Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

neli lasa mi pe pm adresa ta incerc sa ti trimit ceva eu ce aveam in listuta am dat ma puteti sterge..am dat unei fundatii din ferentari si unei mamici de pe un sait dar caut ceva de la rebeca si gasesc sigur mai micute poate reusesc sa trimit sapt asta cu permisiunea fetelor lasa adresa pupici

NU SUNT PERMISE SCHIMBURILE DE PM LA ACEST TOPIC !Daca neli-ra doreste,putem trimite NOI adresa ei catre tine !Se pare ca scriem in turceste aici !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am si eu nevoie pentru Teo (108 cm,17 kg si 27-28 la picior )de niste pantaloni mai grosi si ceva de incaltat daca ne poate ajuta ceva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

scz laura m am exprimat gresit sa va lase adresa sa mi o trimiteti cunosc regulamentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Buna fetrlor imi cer scuze fata de Selena pentru ca nu am putut sa o anunt mai repede ca am primit pachetul cu hainute pt Stefanel . Acum nu ma simt prea bine am avut operatie de peritonita si ccel putin 3-4 luni nu voi putea face nimic adica in sensu de a ridica.As vrea sa va urez Sarbatori Fericite un an nou bucuros si prosper si sa va dea dumnezeu sanatate. Le multumesc tuturor celor care sau gandit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui ionik

Citat:
citat din mesajul lui ionik

fetelor,am nevoie de o pereche de ghetute ceva mai groase,cu blanita,de iarna mas 24-25 pt sofia mea....
am primit o pereche de la cornaelia insa sunt mai degraba de toamna,pt ca sunt ff subtirele(in sensul ca sunt din vinilin la interior) si ii tin rece la picioruse pe frigul asta....
multumesc anticipat!

ne poate ajuta si pe noi cineva?

O tzar' de rabdare, sa mai intreb si io fete...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

multumesc frumos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

neli lasa mi pe pm adresa ta incerc sa ti trimit ceva eu ce aveam in listuta am dat ma puteti sterge..am dat unei fundatii din ferentari si unei mamici de pe un sait dar caut ceva de la rebeca si gasesc sigur mai micute poate reusesc sa trimit sapt asta cu permisiunea fetelor lasa adresa pupici

NU SUNT PERMISE SCHIMBURILE DE PM LA ACEST TOPIC !Daca neli-ra doreste,putem trimite NOI adresa ei catre tine !Se pare ca scriem in turceste aici !

Daniela si Laura ,sunt de acord sa dati adresa mea-daca o mai aveti,daca nu,v-o trimit din nou- fetelor care vor sa-mi trimita lucruri pt fetita.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neli , eu mai am adresa ta si cred ca si Dani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

laura atunci te rog frumos sa mi trimiti adresa ei si neli spune mi te rog ce ai nevoie in primul rand..cat are fetita in cm ? incerc sa trimit sa ajunga pana de craciun depinde cat de repede primesc adresa coletul il fac repede

PS.este cineva care doneaza un patut de nou nascut pana in 4 luni poate are nevoie vre o viitoare mamica http://www.cedez.ro/cedez/125/Patut%20nou%20nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Tocmai voiam sa semnalez ca topicul o luase iar razna si vad ca mi-a luat-o Laura inainte

Fetelor nu uitati va rugam de regulament!

Ionik, Neli ra, ancadragoman, imediat ce vom avea lucrurile cerute de voi va vom anunta!

Selene, Anuc, cryss26buc modific la voi, in lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anoma1 spune:

buna la toata lumea. am o fetita de 9 luni si jumatate si deja nu o mai pot hrani in port bebe. as avea si eu nevoie de un scaun de masa (macar cu titlu de imprumut pt un an de zile). sunt si bucuresti si m-ar ajuta f mult. multumesc frumos

Mergi la inceput