Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela - in ceea ce ma priveste Casa piratilor e o idee super! am intrat pe site-ul lor si scria ca se organizeaza si petreceri pentru copii ceea ce inseamna ca au ceva spatiu de joaca!

11 decembrie mie mi se pare super ok!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu zic ca e ok vinerea,la ora 17. daca va fi sanatos si daca voi ajunge eu de la servciu pana la ora aia, venim si noi, desi vinerea ne straduiam sa plecam la 3, dar mereu poate interveni o urgenta. da e super ok ideea de tombola.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gabybuna initiativa
pt noi e bine oricand si prefer locul de joaka de la big sau la casa piratilo, exclus polus acolo eu nu mai calc de curand, prima data a fost anul trecut la intalnire iar a doua vizita va fi peste 2=3 ani cred

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

alina cum stai cu laptele????

gaby Emma ce mai spune de acolo din burtica???? sSara tot asa geoasa e ???

Mergi la inceput

am pus cateva pozici de ieri

http://picasaweb.google.com/elenus82/10272009#

andreea,daria LA MULTI ANI!!!!! DE SF DUMITRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, e incredibil de dulce Iulia! Noi suntem bine, Emma e vioaie si activa, sper sa am doua fete dansatoare, trebuia sa o vad azi, dar dr era plecata din tara, asa ca ma multumesc cu intalnirea de joi! Sara constientizeaza tot mai mult venirea surioparei pe lume, vorbim mai mult despre asta si sper eu ca va fi bine, gelozii tot vor fi, cred eu...

Atunci sugerez asa:
Vineri, 11 decembrie, ora 17.00 urmeaza sa stabilim exact locatia. ma interesez si la Casa Piratilor.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Elena, inca sunt prin zona, imi caut chirie , ceva mai mare, dar vreau si la aceeasi bani....Cred ca mai stau inca o luna acolo.Ajungem foarte tarziu acasa, dupa ce iesim de la cresa mergem prin mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am vb si la Casa Piratilor, urmeaza ca pe maine sa primim o oferta adaptata, dat fiind ca nu e vb de o aniversare clasica!

Fug spre casa ca acum mi-am dat seama ca zi e 27 oct, si implinim 7 ani de casnicie. Hm....Daca asa surpriza mi-a pregatit si C, e bine!

V-am pupat, o seara faina!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ooooooo GABITO felicitariiiiiiiiisi la cat mai multi anisori
ce noroc cu ai cu mami ca te ajuta
80%o sa vin si eu la petrecere
multumim mult pt organizare
ELENA ai o papusa adorabila
ANDREEA super pozele ,s au distrat piticii nu gluma
OANA niciodata nu m ar putea intrista o astfel de veste ,e adevarat ca as fii foarte surprinsa dar cu siguranta inca un bebe ar intregii intradevar familia noastra ,dar se pare ca n a fost sa fie :(
maine vad care i treaba cu intarzierea cm
IOANA asteptam pozele ,ma bucur ca v a placut

multeeeee

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Co-nu ne mai mandrim cu nimic, hihi, eu poate cu o durere de umar, cica e nevrita...nu stiu...iar sotul ca se "plimba" printre caracatite si bancuri de pesti, a zis ca e de vis, zice sa mergem din nou in aprilie-mai.hm, eu mai fricoasa in apa dar sper sa iasa, nu vreau sa las caracatitele nevazute

Ioana, mami de Sara-ce se mai aude de voi? parca ai somat in ultima vreme aici!(cine vorbeste,hihi)

Elena-extraordinar ce a mai crescut pitica! ce draguta e cu bunicii.in ultima poza mi se pare ca tare seamana cu Dargos cand e " mofturos", hihi

noi iar cu cursul nasului, mi-e si jena sa mai zic ceva, nu stiu, am mare grija de toate, dar...suntem mai sensibile

Mergi la inceput