Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 17
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Buna ziua! Eu am cam lipsit de pe forum in ultima perioada. Va rog sa scoateti de la mine hainele pentru baietel 3-4 ani, ca i le-am dat lui Pisellino. Sarbatori fericite va doresc! Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Imediat actualizez lista!
Pisellino, diseara pun la posta coletul pentru tine! deja il am in masina!
ancadragoman spune:
Daniela i-am dat Laurei datele despre o familie cu 3 copilasi care au nevoie de ajutor ,mai trebuie ceva ca vad ca nu sunt inca pe lista?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
danielac spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Daniela i-am dat Laurei datele despre o familie cu 3 copilasi care au nevoie de ajutor ,mai trebuie ceva ca vad ca nu sunt inca pe lista? |
Nu stiu inca nimic.Probabil ca Laura verifica daca spui ca datele au ajuns la ea i apoi imi va spune sa adaug eu in lista!
sa mai asteptam sa vedem ce spune!
ancadragoman spune:
Nu este nicio graba
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pisellino spune:
buna seara! daniela multumim abia astept sa vad ce are robi in pachet
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
danielac spune:
Va rog mult inca odata sa ignorati mesajele primite de dvs. pe mail sau pm de la persoanele care sunt pe lista neagra aflata pe prima pagina a topicului!!!
elyda spune:
Donez haine de dama pentru o persoana de aprox.55 kg si inaltime 1.60 si haine baieti 6-9 ani. AS DORI CA PERSOANA SA FIE DIN PITESTI deoarece sunt multe si nu le pot trimite prin posta. Daca sunt persoane interesate astept mesaje pe mail sau PM.
Dana
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui elyda Donez haine de dama pentru o persoana de aprox.55 kg si inaltime 1.60 si haine baieti 6-9 ani. AS DORI CA PERSOANA SA FIE DIN PITESTI deoarece sunt multe si nu le pot trimite prin posta. Daca sunt persoane interesate astept mesaje pe mail sau PM. Dana |
Dana,bine ai venit printre noi !Hainutele de 6 ani ar fi bune pentru Ducky dar nu stiu daca le poate ridica personal ca-i departe tare,in Arad .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
remiclea spune:
Buna seara. Ma scuzati ca dau buzna aici. Am si eu niste hainute de fetita, de vara, rochite, fustite, pantofiori, nu sunt in stare excelenta dar sunt pezentabile, multe le-a purtat fetita mea de 1,2 ori.Ea le-a purtat vara trecuta(avea 6-9 luni) si multe i-au fost bune si vara asta.As avea si niste jucarioare, o pereche de ghetute de iarna pt 1 an.Daca ma puteti indruma cui pot sa le trimit mi-ati fi de f mare ajutor.Stiu ca acum ar fi bune hainute groase da cele groase deja le-am dat. Multumesc
danielac spune:
citat din mesajul lui remiclea Buna seara. Ma scuzati ca dau buzna aici. Am si eu niste hainute de fetita, de vara, rochite, fustite, pantofiori, nu sunt in stare excelenta dar sunt pezentabile, multe le-a purtat fetita mea de 1,2 ori.Ea le-a purtat vara trecuta(avea 6-9 luni) si multe i-au fost bune si vara asta.As avea si niste jucarioare, o pereche de ghetute de iarna pt 1 an.Daca ma puteti indruma cui pot sa le trimit mi-ati fi de f mare ajutor.Stiu ca acum ar fi bune hainute groase da cele groase deja le-am dat. Multumesc |
Bine ai venit!