Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 10
luckyblue spune:
Dragi gravidute si mamici,
Am o mare rugaminte la voi: sa imi recomandati un stomatolog bun in Cluj-Napoca (nu conteaza cat de scump lucreaza, doar sa stiu ca face treaba buna).
Multumesc anticipat!
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
puisorul spune:
Lily, multumesc 
Luckyblue, stomatoloaga mea are cabinet in Zorilor. Eu sunt foarte multumita de ea si daca vrei iti trimit nr pe PM. Si aici sunt doua stomatoloage, Adab si Antoni.
Katiapam, bine ca ati ajuns cu bine
. tricicleta nu am mai luat ca nu am gasit in piata Flora si intre timp a venit si frigul. O sa ii cumparam in primavara diret bicicleta.
Si noi vrem intalnire. Cat despre locatie daca e sa fie cu copii ma gandesc la locul de joaca din Polus.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ALEX29 spune:
ANDREEA ce curaj sa lasi cariocile pe minunatia aia de covor ![]()
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/JustEric#5394278531936459474
f scump e prichindelul tau si cred ca i si tare cumintel sau ma insel ?![]()
ADRIANA draga TIADRIS e f ok multumesc ,astazi a fost la teatru la MIca sirena si asa de scumpa era ca tot incerca sa mi povesteasca cum a fost
sunt innebunita dupa ea ,nu mai pot de dragul ei
ma bucur mult ca piticuta ta e bine
LUKYBLUE eu merg la un cabinet in zorilor "Luca Visage"daca vrei iti dau nr de telef 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 ANDREEA ce curaj sa lasi cariocile pe minunatia aia de covor http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/JustEric#5394278531936459474 f scump e prichindelul tau si cred ca i si tare cumintel sau ma insel ? SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007![]() ;http://scope.ro/detalii/infinity-studio![]() |
Alex, din fericire cariocile le foloseste pentru tatuajele proprii...adica pe maini...si hainute, cand nimereste rgesit tinta.... aaa, si pe hartie...deocamdata...
sunt superwashable, asa ca in caz de ...apelam la spalat covorul...
cat despre cumintel, hmmmm...ce sa zci...nici prea prea, nici foarte foarte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
luckyblue spune:
puisorul, ALEX29, multumesc frumos!
Va rog sa-mi trimiteti daca se poate PM.
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mami_alexia Salutare! Andreea, ii dau jucariile, maine poti trece sa le iei, multumesc mult Cat ai dat pe cutia de care vorbesti? Si noi avem una dupa descrierea ta (cu capac rosu si cu rotite) doar ca am luat-o din Kaufland si acum nu mai sunt. Si a avut si un pret bun ca asa am gasit la JSK dar....cam scumpeMAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS.... |
Adriana, ok...trec maine sa le iau...

cutia a fost 45 ron, parca...erau si mai ieftine, si mai scumpe....depinde de marime cred....si model...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:
Lucki, trebuie sa iti activezi PM.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
luckyblue spune:
| citat din mesajul lui puisorul Lucki, trebuie sa iti activezi PM. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Asa zboara kg mele... |
puisorul , e activat ... poate mi-ai scris cumva gresit id-ul.
nrl spune:
Lucky, nu cred ca ai activat pm-ul, eu ti-o recomand din inima pe adab, 'colega' noastra de forum
Noi suntem bine, Andrei a scapat de muci, azi am fost prin parcul mare si prin Polus la locul de joaca, ma tot minunez cum de are atata energie
Referitor la intalnire, ce ziceti sa fie tot locul de joaca de la Big?
Noapte buna
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Karin25 spune:
Salutare felelor!
Doamne ce activitate intensa e aici! Abia reusesc sa va tin pasul!
Va multumesc pt gandurile bune! Si eu ma bucur ca am scapat pe moment dar cine stie ce ne mai asteapta...
MELI Eu merg la Dr Simona Baltaretu la Ginya. E foarte draguta si implicata si la curent cu tot ce e nou dar nu stiu daca se pricepe la treaba cu hormonii. Oricum vreau sa consult si un endocrinolog bun. Daca stie cineva unul specializat pe asa ceva tare as vrea sa imi spuneti si mie.
ALINA Iti tin pumnii sa se imbunatateasca situatia. Cred ca esti pe drumul cel bun! Trebuie doar saq ai un picut de rabdare si sa nu te mai stresezi asa tare ca nu iti face bine.
ELENA Ai 2 puisori minunati! Sa iti traiasca! Sa stii ca si sotul meu care se pricepe destul de bine la calculatoare isi aspira unitatea cam odata la 6 luni.
IOANA Distractie placuta si drum bun! POate te intorci cu vesti bune legate de proiectul bb 2 :) Bafta!
ANDREEA Daria e o scumpica! Abia astept sa o cunosc!!!
VICTO Sa speram ca nu se va agrava situatia. Dupa ce nu mai tuseste situatia incearca sa ii faci o cura de imunizare cu echinaceea picaturi. Nepotica mea era tot asa sensibila si se racea tare urat dar de cand ii facem aceste cure cu echinaceea in fiecare toamna si primavaraq nu mai avem probleme. Multa sanatate.
GABI Problema cu gelozia e ceva firesc la toti copiii. Nu trebuie sa te necajesti. Dupa ce va aparea Ema ai sa vezi ca se va obijnui cu situatia si ca se vor iubi enorm!
Va pup dulce pe toate si pe puiutii vostrii scumpi!