Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela77 spune:
Hmmmm, buna-buna cafeluta, Magda!!!
Nico, mie una mi se pare foarte buna ideea cu locul de joaca de la Big, e mare, generos si adecvat varstei lor. In schimb, nu prea agreez ideea cu locul de joaca de la Polus, ultima intalnire acolo a fost cam stresanta...Dar cum hotarati asa facem, ideea e sa rezervam din timp. Doar ca la Big se plateste, daca rezervam doar pt noi, asta asa ca regim de aniversare. Poate veniti si cu alte idei, propuneri.
Karin, nu ma necajesc micile gelozii ivite, dimpotriva mi se par amuzante, deocamdata le gestionam fara probleme.
Alex, deci a fost Tiadris la Teatru de Papusi, ce frumos, chiar sunt curioasa de impresii, reactii!ma bucur ca sunteti bine, sanatoase!
Victo, voi,mai bine? 
La mine la serviciu, o gramada de virusati, sper sa nu agat ceva, asta mi-ar lipsi.
Azi e ziua mamei, asa ca diseara o sarbatorim cu tort si papa bun, de dimineata Sara i-a urat La MUlti Ani cu ocazia inmanarii laptelui!
Cadoul a fost luat, asa ca ramane doar distractia!
V-a pupat, o zi minunata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Gabi, LA MULTI ANI, MAMEI TALE! Si distractie placuta!
Andreea, am livrat jucariile, poti merge dupa ele
Eu am o stare tare aiurea. Stau ca pe ghimpi si astept, sunt tare stresata
Si trebuie sa-mi caut ocupatie ca sa imi mai treaca dorul.M-a fermecat aseara Alexia la telefon (in timp ce vorbea cu tati) si ii spunea cum ii striga ea pe bunici : "bunicule" si "bunica"(foarte corect spuse)
O zi frumoasa tuturor!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
nrl spune:
Magduta, multumiri pentru cafea 
Gabi, de locul de la Big ziceam si eu, sa ne putem desfasura in voie. La Polus e aglomerat, plus ca daca copilasii nu sunt obisnuiti cu locul trebuie sa fii tot timpul in spatele lor. Stie cineva cat costa inchirierea la Big?
Alex, multa sanatate mamei tale 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
mami_alexia spune:
Va dau o tema de gandire
Lipseste o virgula din urmatoarea fraza, puneti-o voi unde credeti de cuviinta:
DACA BARBATUL AR STII REALMENTE VALOAREA PE CARE O ARE FEMEIA AR MERGE IN PATRU LABE.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
Gabriela77 spune:
Adriana, Adriana, m-am amuzat cu fraza ta...
Ce ma bucur ca nu are problme cu acomodarea Alexia!Multumim de urari!
Nico, eu am platit pt 15 copii insotiti evident de parinti, 230 Ron, parca erau tarife diferite la 20, 25 de copii, nu stiu exact, dar pot afla.
In alta ordine de idei, asa ma enerveaza ca nu avem o Ikea in zona...Iar am vazut ceva ce imi trebuie!
Gabriela, mami de
24 +
Victo spune:
haha...Adriana. pe langa cele 2 posibilitati de a pune virgula, dc e s/o luam gramatical, eu am obs si un "i" in plus la predicatul "ar sti"...*nu degeaba am dat ex. la facultate din gramatica :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
hahaha, Victo, si eu remarcasem un i in plus, dar si la noi, chiar in facultate fiind, s-a pus mare accent pe gramatica! Un lucru bun, zic eu! Stiu ca si la voi la drept, cel putin la admitere gramatica a fost de baza!
Nico, intelesesem ca tu ai propus Big-ul, parca Ani spusese de Polus, de-aia ziceam ca la propunerea aceea aveam ceva rezerve.E drept, ca ma exprim eu cam alambicat de dimineata! Si n-am nicio scuza ca mi-am baut cafeaua!
Am omis sa spun ca ieri am avut o frumoasa surpriza, ne-am intalnit in Cora cu Diana si Ana, o frumusete de fata, care s-a inaltat foarte tare. Tare dulcica a fost cum m-a intrebat ea ce vreau sa cumpar????
Si acum fug ca am de scris 2 advertoriale, si de participat la o sedinta nu prea placuta! Da' ma consolez ca e vineri si vine weekendul! yuhuuuuuuuuuuuuuuu
Gabriela, mami de
24 +
OanaAlina spune:
Multumim de cafeluta MAGDUTZA!!!! 
NICOLETA – ma bucur ca sunteti bine acum cu sanatatea! Sa o tineti cat mai mult asa, sanatosi si plini de energie!
ADRIANA – si eu tot doua posibilitati de a vedea vírgula vad… acum depinde de barbat! Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GABRIELA - si eu am aceeasi suferinta legata de Ikea!
uf...
poate ca o sa vina totusi si la Cluj!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
luckyblue spune:
Hmmm ... aveti dreptate, chiar nu imi era activat PM-ul. Cel mai ciudat e ca acum cateva zile am facut schimb de mesaje pe PM. Oricum, mersi mult de raspunsuri si va rog sa imi mai trimiteti o data mesajele (sper ca de data asta sa mearga).
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)