Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 10
pisellino spune:
laura,
uou... now that's a big happy family!
felicitari
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
andru_mami spune:
Selene-
multumim mult de tot,din toata inima,sunt minunate si sunt exact ce ne trebuie,parca ai fost in gandul meu;
am vrut si eu sa ii iau cerculete dar aici sunt fff scumpe,adica 5 cerculete pe tub costau 55 ron,nu am putut sa i le iau;
multumim mult inca o data,sa va dea d-zeu multa sanatate ca aveti un suflet asa deosebit.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami Selene- multumim mult de tot,din toata inima,sunt minunate si sunt exact ce ne trebuie,parca ai fost in gandul meu; am vrut si eu sa ii iau cerculete dar aici sunt fff scumpe,adica 5 cerculete pe tub costau 55 ron,nu am putut sa i le iau; multumim mult inca o data,sa va dea d-zeu multa sanatate ca aveti un suflet asa deosebit. POZE BAZAR PENTRU MIHAITA BAZAR PENTRU BOGDAN BAZAR PENTRU EMA |
Sa va fie de folos!
Mai ca mi-au dat lacrimile...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
CORNELIAP33 spune:
Am citit regulile ce trebuie respectate pentru a intra in "casa voastra" si sper ca am inteles bine ca trebuie sa fac oferta aici pentru a ma indruma spre cei ce ar putea avea nevoie de ceea ce eu ofer. Am vazut in lista primitorilor ca ar fi ceva baietei de marimea hainutelor mele.
Deci, am de dat hainute de vara si iarna, pentru baietel 5-6 ani(116-122cm) si ceva incaltari marimea 30-31.
Astept sa-mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe.
Felicitari pentru ce faceti aici! si
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
danielac spune:
citat din mesajul lui CORNELIAP33 Am citit regulile ce trebuie respectate pentru a intra in "casa voastra" si sper ca am inteles bine ca trebuie sa fac oferta aici pentru a ma indruma spre cei ce ar putea avea nevoie de ceea ce eu ofer. Am vazut in lista primitorilor ca ar fi ceva baietei de marimea hainutelor mele. Deci, am de dat hainute de vara si iarna, pentru baietel 5-6 ani(116-122cm) si ceva incaltari marimea 30-31. Astept sa-mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe. Felicitari pentru ce faceti aici! si Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002) Fotografii Grecia2008 www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema! "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." |
Bine ai venit Cornelia alaturi de noi!
te trec imediat in lista!
Daca ai deja pe cineva din lista de cereri la care doresti sa trimiti, spune si iti trimitem imediat coordonatele!
LauraNicole spune:
Bine-ai venit , Cornelia !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
CORNELIAP33 spune:
Am citit lista si am vazut ca Teo, Gavril si poate unul dintre cei 2 frati dintr-o familie numeroasa (pct. 6 din lista)ar fi potriviti pentru hainutele mele.
Dar nu-i cunosc, nu le stiu povestile sau poate ca nu e important sa le stiu..., asa ca mi-e greu sa aleg. Sunt usor derutata... Asa ca astept sa-mi spuneti voi cine are nevoie acum
Va pup,
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
danielac spune:
citat din mesajul lui CORNELIAP33 Am citit lista si am vazut ca Teo, Gavril si poate unul dintre cei 2 frati dintr-o familie numeroasa (pct. 6 din lista)ar fi potriviti pentru hainutele mele. Dar nu-i cunosc, nu le stiu povestile sau poate ca nu e important sa le stiu..., asa ca mi-e greu sa aleg. Sunt usor derutata... Asa ca astept sa-mi spuneti voi cine are nevoie acum Va pup, Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002) Fotografii Grecia2008 www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema! "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." |
Cornelia pentru copilasul de la 6). se ocupa Laura, asa ca ea iti va trimite (daca considera ca e nevoie) adresa acestuia!
ancadragoman spune:
Laura am de donat haine pentru un adolescent ,blugi ,tricouri si bluze .In lista nu am gasit pe nimeni dar am spus aici ca poate stiti pe cineva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
lisa79 spune:
dragele mele,sa stiti ca nu a fost numai vorba de mine. s-a facut anunt in biserica si da,lumea incepe sa doneze haine si jucarii. odata ce vom strange mai multe le vom trimite. selene () se va ocupa de asta!
ea sau eu va vom tine la curent cu ce se intampla.
va pup si va doresc numai bine!
Votati-o pe ANA!!!