Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 18
nrl spune:
Buna dimineata 
Cristina, bine ai revenit pe la noi
. Imi pare tare rau pentru mama ta. Si mie mi-e tare greu sa imi imaginez cum ar fi fara ea, cred ca niciodata nu suntem pregatiti pentru momentul asta.
Alex, ce se mai aude cu testul???
Andreea, foarte frumoase pozele, multumim pentru o petrecere reusita 
Fetelor, copii vostri lovesc? Ca Andrei a inceput sa imparta palme daca ceva nu-i convine, mai ales daca vreun copilas incearca sa-i ia vreo jucarie
Cu petrecerea noastra de iarna cum ramane? O facem la Big? Ca ma gandesc ca poate ar fi bine sa rezervam din timp.
Va pup si va doresc o zi minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
OanaAlina spune:
Adriana – iti tin pumnii sa fie totul ok si sa ai un job cat mai curand!
Cristina – bine ai revenit alaturi de noi si imi pare rau de vestea pe car ene-ai dat-o! sincere condoleante!
Nicoleta – si eu zic sa vedem cum ramane cu petrecerea! Ramane la big sau nu??????
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
sa savurati cafea de dimineata cu mare placere! 
noi suntem bine, am mers la gradi si ne rugam la Doamne, Doamne sa nu ne imbolnavim prea curand!
O zi frumoasa tuturor!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Neatza!
Oana, succes la gradinita!
Ce vreme...
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
bex spune:
Buna dimineata si de la noi, in sfarsit

Cris...nu am cuvinte...imi pare rau pentru pierderea ta, bine ca ai piticii tai alaturi care iti dau dragostea de care ai nevoie, mai ales acum
te imbratisez
Gabi,ce faceti fetelor? Ce mai face Emmma, cand mai mergeti la eco?
Ioana, ce fain de voi cu miniexcursia...astept sa mergem si noi undeva, dar cu pitica e mai greu deocamdata.
Patrick si astept sa ne vedem cu voi:)
Adrianadesi bagam ieri de zor la compus cursuri, am reusit sa tin pumnii pentru tine!
sper sa iasa cum vrei tu. mUltumim de complimentari.
Nico, noi am avut chiar sambata la botez un eveniment de genul..o fetita de vreo 2 ani jumatate a venit urland spre acri si a prins-o de spate, ea s-a intors si i-a dat o palma...si a zis "nu bataie"...si a facut apoi cu degeteul semnul ca nu e voie...fetita a inceput sa planga...mi-am cerut scuze tatalui, dar na...faptul s-a consumat. e drept ca numai provocata cred ca ar face, pana acum nu am prea patit...
Anca sanatate si sa nu ami aveti probleme degraba!
Karin, unde ai salonul? Eu sunt mare amatoare de masaj..
Alex, totul ok?
Meli, cu ce va mai laudati?
Va pup, merg la scris....
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
nrl spune:
Adriana, si eu iti tin pumnii 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
mami_alexia spune:
Nico,Co, 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
Victo spune:
neata tuturor.
Alex, hai odata si risipeste ceata..e sau nu e..desi eu cred ca nu e..apai cum adica si cu Ac..si noi astelalte si fara ac si fara bb..nu-i corect..:)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Cristina, asa de tare m-a ravasit postarea ta, cat de greu trebuie sa fie sa te impaci cu gandul mai intai, apoi sa inveti sa traiesti fara ea...E drept ca niciodata nu suntem pregatiti pt asta. Imi amintesc ca atunci cand eram mica si auzeam ca unii oameni au murit la 50 de ani, aveam senzatia ca erau batrani, acum ca mama are 58 de ani am o alta perspectiva. Mi se pare ca oamenii sunt inca tineri si la 50, 60, 70...Eu pe mama o vad asa de tanara....Si chiar e, draga de ea.Imi pare tare rau, de obicei nici nu stiu ce sa zic in momente ca astea, stiu doar ca ei, copiii nostri ne dau mereu puterea de a merge mai departe! Te imbratisez cu tot dragul!
Karin, urmatoarea bucurie si urmatorul test de sarcina pozitiv, al tau sa fie
Nico, am inteles ca si accesele astea sunt normale si specifice varstei, toata treaba sa reusim noi sa le gestionam.Cu petrecerea, si eu zic daca ramane le Big sa facem rezervarea, dar asta presupune sa intocmim si o listuta sa vedem cate vom fi ca sa impartim suma. 230 ron e inchirierea.
Oana, felicitari gradinaresei-sefe!
Meli, ma bucur ca sunteti bine si va ocupati cu nazbatii!
Adriana, hai cu vestea buna!
Alex, la voi toate bune?
Co, multumim de intrebare, suntem bine-sanatosi, cum iti spuneam nu prea imi place cum respira Sara in somn, suspectez polipii, ca racita nu e, iar Emma miscareata foc, azi trebuie sa o vad, dar dr e plecata la un congres, asa ca amanam intalnirea pe joi!Abia astept!
Lore, bine macar ca te poti baza pe ajutorul bunicilor, conteaza enorm. Sper sa scapati de virusi si boli!
V-am pupat! O zi minunata va doresc!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Cristina

E tare trista viata uneori si din pacate toti trebuie sa trecem prin astea.
Co, si Patrick loveste numai daca e provocat si asta a 2-3 oara, nu din prima. Dar el cum e barosan, cind da... mi-e frica sa nu il trinteasca pe celalat la pamint. Avem un vecinut, care e mai violent din fire(se arunca cu miinile la ochii copiilor), dar nu il pot duce pe Patrikc la el sa se joace. Nu vrea si pace. Zice ca "D e rau, nu megem", desi nu i-am spus de astea, chiar ii zic si mamei lui sa nu ii mai spuna, ca el atunci se comporta ca atare.
Gabi, ce mindra esti tu de burtica! SI eu as fi.
Victo, chiar ne-ar "trage-o" frumos Alex, sa fie graviduta cu pastile cu tot... si noi, cu munca intensa nu
Nico, Patrick ne mai da noua cite una peste fund, dar in joaca sau cind de ex cind eu spal vase/fac ceva si el vrea sa ma joc cu el. Andrei e un baiat vesel, va trece peste asta.
BAnii pentru spatiu de la Big trebuie dati inainte?
FAcem iar cu tombola sau punem banii respectivi intr-un cont?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)