In Banat la noi acasa (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova banatene dragi! Pisicuta super videoclipul. sper ca nu te superi dar am copiat mesajul tau si la noi la spiridusi, poate mai decongestionez putin tensiunea din jur si mai imbunez fetele. vin si eu cu o intrebare, poate ma puteti ajuta: cam care sunt preturile pt. o femeie in casa? pt. curatenie si calcat. se plateste pe ora, sau se stabileste o suma pe luna? poate unele dintre voi aveti femeie la curatenie, sau ati auzit de la altii. multumesc si o zi buna sa aveti. p.s. mergeti la marea deschidere din mall? _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
Hello, again!
Giova, iti raspund pe puncte, ca sa fiu sigura ca nu uit nik!
1. Foarte bine ca ai impartit videoclipul si altora, caci pentru asta l-am pus, ca sa incant cat mai multe persoane! ... Dar ce se intampla la "spiridusi", de-i lumea suparata???
2. Eu am "femeie in casa", dar nu vine din cand in cand, ci cu norma intreaga, 8 ore/zi. A ramas la noi de pe vremea cand am angajat-o sa stea cu Raducu la sfarsitul concediului meu de crestere si ingrijire a copilului. Cand sunt copiii in vacanta sau bolnaviori, in perioada de covalescenta, sta cu ei, in rest calca, curata si, din cand in cand, mai face cate ceva de mancare. Noi ii platim 800 roni/luna plus carte de munca.
3. Nu, nu merg, caci trebuie sa duc piticii la karate, plus ca ma tem de nebunia care va sa fie acolo!
si-o zi faina va doresc!
P.S. Claudia, dar stiu ca m-ai "mirosit" rapid: ai vazut cum am percutat la apelul Gabitei???
Bine ai revenit acasa!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Giova spune:
Pisicuta mersi, eu deocamdata vreau curat/calcat o zi/sapt. de copii ma ocup eu, deocamdata.
bine-i dai mai ales ca are si CM.
Claudia tot acasa stau, doar ca efectiv nu mai am timp pt. asa ceva. mai bine il petrec cu copiii.
Baietii sunt ok, cresc, unul e cuminte tare, celalt smecher....dar o scoATEm noi la capat.
Mihi unde esti?
cand mai am timp, mai intru pe la voi, daca ma primiti, binenteles.
Sanatate la toata lumea si multi .
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
Mihi iubita e necajita, Mihaita are bronsita :((((
Fetelor am o veste minunata, micutul Eric Tudor (bebe de Aida) va fi botezat ortodox Doamne Ajuta,sa fie intr-un ceas bun.
Lauricile unge fras umblati, amandoua !!!!!!!!! ogoiti-va ca va incarnesc :)))) da umblat bitangi :)))))
Da Angi pra unde fras umbla si ea si Himmelsduft, Corino ia treci la rapoarte si tu.
Diana sunteti bine?
Gabelule in parametrii?
Ei Giova asa e golanei si stai ca mai cresc...........ia uite la Pisi dadu baietii la karate vai de viata ei va fi de comenteaza ceva
No va am facut niste turta dulce e calda si bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
ela03 spune:
Buna seara mamici.
Scriu in graba, azi vizitat gradinita 19 de langa Parcul Copiilor, foarte frumoasa gradinita si educatoare numai una si una (directoarea la fel). Am vazut o activitate condusa de o domnisoara si m-am bucurat ca in sfarsit vad o fata tanara tinand o lectie deschisa in fata unei sali intregi de educatoare si a celor doua inspectoare. Foarte frumos.
digutix spune:
buna seara fetele
giova bine ai venit sau revenit daca esti de mai demult:)
eu nu stiu sa te informez in legatura cu vreo femeie pt curatenie.
iar la deschiderea noului mall nu m am dus azi pt ca am ramas cu un gust amar de la deschiderea primului .nu suport aglomeratia.plus ca sotu azi lucreaza. maine poate scoatem si noi copii la noul kids land.a fost maica mea azi si mi-a zis ce nebunie a fost...
mihi multa sanatate puisorului!si tuturor care mai sunt bolnaviori.
claudia frumoasa veste ne-ai dat.CAND??
aida sa aveti parte de clipe minunate la marele eveniment?
sper ca restul lumii e ok!
noi sunetm bn, copii is ok, negripati, nevirusatisi tareeee nazdravani
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
ela03 spune:
Giova o am pe tanti de la mine de la gradi care stiu sigur ca e de treaba. Daca te intereseaza iti dau datele pe privat.
Pisicuta spune:
Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!
Minunata zi de vineri, 13 mi-a adus la palmares inca un an, asa ca de azi marchez 38-ul! Drept pentru care va poftesc la festin:
Ca melodie, am ales sa ne cante si incante Ace of Base, o formatie care-mi place foarte mult!
V-am pupat si-un WE de vis va doresc tuturor!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Giova spune:
neatza!
Mihi sanatate americanului. of...tare ne doare cand sunt puiutii bolnaviori.
Ela mersi, eu am gasit femeia, tot o ingrijitoare de la Marco de la gradi, dar nu stiu cat sa-i dau. poate imi zicic niste preturi, aICI SAU PE PRIVAT, CUM PREFERI.scuzati majusculele.
Claudia tare pofta imi faci cu mancarica/deserturile facute de tine.
Diana si noi mergem maine sa inauguram noul spatiu de joaca. cred ca va fii nebunie, ieri la ora 13 nu era asa agitatie. dar e tare frumos Kid's landul, am ramas placut impresionata.
Pisi .
si o zi faina sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
yupiiiiiii e loc de paranghelie olteneasca
LA MULTI ANI DORINA, sa fii sanatoasa,fericita si iubita alaturi de cei dragi tie .
Va si va doresc un inceput de we minunat.
si o dedicatie pe cinste ;))))))
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Mihi spune:
La multi ani pisicutzo...[red]multa fericire si sanatate alaturi de familia ta frumoasa...
Va pup pe toate dragelor...si we fain...v-as lua la rand la pupacit ...da am un terorist caruia nu-i mai tace guritza...si imi zice ca deja ao trecut o suta de imediaturi...sa-l las o data la comp
mihi31
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta