*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Lorellay, sanatate si ai incredere in dr. tau, daca zice sa faci tratament asculta-l!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

I-am cumparat lui Raphael pampers panty boy, sunt ca niste chilotei. Mare greseala !!!! Azi dimineata a facut caca si nu mi-am dat seama ca sa-i dau pampersul jos cu grija...asa ca din cauza pampersului chilot, cand am tras de el, l-am murdarit pe Raphael de la fund pana la picioare, inclusiv si pe hainute si mainile mele, am dat si kk pe jos un inceput de zi perfect.

Azi am treaba, multa treaba :sa calc un morman de haine, sa merg la magazinul din colt, sa merg pana in piata sudului la posta ca am primit un colet, sa trimit si eu un colet si ca tot sunt in piata sa iau carne frumoasa....si toate astea cu Raphael dupa mine

Lorellay e bine ca se poate trata chistul numai cu medicamente . Nu stiu nici eu ce simti cand te trage curentul pt ca nu mi s-a intamplat. Un ic si pt Codrin si sa nu mai faca febra.
Ginye felicitari pt cel de-al 7-lea dintisor.
Otilia ai alaptat indeajuns mami si mai ales ca ai si un serviciu imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie. Treci la pasul cel greu : intarcatul daca simti ca nu se mai poate
Criss deocamdata fi-miu si-a descoperit doar instinctele animalice dar cand mai creste si da si romantismul peste el, ca doar e franzez, sa vezi atunci ce iubire mare pe copilasii nostri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere, urez si eu La multi ani cu sanatate maxima si toate cele bune, atat pentru sarbatoriti, cat si pentru familiile lor:

Damian de Leeloo5979

Man-Dat Christian de Cata_Myky

Eva de Mirtha

David Andrei de Bebecris

Daria de Ireen

...Si in avans... ca nu stiu daca reusesc sa intru si maine, poimaine... si n-as vrea sa ratez, aceleasi urari pentru:

Androniki de Brie

Raphael Nicolas de Babyzapi

Eu sunt prinsa cu treburile... si ca de obicei, pt ca n-am mai intrat de-o saptamana, am citit pe nerasuflate din urma.... si nu mai stiu cui ce sa-i raspund....
Sambata trecuta, am fost la o nunta. Inainte de asta, si-a facut Dandusa timp pt mine si m-a tuns minunat (imi place tare mult) si m-a coafat... Chiar se pricepe, asa ca... daca vreti vreo 3 ore de bibileala... poate o prindeti cand vine la Bucuresti...
Nu pot sa pun poza, ca n-am cu ce ma poza. La una dintre camerele foto i-a ros Anto cablul de descarcare, deci e inutil sa-l folosesc, ca n-am cum sa-l descarc. O sa-mi cumpar un cititor de memorie, dar n-am reusit sa ajung pana acum. La celalalt aparat, n-am card de memorie inserat, l-a scos sotul, ca i-a trebuit pt nush ce si nu ma pricep sa-l pun la loc... Stiu, sunt naspa...
Si la nunta am luat camera (prima), dar fara acumulatori, ii pusese sotul la incarcat si eu n-am bagat de seama din graba...
Am totusi doua poze de la nunta... ne-a pozat cumnatul cu Blackbarry si ne-a trimis pozele direct pe email (adik direct din Blackbarry, instantaneu). Pot sa zic ca am ramas cu gura cascata.
Pt mine, telefonul este un obiect care consuma bani, asa ca niciodata (pana acum) n-am simtit nevoia sa investesc intr-unul sofisticat si scump... da' de blackbarry smartphone m-am indragostit!
...Ami, m-a impresionat tare Davidutu tau... Avem niste copii minunati! Aici ma refer si la Sebi al meu... care da dovada de multe ori de mai multa maturitate decat ma astept eu...
...Zilele trecute, a murit bunicul sotului...
Sebi dorea sa mearga si el la inmormantare. Era curios sa-l vada pe strabunicu' mort si cum il ingroapa. I-am zis ca tataie arata la fel ca inainte, doar ca doarme si nu se va mai trezi... ca trupul o sa-l ingropam, dar sufletul se intoarce la DD... De atunci, imi pune tot felul de intrebari despre viata, moarte, ritualuri..... si uneori nu stiu pe moment ce sa-i raspund, caci sunt lucruri la care nu ma gandesc de obicei si despre care nu pot sa spun ca am o parere f clara...
Chiar aseara m-a lasat cu gura cascata: "Mami, sa faci bine sa faci tot ce trebuie ca sa nu imbatranesti si sa nu mori niciodata!..."
In plus, cica daca acum nu mai e tataie, ne mutam noi in casa lui? Ca doar n-o sa lasam casa goala? Desi tot el ma intreaba si tot el raspunde: "Cine conteaza mai mult, casa sau omu'? Bine-nteles ca omul conteaza!"
Tot aseara, eram cu Anto somnoros si imbufnat agatat de tzatza, la calculator, Sebi, cica: "Mami, ce-ar fi ca, intr-un final fericit, sa-l iei tu pe bebelusu' asta mic si sa pleci de la calculator, sa-mi faci si mie loc sa ma joc?!"
Fratiorii se joaca si impreuna, dar cel mai mare imi cere uneori spatiul lui...
Antonio e innebunit dupa frasu, dar... uneori... se poarta de parca as fi doar mama lui (adik exact cum nu m-as fi asteptat, e gelos ala micu' pe ala marele)!
Pt amandoi, cea mai mare distractie comuna ramane baita de seara, cand rad in hohote si fac lac in baie...
Vroiam sa mai scriu... dar s-a trezit zgambocu' mic si tre sa fug, asa ca inchei aici....
Va pup!!!!!! Imi era asa dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu stiu, si frate-mi-o stomatologu imi tot repeta, ca nu exista curent daca nu ai probleme cu dintii. Durerile astea de le zicem noi ce ne-a tras curentu, apar doar daca e bubu ceva la dinti. Nu cred ca e cazul la Codrin, deci mai degraba un pui de otita.
Chiar ca nu are rost sa te arunci la cutit una-doua, mai fa un tratament, si vezi cum evolueaza, adica involueaza.

