Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
Cristina, condoleante...uf ce perioada nasoala ai avut...bine macar ca ai puiutii dragi langa tine si sunt sanatosi si se iubesc...ce poti cere mai mult?
![]()

adriana, am tinut pumnii..sa fie cu noroc...![]()

ioana, eu sper pana la ziua lui Eric sa vina celalat copil, nu catelul...
mersi de vizionarea pozelor..
sanatate puilor...of, gradi asta...oare asa e si in strainatate? 
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Andreea, am vazut si eu pozele, mi-au placut mult cele cu Eric si cateii!
Co, am vazut ceva poze noi si la voi, elegante ca de obicei!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
redai spune:
Ioana, David este la cresa de pe Meziad.De otita ne-a ferit DD.Sa speram ca ne va feri si in continuare.Azi la cresa din 25 de copii erau doar 16, iar\sapt trecuta am inteles ca erau doar 10.
Gabi, parintii mei m-au ajutat cat au putut. Mama si-a mai luat concedii medicale, libere. Am stat si eu 3 zile acasa.Acum 2 sapt au avut grija de el bunicii din partea lui taica-sau.sapt trecuta a fost la mama toata sapt.
Adriana, mult succes
antoni spune:
Cristina-sincere condoleante si multa putere sa treci peste!
Adriana-Doamne da sa fie bine si sa iasa cum vrei tu
iti tin pumnii scumpa!
ma bucur ca in mare sunt mai putini bolnaviori, spre insanatosire najoritatea!
noi bine, cu prostioare prin casa, hihi.
Lore-ma bucur ca mai aud de tine!
anca.b spune:
Sal'tare!
multumim de urarile de sanate, nu vreau sa cobesc...sintem bine, spre foarte bine. si mai avem o zi jumate de tratament...
velena, stefan merge la cresa de doua luni, a facut bronsiolita de doua ori si i-au curs mucii o saptamina. fara antibiotic, deocamdata. multa sanatae!
lore, cristina, ce bine ca mai auzim vesti de la voi!
gabi, 
diana, ce frumos ca ati petrecut ziua impreuna...chiar daca ana e un pic racita.
paula, va tin pumnii sa va faceti bine repede de tot
Pupicei la toate! 

PS: stefan a primit o pereche noua de adidasi, i-a incaltat si acum nu mai vrea sa-i dea jos din picioare...cred ca il culc incaltat...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
antoni spune:
slaba activitate pe aici, hihi, ce faceti fetelor?
noi la somnic, ma duc si eu ca, casc....
noapte buna mamici si pitici!
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Eu sunt pe aici, Meli...
Noapte buna tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
CristinaGoji spune:
Va multumesc fetelor de re-primire! Tare dragute sunteti 
Cu mama...asa este, a fost totul prea rapid, acum 2 luni nici nu aveam vreun gand ca s-ar putea intampla ceva cu ea si sa nu mai fie. Si e tare greu...Nu m-am gandit vreodata ca poate fi atat de dureros.De fapt nu m-am gandit vreodata la cum va fi, cand va fi...crezand ca mai este mult pana sa se intample asa ceva. Dar uite ca se intampla atunci cand te astepti cel mai putin.
Ziua nu ma gandesc aproape deloc la asta, ca nu am timp, dar noaptea mi-i foarte greu. Nu pot crede ca a murit, nu inteleg sensul, nu pot accepta...era prea tanara, avea atatea lucruri pentru care merita sa traiasca...ma gandesc ce-o fi simtit ea atunci cand a stiut ca momentul e aproape. Doamne cat poate fi de greu...
Imi cer scuze...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mami_alexia spune:
Cristina
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
Karin25 spune:
Salutare!
CRISTINA Imi pare tare rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Nici nu vreau sa imi imaginez cat poate fi de greu dar sper sa reusesti vsa treci cat mai repede peste asta gandindu-te ca mama ta nu si-ar fi dorit ca tu sa suferi atat. De acolo de sus ea va avea grija de voi... Legat de cursul de masaj daca dupa ce termini mai ai nevoie de vreun sfat sau de vreun ajutor, ma ofer cu drag sa ti-l ofer. Euam terminat kinetoterapie si cu asta ma ocup. Si daca tu vei lucra la domiciliu, sunt destul de multi pacienti care a5r avea nevoie iar eu nu ma pot deplasa de la cabinet dar as putea sa te recomand pe tine. Mai povestim. Eu sunt ceva mai noua pe aici si deci nu ne cunoastem dar nu-i tarziu Multa bafta!
ANDREEA Am vazut pozele si cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca ai o fetita minunata. Cred ca a fost o petrecere pe cinste! Super tortul!!!
ADRIANA Tinem pumnii sa iasa cum iti doresti
IOANA Vr4m sa vedem poze de la Praga
Azi am trait o experienta superba! O pacienta de-a mea si-a facut la mine testul de swarcina si i-a iesit pozitiv ! A fost superb momentul si inbcarcat de emotie! Am retrait momentul in care am aflat eu. Lucru care m-a intristat putin dar ma bucur enorm pt ea! Abia astept sa va pot da si eu minunata veste!
Va pup dulce pe toate!!!