Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
AlinaBu spune:
Buna Buricilor!
Sunt si eu o viitoare mamica cei drept cam tanara si speriata uneori chiar stresanta cu intrebari! Am un bebic mic si scump de 4 saptamani in burtica
si as dori sa intru si eu in grupul vostru daca ma primiti
Sanatate tuturor
si
-ilor !
Va pup ,Andra!
Madamar spune:
Bun venit Andra! Sarcina usoara si la termen!
Sa fiti sanatosi si tu si bebe mic!
Tineretea este o virtute, in cazul tau! Bucura-te de ea si de ceea ce vei afla din rindul nostru!
Edifica-te cu cele discutate anterior facind o lectura judicioasa asupra anterioarelor pagini si capitole, da-le fetelor datele tale pentru a te inscrie in lista cu burtici de iunie cred.
Sanatate si pupici!
Mary
9+
AlinaBu spune:
Ms madamar
unde dau datele ? le scriu aici ? acele date in ce consta ma poti lamuri ? ( stiu pun prea multe intrebari :))
)
Sanatate tuturor
si
-ilor !
Va pup ,Andra!
Ayla21 spune:
Pe mine ma inteapa burtica jos in stanga. Cat de rau e normal sa doara? Stiu ca anumite intepaturi sunt normale, pt ca creste uterul, stiu ca aveam si data trecuta. Dar cat de rau e deja de rau?
Cred ca sunt eu paranoica.
Maine oricum merg la dr.
Azi am reusit si eu sa pap castraveti murati, ca pofteam candva la ei, apoi am cumparat si stateau in frigider. Pt ca nu pofteam la nimic altceva cu care sa-i mananc.
Azi am mancat cu piure, pur si simplu, ce era facut pt copii.![]()
Si nu am
...inca.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Buna Buricilor! Sunt si eu o viitoare mamica cei drept cam tanara si speriata uneori chiar stresanta cu intrebari! Am un bebic mic si scump de 4 saptamani in burtica si as dori sa intru si eu in grupul vostru daca ma primiti Sanatate tuturor si -ilor ! Va pup ,Andra! |
Bine te-am regasit Alina!

Scrie in postarea ta datele si fetele responsabile vor trece in listuta.
Va rooog, scrieti si la mine la UM 30.07.2009, pt ca 30 a fost UM ala, si ziua aia e importanta pt mine...daca nu e prea mare deranjul. Ca DPN-ul se poate modifica, dar UM ramane acelasi.
Multumesc!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cusa Buna fetelor! Am fost si eu astazi la spital si mi-am vazut mogaldeata , era tare activa si misca acolo, cred ca dadea party , activitate cardiaca normala, mi-a spus ca e cu cateva zile mai mare decat credeam eu dupa masuratori, dar deocamdata nu schimb datele ca vreau sa vad si data viitoare ce vom vedea. Mi-a dat si poze,ufff si eram asa emotionata....dar acum m-am linistit ca mi-a spus ca totul pare normal pt varsta bebelui si sa nu imi fac griji deloc. Acum astept si rezultatele de la analizele de sange sa vedem cum au iesit, inca nu le-am primit, dar suntem optimisti ca totul e in regula. Dne ajuta la toate sa fie asa...Va pup si trec la citit din urma ca am de recuperat cateva pagini bune! Cornelia 9+ |
Conelia, felicitari!

Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui adorader zicem noi Maria inca cu mult inainte de a ramane insarci... si s-a intamplat vestea de Sf. Maria mica. nu stiu. chiar ma gandeam ca prea-s sigura si cand oi afla ca-i baiat... sa te tii ce reactie oi avea. de asta mi-e frica, de reactia mea. nu vreau sa simt parere de rau. ar treb sa nu mai gandesc la feminin. ....dar eu asa simt |
Atunci... fetita sa fie!

Mie fetele mi-au prezis baiat.

Viata merge inainte...
AlinaBu spune:
Ms ayla! si eu am aceleas intepaturi in partea stanga.. tind sa cred ca este normal ?! in plus am o scurgere de care am postat la clinca virtuala si mi-au spus fetele ca este normal si voi aveti ? ( secretie apoasa de obicei culoarea laptelui dar observ ca pe zi ce trece este mai transparenta )
UM: 7 sept 2009
DPN: inca nu stiu
tre sa va dau si data mea de nastere? ( pentru orice eventualitate sa nu postez de 2 ori : 12.01.1990 )
PS : dr ginecolog mi-a prescris dulphaston 2tb/zi tp de 5 zile iar dupa astea 5 zile 1tb/zi tp de 10 zile apoi sa vin la control... ( daca iau 2tb/zi si in alea 10 zile are vrun efect negativ? )
Andra
4+
Madamar spune:
AlinaBU: scrii aici data nasterii, data UM si DPN, or sa le preia fetele (Cristina) si te trece in lista, in fct de DPN.
Ayla: mie mi-a spus dr. ca daca apar dureri sa iau un no-spa, sa stau cumintica si sa pun 1-2 ovule de utrogestan sau Arefam (e progesteron mai nou si mai bun cik, natural si nu produs de sinteza... ajuta la mentinere, oricum). Sunt medici care indica administrarea de duphaston dar medicul meu a spus ca e mai bine sa pui ovul, se absoarbe imediat si ajuta la mentinerea sarcinii.
Poate reusesti sa nu vomiti! ... Azi e o zi speciala si pentru mine... nici eu nu am comis-o!![]()
Sanatate!
Mary
9+
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Madamar AlinaBU: scrii aici data nasterii, data UM si DPN, or sa le preia fetele (Cristina) si te trece in lista, in fct de DPN Mary 9+ |
ms mult mary am postat !
Andra
4+