Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, La multi ani fericiti!wow..7 ani..da stiu ca aveti ceva experienta..
meli, imi pare rau de piti ca e asa de sensibila, dar mai stii, poate cand va merge la gradi va fi cu sistemul imunitar mai bun decat astilaltii (gen fi-miu) care n=au fost bolnavi la viata lor si acu le tot aduna de peste tot.

eu il tin acasa pana vineri, sa pot fi sigura ca e ok pt miniparty..din pacate nasa lui nu poate veni vineri, dar asta este, cu ei vom face alta party, sapt viit.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-daca intentia a fost sa vina bebe 2, iti tin pumnii mami, lasa ca iese el cat mai curand!

Oana-chiar esti mami de printesa!

Gabi-mai pune-ne poze cu burtica!

Mergi la inceput

Gaby-chiar asa ,la multi-multi ani fericit!!!sper ca a iesit cu ceva romantic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, multi ani inainte, cu incredere, bani, sanatate, iubire si zbughi-zbughi!!!

Meli, nu se cade sa lasi caracatitele alea cu ochii in soare asteptindu-te!

Ramona, condoleante! A avut un sfirsit usor pentru ea, bunica ta.

Cristina, bine ca nu am vazut reportaju ala, ca nu ma mai duceam. Nu am simtit nici un fel de nesigurata, pliiin de turisti, chiar si genul japonezi/chinezi cu masca inmpotriva porcinei. E frumos, nu f curat, dar la citi trecatori sint, nu ma mir.

Abia l-am adormit pe Patrick, asa ca , cu intirziere si scuzele de rigoare: Pozeeee http://picasaweb.google.com/ioana1303/Praga#

Elenuta, o dulceata ai tu acolo! Ce bruneta e! E f diferita de Dragos, dar la fel de frumoasa!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-asa-i,asa-i,hihi?tare frumoase pozele, au niste cladiri...foarte fain, m-as duce si eu sa vad,poate odata.iti sta bine cu parul scurt!

ma bag in pat, mai butonez putin si somnic.noapte buna fetelor!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Seara buna
Noi ne anuntam pentru petrecere, in oricare din datele propuse, in orice locatie, numai sanatosi sa fim
Gabi, felicitari pentru aniversare
Cristina, eu am comandat acu vreo 2 ani niste carti de pe amazon, dar parca de pe site-ul din UK, am avut nevoie doar de un card de credit, daca vrei te ajut cu placere. Nu mai tin minte exact cat a durat livrarea, dar nu exagerat de mult.
Va pup, somnic usor

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Gabi felicitari si multa fericire inca 70 de ani inainte!
Noi am facut ziua Anei la casa Piratilor si am fost foarte multumita, sala e mare, au vreo 3 gonflabile, masute, scaunele si mie mi-a convenit ca am putut comanda papica buna si pt copilasi si pt adulti, oricum nu stiu daca va fi cazul la intalnirea noastra.

Pt noi e super ok data si venim oriunde!

Ioana frumoase pozele, visez si eu la o mica escapada...
Ramona condoleante!
Alex asteptam sa ne spui ce iti zice dr! Hai mai povesteste-ne despre iubita printesa!
Co, spor la scris

Intru si eu la somnic.

Va pup,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ramona, condoleante.

Ioana, frumoasa calatorie ati avut!

Gabi, felicitari!

Din seria "ce mai face Alexia ", vorbeste toata ziua lui telefon (in joaca):"ce faci, mamico? ce faci taticule?"Si isi pune jucariile in gentuta si spune ca pleaca la gara, la mamica ei.

Pe noi sa ne puneti pe lista la capitolul indecisi fiindca nu stiu daca va fi Alexia in Cluj in acea perioada.

Somn usor tuturor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Elena – este tare dulce Iulia si a crescut mult! Imediat este domnisoara! Sa va aduca numai bucurii!

Gabriela – multumim de initiativa si La multi ani fericiti alaturi de C!

Alex – eu va doresc din suflet sa fie totul asa cum vreti voi! cu siguranta ca va venii si bb 2 cand si dacava doriti!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ioana - foarte frumoase cladiri in praga! suuuuper! ma bucur ca v-ati mai rupt un pic de monotonie! cu siguranta ca ati venit impresionati de acolo!

o seara frumoasa!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput