*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ramo, votat puiutza mica!

Amalia Sper sa fie bine cu laptele. Sunt putin stresata cu calciu, dar chiar nu am ce face. Sanatate multa puiutului drag, sa treaca repede!

Otilia, saru'mana de intrebare! Pe 30 oct avem prima consultatie si in functie de analize, de dr., decidem daca incepem imediat in nov sau lasam dupa sarbatori in ian (parca nu as face sarbatorile la Budapesta ). Deja ma cuprind emotiile!

manumanu, noi dam cu unguent cu arnica aproape la orice : cazaturi, julituri, intepat insecte.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

manumanu mie dr mi- a recomandat calamin pentru intepaturi ...

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, sanatate puiului, sa fie o viroza usoara si sa scapati repede de ea
Dandusa, ce bine ca ai mai intrat pe la noi Masele zici?!! Woow, el a fost mai precoce la dinti de la inceput.
Deci concediu in Bucuresti Sa va distrati bine si sa va odihniti!!
Mav, imi pare rau pentru pierdere Sebi e minunat
Caterinas, moaaama, marimea 26?!!!Felicitari!! Eu m-am bucurat pentru 30
Ramo, votat.
Gynie, inca luptati cu raceala? Pupam ochiosul sa treaca repede.
Olivia, pe unde umbli zilele astea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Otilia, ma gandesc ca se va obisnui sa stea cu tati, mai ales ca o delecteaza cu tot felul de bunatati Cati e invers, daca nu sunt acasa, sta cu sotul/bona/mama fara probleme, cum ma vede, s-a terminat, e calare pe mine non stop

Manumanu, si Rebeca facea bube urate de la piscaturi de tantari. Nu ii treceau cu nimik pana nu-si faceau de cap, adica cateva zile bune. Eu o dadeam cu Fenistil.

Bertha, Doamne cat ti-am admirat puiutii Sunt superbi, au niste ochi de te innebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

La multi ani Daria de Ireen!
Sa fi sanatoasa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii!

Acum, nu stiu daca mamica ne mai si citeste...

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Otilia m-a bufnit rasul citind de pizza . Stai linistita, initial si sotul meu ii dadea lui David cand era mic tot felul de minuni. Ulterior, si-a dat seama ca nu era indicat meniul si s-a conformat. E stiut ca barbatii n-au rabdarea femeilor...nu degeaba numai noi putem da nastere si alapta un copil.. (acu' care tatic m-o citi si are reclamatii, il astept in Militari la confruntari directe ...las la alegerea fiecaruia ce intelege de aici )

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu sunt obosita franta!! Am calcat mormanul de rufe, am fost din nordul bucurestiului pana in sud si inapoi, incarcata cu Raphael, colet si cumaraturi...de la atata greutate m-a luat durerea de rinichi : nu pot sa ma aplec! Sa vezi distractie pe capul meu 2 zile de acum
Am stat si pe la mami, a venit si sora mea cu fetita ei care este mai mare doar cu 3 luni jumate decat Raphael, si dupa ce a fost palmuit un pic piciul meu de verisoara, s-au jucat frumos cu masinutele.
Amalia ic mare si dulce pt Luca sa se faca bine inainte de ziua lui.
Miki
Ramo votat ! Si felicitari ca ai avut initiativa de a face reclamatie pt concurs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miki01, Otilia, Lauramiron, Babyzapi multumesc pentru urari de sanatate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

MULTUMI DIN SUFLET PT URARI!!!
IERI A fost o zi obositoare pt david, dar a facut fata!!! dimineata au fost copiii, iar seara nasii...

o sa pun si cateva poze in contul comun!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

amalia- multa sanatate. sper sa nu fie viroza.
dandusa- deja ati ajuns la masele?!?!? daca vii in bucuresti, mi-ar placea sa aranjam o intalnire. eu am mai spus, da' vad ca nu se urneste nimeni. acum cat mai e vreme frumoasa! haideti fetelor, cine liciteaza?
ramo- votat
mav- foarte haios e sebi.
diana- ma bucur ca ai reusit sa mai intri pe la noi.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput