Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 16
redai spune:
Velena si David a fost bolnav mai tot timpul.de la 1 sept a mers doar 9 zile.A facut si enterocolita,si rosu in gat, tuse urata, rinosinuzita(sau asa ceva), a facut si afte in gurita de nu putea bea nici apa saracutul.Nici nu vreau s ma mai gandesc.Azi l-am dus iar, l-am lasat cu inima stransa,sunt curioasa pentru cat timp.
Nu-mi place deloc cresa aceasta, dar nu am alta posibilitate.
Victo spune:
Lore, imi pare rau ca si voi ati avut de tras de pe urma gradinitei. parintii tai nu te pot ajuta sa stea cu David? sau socri aveai tu in cj, ca nu mai stiu..
deci noi stam bine, ca din 15 sept am mers adunate 14 zile :)fac si eu haz de necaz
Oana, super Maria ca a mers vesela la gradi! ii tinem pumnii sa nu se mai imbolnaveasca curand.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
CristinaGoji spune:
No, am iar cea timp liber si am intrat.
Mami de Alexia
- a mers Vladic la gradi, dar deja e a doua saptamana acasa. Nu vrea sa mearga, i-i frica sa n-o piarda pe mami, asa mi-a spus.
Eu am cam lipsit ultima vreme de langa ei, am avut-o pe mama foarte bolnava, si am tot fost plecata. Pe ei nu i-am luat ca mama era ba in spital, unde clar nu puteam sa stau cu ei, ba acasa, unde ar fi fost prea mare deranjul pentru ea, daca veneam cu copiii. Acuma n-o sa mai plec, mama a murit. Dar el se pare ca a ramas cu frica sa nu ma piarda. Of,of...il mai tin acasa, il asigur ca n-o sa dispar, si sper ca intr-o buna zi sa vrea sa mearga la gradinita.
Eladea si Gabriela
![]()
Nu mai e asa greu cu ei acum, de cateva zile chiar se iubesc mai mult decat se bat. Noroc cu Daria, care e foarte iubareata si cred ca Vladut a cedat pana la urma si s-a luat dupa ea. Ii mai zice cand se satura sa tot fie pupat "Lasa-ma Daiutza!"
si ea-l lasa, da nu pentru multa vreme, ca iar se baga peste el sa-l pupe si sa-i faca draga, draga.
Eu incep un curs de masaj de maine, sper sa reusesc sa-mi formez clientela dupa ce termin, ca nu ma mai intorc la vechiul job, asa ca deocamdata masajul va fi baza. Nu sper sa castig atat cat castigam acolo, dar avantajele pe care le voi avea si satisfactia ca voi putea fi mai mult cu copiii mei sunt prea mari, fata de ce as fi avut daca m-as intoarce la servici. Eu faceam naveta la Campia Turzii, stateam multe ore peste program. Nu as mai putea. TRec ele toate!
Multa sanatate puilor bolnaviori. Tare rau imi pare. Pe noi deocamdata ne-au ocolit virozele, dar iarna abia incepe, asa ca nu-mi fac sperante ca nu-i voi avea si pe ai mei raciti.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mami_alexia spune:
Cristina, condoleante.
Mult succes la curs, iti doresc sa ai succes si sa iasa asa cum vrei tu! Si dupa ce incepi sa ai succes, sa te extinzi si sa ai nevoie de un economist si sa ma angajezi pe mine
(glumesc , desigur
Eu inca sper sa primesc postul pentru care merg azi la interviu)
Ce frumos se impaca cei doi frati, ma bucur mult pentru voi
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
Gabriela77 spune:
Cristina, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!
Puii tai sunt minunati si ce sensibil e Vlad, cam asa e si Sara, sensibila si dependenta de mine, nici ei nu-i e dor de gradi si nici nu ma grabesc sa reincepem, prea am tras cu bolile. Te pup si sa mai vii pe aici cand iti gasesti timp!
Adriana, eu iar tin pumnii strans-strans, spersa fie cu succes!
Lore, mult ai tras si tu cu David, of ce mare nevoie ai avea de ajutor!
