Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
Am trecut-o pe lista de donatii si pe Natynic, care are de oferit pentru o fetita de pana la 1 an si jumatate!
Multumim!
Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009
cryss26buc spune:
sa ma treceti si pe mine pe lista cu o donatie...hainute 0-1 an si 1 an si 3-5 luni fetita as prefera doritoare din bucuresti poop fetele nu am mai intrat de mult din cauza unor probleme dar trecem noi si peste asta...
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc sa ma treceti si pe mine pe lista cu o donatie...hainute 0-1 an si 1 an si 3-5 luni fetita as prefera doritoare din bucuresti poop fetele nu am mai intrat de mult din cauza unor probleme dar trecem noi si peste asta... |
ok. sper ca problemele nu sunt grave, bafta sa treceti peste ele!
Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009
margeo99 spune:
am si eu un baietel de 3 ani jumate si o fetita de 11 luni poate aveti ceva si pt copilasii mei multumesc
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui margeo99 am si eu un baietel de 3 ani jumate si o fetita de 11 luni poate aveti ceva si pt copilasii mei multumesc |
Poate mai intai citesti conditiile si regulile acestui topic! Eu una n-am primit nimic de la tine din ceea ce se cere !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Neli_ra spune:
Salutare,
Am intrat si eu din nou pe forum intr-un final dupa multe peripetii si probleme de sanatate , am o mare rugaminte , daca se poate si nu cer prea mult , am vazut ca sunt oferte pt hainute de fetite , noi inca mai avem pt Anastasia inca o luna sau 2 , dar apoi se va termina rezerva de hainute , iese din ele foarte repede si vom avea nevoie de hainute mai mari, potrivite taliei si inaltimii ei ,acum Anastasia are 3 luni si 1 saptamana, 6800 grame si ~66 cm,deci , la 5-6 luni va avea o greutate mai mare si inaltime la fel fata de acum.Repet , doar daca se poate , nu cer prea mult si nu sunt persoane cu nevoi acute care sa nu fi beneficiat de ajutor.
Multumesc mult , o seara buna !
raindrop7 spune:
Buna ziua,
E prima oara cand indraznesc sa cer ceva pe un forum, dar consider ca situatia de fata ma obliga sa actionez.
Iubitul surorii mele face de putin timp practica (este anul V la Medicina) la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) din Bucuresti - sectia pediatrie.
Acum 2 zile mi-a povestit despre situatia copiilor de acolo. E groaznica!
Sunt copii abandonati inca de la nastere care nu au de nici unele. Mi-a spus ca au hainute rupte si jerpelite, care nu le ajung si care li se impart cum apuca fiecare.
M-a impresionat mai ales cazul unei fetite de 4 luni, care e in spital de la nastere, abandonata, sub greutatea normala pt. varsta ei, care are si probleme de sanatate (acum 2 zile avusese febra 40C, vomita aproape tot laptele care i se da, etc.). Ieri era imbracata cu un costumas rupt, cu gauri in el. Am inteles ca plange tot timpul, dar daca o ia cineva in brate si ii vorbeste se linisteste imediat...
Ceea ce vreau eu sa va rog de fapt, este sa ma ajutati sa deschid un topic in care sa ii rog pe membrii acestei comunitati sa doneze diverse hainute pt. copii care nu le mai folosesc. Habar n-am cum se procedeaza sau ce pasi ar trebui sa urmez, m-ati putea ajuta?!
Azi voi afla mai multe detalii, se duce si sora mea acolo si am rugat-o sa afle care este situatia exacta (am inteles ca in interiorul spitalului exista si o Asociatie/Fundatie care a ajutat cu bani pt. medicamentele copiilor).
Adresa spitalului este urmatoarea: Bdul. Lacul Tei, nr. 120, sect. 2, Bucuresti.
Intentionez ca in weekend sa caut niste hainute mai ieftine si sa le cumpar pt. acei copilasi dar nu am o situatie materiala f. buna si cred ca ce imi voi permite eu va fi ca un fel de picatura intr-un ocean.
Am lansat aceeasi rugaminte si pe un alt forum (de alt tip) si astept sa vad ce ecou are si acolo.
In speranta ca imi veti raspunde cat de curand, va doresc o zi frumoasa si va multumesc anticipat!