Oti, mi-o imaginez pe draga de Elisa cu perna ta in brate... draga de ea. Pai daca soatza mea-mi spunea c-a dus-o in dormitor si-a lasat-o sa planga pana s-a potolit, faceam omor. Da poate la bb2 devii mai calm... pt mine sunteti din nou mame eroine, ma gandeam de dimi cum ar fi sa-i dau o tura de tz, si sa plec... si sa ne mai vedem dupa-masa..., greu... da` cu ce nu te obisnuiesti...

Iza, deci cu `noroc` inainte.

Gynie, inca un dintos , eu am de gand azi dovleac umplut la cuptor cu carne de vita si legume. Ai vostri cum digera morcovul? Eu il vad tot timpul intreg, adica bucatzele, in pampers...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca de o aptamana Raphael adoarme singur ziua. Cand se apropie ora de nani il pun in patut sau in tarc, se joaca, chiuie si deodata liniste...adoarme. Iar seara cand il pun la nani, il mangai pe spate, ii cant un cantecel si plec. E inca treaz cand plec dar e linistit si adoarme singur

Mav condoleante . Tare dulce Sebi si foarte destept . Multumim pt urari.

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Buna dimineata cu intarziere
Eu raportez prima noapte perfecta dupa foarte mult timp. A adormit pe la 9.30, s-a trezit la 5.30 cand a papat lapticul si a adormit imediat pana la 9. Nu-mi vine sa cred.

Amelia, mi s-a umflat putin sanul stang, cu cel drept nu prea am treaba. La stangul am avut intodeauna mai mult lapte cu toate ca e mai mic saracutul. Acum stau cu comprese cu apa rece si incerc sa nu ma mulg. Azi dimineata m-am muls chiar putin ca era prea umflat. Dar in mare este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

[quote]citat din mesajul lui babyzapi

I-am cumparat lui Raphael pampers panty boy, sunt ca niste chilotei. Mare greseala !!!! Azi dimineata a facut caca si nu mi-am dat seama ca sa-i dau pampersul jos cu grija...asa ca din cauza pampersului chilot, cand am tras de el, l-am murdarit pe Raphael de la fund pana la picioare, inclusiv si pe hainute si mainile mele, am dat si kk pe jos un inceput de zi perfect.

buna dimineata! esti tare haioasa dar poate fi mai simplu ... chiloteii sunt chiar f practici daca ii rupi cel putin intr- o parte cand ii dai jos si se comporta la fel ca scutecele obisnuite ...

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Babyzapi, te invidiez pentru asta. Cum ai facut? andrei adoarme numai in brate. As vrea si eu sa-l obisnuiesc sa adoarma singur in patut da nu prea stiu cum sa fac. Cum il pun in patut e in picioare. Eu il pun iar jos iar el...in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neatza!

Ami ne-a dat ophtamesone pt nasuc si ambroxol pt tuse. Ambele - picaturi.

Dandusa si piciul meu e innebunit dupa minge. Cum o vede incepe sa dea din manute si rade. Abia asteapta sa puna mana pe ea sa o arunce, apoi o ia taras dupa ea si tot asa.

Fetelor, ce le mai gatiti cozonaceilor zilele astea?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

sanatate multa pentru Stefanut! e bun ambroxolul, fluidifica tare bine ... mare dintos adevenit cred ca e frumos foc cu guritza plina cand rade . noi nu avem decat 2 si tare inflamata gingia in rest ... sper sa puste ca roade tot, mi- e ca imi strica usile

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Futuremother mi-a zis si iubi ca trebuia sa tai pampersul inainte de a-l da jos. Dar cum nu ma asteptam sa fii facut kk asa devreme si nici nu am simtit mirosul....acum stiu ce am de facut
Caterinas si al meu la inceput se ridica in picioare imediat cum il puneam in patut chiar daca era rupt de oboseala, incercam sa-l pun jos sa stea pe burtica (pozitia lui de nani) si incepea sa se zvarcoleasca si sa planga. Asa ca ideea de la care am plecat, era sa il mai las sa se joace 15-20 min in patut (are 3 ursuleti), sa oboseasca mai mult si pe urma cand o sa vada el ca nu se mai petrece nimic interesant o sa ma lase sa il adorm. La inceput se juca ce se juca, iar dupa cateva minute bune incepea sa planga de plictiseala si ma duceam la el, reusind sa il adorm foarte repede in 2-3 min. Vazand ca merge metoda asta foarte bine si asa scap de plansetele dinainte de nani, am inceput sa fac asa zilnic. Eu plecam din camera si il mai pandeam din cand in cand fara sa ma vada el. Se juca, chiuia, mai si tipa, dar nu mai plangea asa ca nu interveneam cu nimic. Si cand era liniste ma gandeam ca e prea obosit deja si sa ma duc sa-l adorm, dar el dormea deja. Acum adorme numai singurel.

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput