Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 12
ionik spune:
raindrop,hainute de bebei,eu am mai cumparat din magazine sh.
se gasesc acolo salopete si body-uri de la 0 pana la 2 ani,dina acelea cu totul,plus aste tipuri de hainute,si nu sunt scumpte,sun preturi incepand de la 1 leu,ba poate chiar 0.50 de lei
pt ei ar insemna mult sa le duceti hainute bune,nu neaparat noi.acolo orice lucru mic inseamna mult.succes!
LauraNicole spune:
Raindrop , bine ai venit ! Ai inteles gresit , nu e vorba ca nu primim PM ca altfel n-as gasi cate zece in casutza mea postala zilnic ci era vorba de schimbul de mesaje gen "Da-mi mie asta ,etc " .Imi poti scrie oricand PM si chiar email si am sa incerc sa te ajut prin deschiderea unui topic special si sa-ti spun ce documente iti trebuiesc sau putem posta (dupa ce se verifica) si pe prima pagina a noastra ! Te felicit ca nu ai stat degeaba !
Cand am nascut eu erau doi gemeni de catre 4 luni in maternitate si mi-erau atat de dragi ca i-as fi luat si pe ei acasa !Mi se rupea inima pentru camarutza aia cu copii abandonati !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
In caz ca s-a uitat , acest topic este ADMINISTRAT de doua persoane :LauraNicole si DanielaC ,persoane care se ocupa de administrarea a tot ceea ce se intampla aici ,primirea donatiilor,distribuirea lor,primirea datelor si documentelor necesare si mi se pare normal cand are loc o actiune sa fim instiintate .Alte persoane sunt implicate in astfel de actiuni cu acordul nostru in momentul in care NI SE CERE parerea si acordul respectiv .Faptul ca suntem puse in fata unui fapt implinit nu mi se pare etic .Daca regulile facute de noi si moderatorii acestui forum vi se par greu de urmat sunteti liberi /libere in a crea un topic nou pe care sa-l administrati cum doriti si cand doriti !Nu am lucrat ore in sir sa scapam de lepre si sa asiguram linistea acestui topic ca sa fim ignorate ! Sper ca ne-am facut intelese pentru ultima data !
LauraNicole spune:
Mesajul de mai sus nu a fost scris pentru raindrop .Ci pentru doua persoane care pur si simplu au ignorat-o pe DanielaC.
raindrop7 spune:
Multumesc frumos pt. sugestii, am sa incerc sa vad ce gasesc si la sh pt. ca din ce mi-ai spus tu au preturi mai mult decat ok, stiu ca nu e neaparat nevoie de lucruri noi!
Nicole, initial am vrut sa-ti trimit pe pm acest mesaj postat pe forum dar probabil ca nu am apasat pe ce trebuie pt ca mi-a aparut ca nu primesti mesaje... sigur am incurcat ceva pe acolo! in plus, am trimis si la info@desprecopii.com mesajul, recunosc ca ulterior am vazut acest topic.
Sincer, nu stiu cum sa procedez, inca nu am fost in acel spital, v-am scris ce mi-a povestit prietenul surorii mele, el e anul V la medicina si acum face practica acolo. A ramas marcat de ce a vazut si eu la randul meu dupa ce mi-a povestit. Am incercat sa trag un semnal de alarma.
Este cineva din randul vostru care se ocupa cu asa ceva? Adica in mod organizat? Care sa stranga hainutele de la cei doritori sa le ofere si sa le duca la acel spital? Sau ar trebui sa ma ocup eu de lucrul acesta, din moment ce eu am propus?
Cum sa fac, Nicole?
Nici nu stiu daca cei de la spital ar primi, dupa logica mea ar trebui sa fie incantati dar la cata birocratie prosteasca exista in Ro. nimic nu m-ar mira...
Nico23 spune:
Buna ,Raindrop am sunat eu la sectia pediatrie de la acel spital imediat dupa ce am vazut mesajul tau am vorbit cu asistenta sociala de acolo si ma informat ca primesc orice pentru bebelusi pana intr-un anisor ca nu au nimic .... eu am sunat sa intreb cand pot merge sa duc ceva hainute de la fetita mea si mi-au spus sa merg miercurea viitoare asa ca am sa merg sa le duc ce am si eu pe aici .Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058
raindrop7 spune:
Nico, aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit, iti multumesc din suflet pt. gestul pe care intentionezi sa-l faci!
Cea mica, de 4 luni, despre care v-am scris ca e bolnavioara, nu a mai avut febra ieri, in schimb era rece ca gheata la manute si picioruse, si cand mi-a zis Andrei ca era imbracata intr-un costumas cu gaurele am zis ca mi se face rau.
Ma bucur enorm ca sunt deschisi cei de la spital si primesc donatii!
Nico23 spune:
Imi cer scuze daca lungesc discutia vroiam sa iti mai spun raindrop ca ti-am trimis un email si un PM daca vrei sa te uiti sa imi raspunzi poate mergem impreuna si fetelor mai am si eu de dat daca intereseaza pe cineva niste ghetute de dama nr 37 MultumescMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raindrop7 Selene, cum iau legatura cu fetele care se ocupa de acest topic? am citit la inceput ca nu mai primesc pm-uri, au adresa de mail afisata undeva? Habar n-am cum sa procedez, nici macar nu stiu cati copii sunt in sectia de pediatrie (sper sa ma lamureasca sora mea diseara), din cate am inteles cei mai mari merg de-a busilea, deci banuiesc ca sunt pana intr-un an ?! nu am copii si nici cunoscuti cu bebei deci sunt cam paralela... Sora mea i-a cumparat aseara fetitei de 4 luni de care va scriam 2 body-uri, ea a cerut salopete de fapt, dar vanzatoarea i-a dat niste chestii fara picioruse si a dat 50lei pe ele... am vazut ca sunt recomandate pe intervale de varsta (la hainute ma refer :) ), dar sunt groaznic de scumpe! Mai ales ca ei cresc f. repede! Astept si alte indrumari de la fete! Si Selene, multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi! |
Ba primesc fetele PM-uri. Cu datele de contact ale persoanei care a initiat actiunea si cu prezentarea acesteia. Tu vad ca nu ai PM activat...
Nu se mai solicita ajutor pe PM fara ca aceste cereri sa fie filtrate de moderatori, asta era. Deci, daca tu mi-ai da mie, direct, un PM, fara sa apelezi, mai intai, la danielac sau LauraNicole, eu, daca te-as ajuta, as incalca regulamentul.
Sper ca ai inteles acum.
Intre 0 si 2 ani sunt copii la Pediatrie, daca sunt din cei mai mici.
Stiu cat sunt de scumpe. Recomand, din nou, Auchanul, daca vrei hainute de calitate, la preturi rezonabile, mai ales body-uri. Sau procedeaza ca mine, bate SH-urile si cauta marfa de import Anglia, e cea mai OK, eu nu mai sunt acum in situatia de a putea face acest lucru. Fetele stiu ca am cumparat o gramada, cu preturi intre 1 si 5 RON. Si le-am donat celor care au avut nevoie de ajutor.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
raindrop7 spune:
Mersi frumos, Selene!
Am vorbit cu Laura pe mail. Am inteles la ce se referea regulamentul acum...
Am sa caut in SH, nici eu nu am f. multi bani dar daca spuneti ca sunt preturi asa mici am sa fac un efort, nu stiu insa daca va fi suficient.
Inca o data, tin sa va multumesc tuturor pt tot!
O seara frumoasa!