Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
mai bine masoara talpa.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
crissandrada spune:
Buna.
Nu stiu cum se procedeaza, nu am citit subiectul, dar am inteles ca se primesc donatii pentru copilasi.
Vreau sa donez si eu vreo 8-9 body-uri de 6-9 luni purtate de fetita mea de calitate foarte buna, o geaca roz tot purtata pentru 1- 2 ani si set caciula (tip fes, fara legatoare sub barba) si fular tot pt 1-2 ani unisex.
Criss de Alessia si Andrada
crissandrada spune:
Revin, am pus si poze http://good-times.webshots.com/album/575839964rCcNyG?vhost=good-times
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Buna. Nu stiu cum se procedeaza, nu am citit subiectul, dar am inteles ca se primesc donatii pentru copilasi. Vreau sa donez si eu vreo 8-9 body-uri de 6-9 luni purtate de fetita mea de calitate foarte buna, o geaca roz tot purtata pentru 1- 2 ani si set caciula (tip fes, fara legatoare sub barba) si fular tot pt 1-2 ani unisex. Criss de Alessia si Andrada |
Bine ai venit!
am sa iti trimit adresa lui Dodo, si daca vrei ii trimiti ei o parte din lucrusoare!ok?
crissandrada spune:
Danielac trimite-mi adresa si daca vrea i le dau pe toate. De unde e ? Cum se trimit, prin posta? Trebuie puse in cutie sau cum?
ducky spune:
Buna
Va rog sa ma scoateti din listuta cu hainutele mari pentru ca le-am dat de mult.
In schimb am niste haine baietel de 3 ani, inclusiv tricouri, daca le doreste cineva.
O luna decembrie frumoasa va doresc.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
danielac spune:
citat din mesajul lui crissandrada Danielac trimite-mi adresa si daca vrea i le dau pe toate. De unde e ? Cum se trimit, prin posta? Trebuie puse in cutie sau cum? Criss de Alessia si Andrada |
ok.iti trimit prin pm.trimite prin posta intr-o cutie.
danielac spune:
citat din mesajul lui ducky Buna Va rog sa ma scoateti din listuta cu hainutele mari pentru ca le-am dat de mult. In schimb am niste haine baietel de 3 ani, inclusiv tricouri, daca le doreste cineva. O luna decembrie frumoasa va doresc. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
ok!
Cornelia spune:
Buna ziua!
Eu am cam lipsit de pe forum in ultima perioada. Va rog sa scoateti de la mine hainele pentru baietel 3-4 ani, ca i le-am dat lui Pisellino.
Sarbatori fericite va doresc!
pisellino spune:
cornelia robi poarta toate hainutele de la tine, afara iesim cu geaca ii sunt super bune
pup pt tine, esti minunata ca ne-ai ajutat
eu am scris aici ce continea coletul de la tine, respect regulile
multumim
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576