Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

'neata, burticilor!
si mie mi s-a spus ca e normala scurgerea in timpul sarcinii. Acu, daca-si schimba culoarea si mirosul, trebuie mers la doctor.
Ayla, mie mi s-a recomandat materna de la centrum (1/zi), utrogestan (2/zi, seara pt ca dau ameteli), no-spa (3/zi) si , pt greturi, metoclopramid (2 sau 3 /zi cu juma de ora inainte de masa) doar daca am greturi.

la Medlife, de ex, o nastere e cam 66 milioane... mi se pare fft mult. oricata spaga ai da, la stat, nu ajungi la scorul asta. intr-adevar nu se compara comditiile, dar, daca cunosti si dai, mai bine sa fim sanatoase si sa nu stam mult in spital cu bebe. sa iesim in max 3 zile... e usor de suportat. sa avem grija de noi!
Adorader, mami de Maria mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Oh... revin si spun: am intrat pe www.babystrology.com, am editat casutele corespunzatoare, mi-apare bebe acolo insa nush ce trebuie sa fac pentru a se memora sau nush care link sa il copii in casuta semnaturii, ca sa pot vedea zilnic si eu evolutia, sa nu trebuiasca de fiecare data sa introduc datele.
Multumesc pentru consiliere:)!

Mary 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

of
tot incerc si eu sa pun un cod... si nu-mi iese poza
ma dadaceste si pe mine cineva ?... am vazut indicatiile de mai sus, dar n-a functionat la mine.
....
I did it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

softurelam-a emotionat foarte tare mesajul tau Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire la o familie atat de plina de iubire
maine merg la eco...sper sa fie totul bine sa o pot anunta si eu pe mama

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Ayla eu una nu am mai luat vitamine la sarcina asa si a fost mult mai bine. Cu ELevitul, la sarcina precedenta mi-a fost tare rau. Dr meu a spus ca e ok atata vreme cat mananc sanatos. Am luat doar acid folic de 1 mg. Am vazut pozele cu Luana, pai arata f bine, sta in picioruse deja, eu zic ca a recuperat f bine. si ce fetitza vesela si ce okisori frumosi are! Sa dea Dumnezeu numai bine.
esti o curajoasa ca mai faci bb dupa cate ai patimit!

Se poate sa imi fie rau de la vitamine? Ca eu si acum iau si am luat si prima sarcina, ca daca nu puteam manca nimic, ma temeam ca raman bebelusele fara nimic.
Problema e ca trebuie sa duc sarcina, pt ca, daca prima data am decis impreuna, sa facem un copil, l-am programat, si am ramas si atunci din prima luna... acum m-am trezit cu testul pozitiv in mana, la 10 saptamani. De aceea am atatea temeri, ca nestiind ca sunt, am luat diferite medicamente. Si intrebarea mea ar mai fi, daca sotul lua tratament inainte si in perioada in care s-a produs conceptia, poate fi vreo problema? Ma refer la medicamente care in mod normal clar dau probleme daca ar fi luate de mama. Adica il pot influenta pe "gica" (anumite medicamente au pe prospect scris termenul de "toxicitate asupra reproducerii")?
Eu stiu ca sunt prea repede dupa prima sarcina, mai mult, ziceam ca nu mai vreau deloc alt copil, nici dupa mai mult timp, nu asa de curand. Dar, acum, ce sa fac?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Laurita am uitat multumesc de aprecieri, a crescut galusca mea mica. Ea nefiind niciodata grasunica, arata ca o fetita mai mare, dar in miniatura. Si in afara de dimensiunile (greutate inaltime) care sunt numai bune pt varsta recalculata, in rest este la nivelul ei, sau chiar peste. Mai are inca putin trasturile de prematur, dar pt mine sunt dragalase. Cine stie isi da seama.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Salutare burtici!

Zilele ce au trecut am apucat doar sa va citesc, nu si sa scriu, sper ca ma iertati. Astazi am fost mai harnicutza, am citit si acum am ajuns si sa scriu
Am fost si eu saptamana trecuta la prima ecografie si mi-a spus dr. ca sarcina este in uter, are 7 saptamani si 1 zi, aproape 1 cm si are activitate cardiaca M-am bucurat, trebuie sa recunosc
In rest, am niste analize de sange care nu sunt chiar bune, dar voi afla astazi cat e de grav
Eu am luat Elevit de cand am aflat, dar dr. a zis sa nu mai iau ca ingrasa (si nu sunt o slabuta de felul meu) si ca este suficient sa iau acid folic in primul trimestru. Am luat aproape o luna, acum (de cateva zile) am trecut pe acid folic si mi-e teama sa nu ma apuce greata...dar deocamdata e Ok, mi se pune doar cate un nod in gat peste care trec (cred ca mi se pune de foame) dupa ce mananc...

Cam asta,va
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

adorader, copiaza la semnatura ce am scris eu mai jos, insa ai grija sa stergi toate spatiile pe care le-am pus (ca altfel imi aparea ascuns), iar in loc de "bebele meu" scrie tu ce vrei sa apara .

[ url= " http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=adorader&year=2010&month=5&day=18&babycount=1" ]bebele meu[ /url]

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Andorader, doar adresa care e subliniata e codul URL, trebuie sa inceapa cu http.
Ce vrei sa scriu in locul adresei.
Uite de ex poti scrie asa

Asa creste bebelusul meu

Poti da quote din mesajul meu si copia doar semnatura pt tione. daca nu te descurci te pot ajuta.
Daca stii, poti edita mesajele care au latit pagina sa modifici.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Si acesta este

tickerul tau

Deci nu tot carnatul de adresa ci doar adresa url, de unde incepe cu http.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput