in curs de pregatire!

Maine Daria mea face un anisor!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Selene,adresa ti-am trimis-o pe mess dar nu am numarul ei de telefon .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

selene,multumesc din suflet!dumnezeu sa iti dea inzecit inapoi,sa ai parte de multe sanatate si bucurii!!!adresa ti-o vor da fetele.tu insa vei fi mos craciun pt sofia mea draga!multumesc!!!nu am cuvinte!

Mergi la inceput