Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna seara,
Nu pot sta mult si-mi cer scuze , am vrut doar sa spun ca voi anunta pe forum cand si daca voi primi lucruri pt fetita mea, in caz ca nu apar sa anunt , inseamna ca nu am primit nimic , oricum , expeditorul poate anunta el insusi daca a trimis ceva catre noi,astfel s-ar observa o eventuala discordanta intre expeditor si destinatar.Vroiam sa spun doar ca voi anunta cu siguranta cand,daca si ce anume primesc pt Anastasia, asa cum am facut si pana acum.Va dorim noapte buna, sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna,
As dori sa ofer si eu hainute grosute de baietel, unele se potrivesc si pentru fetite. O parte sunt purtate altele sunt nou-noute. Costumase, body, ciorapei, pantalonasi, o salopeta albastra pt 6 luni, o punga de pampers marimea 1 (lipseste 1 pampers..). Marimi in general de la 0-3 luni.
Nu stiu cum sa procedez pentru a trimite...

Multumesc,

Mada mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Maduza,bine ai venit ! Daca printre cei de pe prima pagina este careva care se incadreaza in cerintele tale ,scrie-mi si iti trimit adresa !Daca nu , in ianuarie-februarie trebuie sa nasca arwen si ii vor folosi hainutele ! Cum doresti tu !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Laura si Daniela va rog sa ma scoateti din lista pentru ca pe noi ne ajuta fetele de la "bazar pentru Robi" ne dau ele hainute, poate de aici se duc la altcineva care are nevoie!
Va pup, faceti o treaba minunata, tineti-o tot asa!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

bebe care se va naste in dec. - Cosmyk ce sex are?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

madutza te trec imediat in lista!

pisellino, am retinut! bafta!

Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swettim spune:

http://cdn.ad2.ip.ro/logos/b104925/aaaa.png cine are un sterilizator care nul mai foloseste?va rog ajutatima va rog din suflet.multumesc frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui swettim

http://cdn.ad2.ip.ro/logos/b104925/aaaa.png cine are un sterilizator care nul mai foloseste?va rog ajutatima va rog din suflet.multumesc frumos.

Nici buna ziua,nici ....?!Frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Maduza,bine ai venit ! Daca printre cei de pe prima pagina este careva care se incadreaza in cerintele tale ,scrie-mi si iti trimit adresa !Daca nu , in ianuarie-februarie trebuie sa nasca arwen si ii vor folosi hainutele ! Cum doresti tu !

Pe prima pagina sunt in general copilasi mai mari, nu ar avea ce sa faca cu hainute mici. As dori adresa lui arwen sa-i pot trimite pentru nou-nascut hainute 0-3 luni si pampersi. Hainutele de 5-6 luni le am in general de primavara-vara...
As mai dori sa ofer un fas gros de iarna daca are cineva nevoie - varsta 6 luni.

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Pe prima pagina sunt in general copilasi mai mari, nu ar avea ce sa faca cu hainute mici. As dori adresa lui arwen sa-i pot trimite pentru nou-nascut hainute 0-3 luni si pampersi. Hainutele de 5-6 luni le am in general de primavara-vara...
As mai dori sa ofer un fas gros de iarna daca are cineva nevoie - varsta 6 luni.

Multumesc

Madutza,ai PM .Arwen trebuie sa nasca in februarie in jur de 26 .Faza e ca asta mica nu are buletin ca nu a vrut maica-sa sa-i faca si cum nu are inca 18 ani nu poate sa-si faca singura asa ca am adresa si numele "sotului" ..

Mergi la inceput