Elena, imi pare rau de bolile lui Edi, din pacate asta e colectivitatea, nu cred sa fie diferenta din punct de vedere al imbolnavirilor stat/privat, diferentele se fac simtite la alte aspecte. Pe de alta parte, depinde f mult si de imunitatea copilului, mostenirea genetica s.am.d. Mult succes in continuare!
In alta ordine de idei, ma intereseaza un coltar/canapea extensibila practica si draguta pt living, aveti ceva recomandari?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
Victo spune:
Cristina, imi pare extrem de rau pentru suferinta mamei tale si a familiei voastre!
fa curs de masaj din ala de care tot intrebam eu pe aici, pt bronsitele copiilor, ca ne ai de clienti :).stiu cum e cu naveta, ca si eu trag zilnic, iar Huedinul e un pic mai departe decat Campia.:( dar am facut naveta si la Turda.de fapt eu numa intr-o naveta o tin..iar cea de Bucuresti a fost apogeul :)
nu stiu cum e sa ajungi in 15 minute la serv.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Hallo
Cristina, condoleante!
Poate pt ca vede ca ai pierdut-o tu pe mama ta e speriat Vladut ca te pierde pe tine. Ei f multe pricep, chiar daca sint mici.
Gabi, canapea extensibila f buna am gasit la Elvila, si faina, cu un fel de satin-bumbac pe ea... Au site pe net.
Paula, e la gradi Stefan?
Co, te pup cuscrela! Patrick e la cresa azi. De acasa nu a vrut, dar cind a ajuns acolo i-a povestit la tanti educatoarea cum a fost la bunici.
Andreea de DAria, frumoasa petrecre. PArca e de portelan Daria! Auzi, tort cu Alba ca Zapada! Multe am ratat!
Eladeea, totdeauna ma dai gata cu pozele voastre. E un dulce Eric! Deci vei mai avea un copil(catelul) pe linga casa!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Salutare,
Cristina condoleante! Esti o mamica si o fiica foarte puternica!
Felicitari pt puiutii dragastosi si iti tinem pumnii pt cursul cu masajul!
Adriana simti ce tare iti tin pumnii?
bafta mare!
Gabi multumim de complimente, si voi doua (trei)
aratati bestial, are de ce fii mandru Dl Tata! Ne bagam si noi la petrecere, de-abia asteptam sa ne vedem cu totii!
Paula, Anca, Lore, Velena Doamne ajuta sa treceti peste nesuferitele astea de viroze sau ce-or fi ele...
Eu astazi mi-am luat o zi de concediu si m-am bucurat de fetita mea, am fost la plimbare, apoi am fugit cu masina pana la servici sa luam lapticul si acum Ana doarme si eu fug sa fac curat prin casuta.
Din pacate avem si noi muci si de astazi si ceva tuse seaca, altfel stare buna, a papat bine, no sper sa nu se agraveze.
Fetelor voi ce planuri aveti de Craciun/Revelion?
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Adriana, bafta! E o continuare a primului inerviu, cel de saptamina trecuta?
Lore, si eu credeam ca tinde de grad private/de stat, adica mai mult de nr de copii prezenti intr-o grupa, faza cu bolile, dar cred ca nu. Tine de imunitatea copilului.
LA ce cresa sinteti? Pe Pavlov? Acolo am auzit ca se fac multe otite, dar nu este nici asta un lucru stiintific ![]()
Mi-e atit de somn!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Diana, sa stii ca am simtit pumnii stransi, saru'mana
Multa sanatate Anei, sa acapati usor
Ioana, da, a fost o continuare a interviului de saptamana trecuta![]()
Multumesc, fetelor, sper sa fie cu succes! Eu cred ca m-am descurcat..ce n-am stiut am intuit, dar per ansamblu cred ca a fost bine. Din pacate pana poimaine ,cand aflu decizia, e atata timp...si noaptea numai asta visez..ma trezesc dimineata la 7 ca nu mai pot dormi
Asta ca sa intelegeti ce stresata sunt
(si cat de mult imi doresc jobul)![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....