Oana P.
P.S. Daca am incalcat vreo regula imi cer scuze scuze si ii rog pe moderatori sa fie indulgenti, e prima oara cand postez o rugaminte pe un forum.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui raindrop7 Buna ziua, E prima oara cand indraznesc sa cer ceva pe un forum, dar consider ca situatia de fata ma obliga sa actionez. Iubitul surorii mele face de putin timp practica (este anul V la Medicina) la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) din Bucuresti - sectia pediatrie. Acum 2 zile mi-a povestit despre situatia copiilor de acolo. E groaznica! Sunt copii abandonati inca de la nastere care nu au de nici unele. Mi-a spus ca au hainute rupte si jerpelite, care nu le ajung si care li se impart cum apuca fiecare. M-a impresionat mai ales cazul unei fetite de 4 luni, care e in spital de la nastere, abandonata, sub greutatea normala pt. varsta ei, care are si probleme de sanatate (acum 2 zile avusese febra 40C, vomita aproape tot laptele care i se da, etc.). Ieri era imbracata cu un costumas rupt, cu gauri in el. Am inteles ca plange tot timpul, dar daca o ia cineva in brate si ii vorbeste se linisteste imediat... Ceea ce vreau eu sa va rog de fapt, este sa ma ajutati sa deschid un topic in care sa ii rog pe membrii acestei comunitati sa doneze diverse hainute pt. copii care nu le mai folosesc. Habar n-am cum se procedeaza sau ce pasi ar trebui sa urmez, m-ati putea ajuta?! Azi voi afla mai multe detalii, se duce si sora mea acolo si am rugat-o sa afle care este situatia exacta (am inteles ca in interiorul spitalului exista si o Asociatie/Fundatie care a ajutat cu bani pt. medicamentele copiilor). Adresa spitalului este urmatoarea: Bdul. Lacul Tei, nr. 120, sect. 2, Bucuresti. Intentionez ca in weekend sa caut niste hainute mai ieftine si sa le cumpar pt. acei copilasi dar nu am o situatie materiala f. buna si cred ca ce imi voi permite eu va fi ca un fel de picatura intr-un ocean. Am lansat aceeasi rugaminte si pe un alt forum (de alt tip) si astept sa vad ce ecou are si acolo. In speranta ca imi veti raspunde cat de curand, va doresc o zi frumoasa si va multumesc anticipat! Oana P. P.S. Daca am incalcat vreo regula imi cer scuze scuze si ii rog pe moderatori sa fie indulgenti, e prima oara cand postez o rugaminte pe un forum. |
Acelasi tip de problema / situatie a fost prezentat de userul ade_. Fundatia "Citadela Albastra", condusa de ade_, se ocupa de reabilitarea Sectiei de Pediatrie I a Spitalului Judetean Buzau, unde, exact cum spui si tu, sunt copii abandonati. Au fost ajutati cu hainute, paturici, medicamente, alte produse farmaceutice, donate sau cumparate de fetele de pe forum.
Vorbeste cu danielac si LauraNicole, se poate sa fie nevoie de un topic separat pentru actiunea ta.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Selene_Bunny spune:
In momentul in care lisa79 imi va da detalii concrete despre actiunea initiata de ea, voi sti daca si cum ii pot ajuta pe acesti copii.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
raindrop7 spune:
Selene, cum iau legatura cu fetele care se ocupa de acest topic? am citit la inceput ca nu mai primesc pm-uri, au adresa de mail afisata undeva?
Habar n-am cum sa procedez, nici macar nu stiu cati copii sunt in sectia de pediatrie (sper sa ma lamureasca sora mea diseara), din cate am inteles cei mai mari merg de-a busilea, deci banuiesc ca sunt pana intr-un an ?! nu am copii si nici cunoscuti cu bebei deci sunt cam paralela...
Sora mea i-a cumparat aseara fetitei de 4 luni de care va scriam 2 body-uri, ea a cerut salopete de fapt, dar vanzatoarea i-a dat niste chestii fara picioruse si a dat 50lei pe ele... am vazut ca sunt recomandate pe intervale de varsta (la hainute ma refer :) ), dar sunt groaznic de scumpe! Mai ales ca ei cresc f. repede!
Astept si alte indrumari de la fete!
Si Selene, multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi!