In Banat la noi acasa (13)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
numa ca nu-s racita ,deci am voie ;) mi-e dor de bucataria mea
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
ela03 spune:
Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii. Acest articol va da dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati de riscuri. dar nu va poate obliga.
digutix spune:
salutare fetele
io ma declar deja fresh si n am luat decat coldrex si strepsilscopii mei is si ei bn, pana acum si sper sa ramana asa.pe timeea n-o duc la gradi si nici n-as mai duce-o pana nu trece nebuinia cu virusu'.
gangy poate pa maya o doare burtica de la atata medicatie...nu ar trebui sa faceti o pauza sau sa incercat ceva naturist...o parere.lasa lumea sa se holbeze la tine si la masca ta . nu-i treaba lor.apropo la ce farmacie esti?in ce zone?
claudia draga tocmai ei nemitii se i-au de noi cu ceusescu si alea alea....ei cu trecutul lor patat de sange....vai siamar.rade ciob de oala sparta
pe toate si va multu din inima pt rugaciunile inaltate pt timo.la sf lui noiembrie merem iara la diverse intepaturi.m-am hotarat ca daca nici acu nu iasa ca lumea si ceva concret,m-oi duce cu el pe meleaguri straine sa facem investigatii.
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
L5845 spune:
Buna sara drajelor si ca am lipsat atacea dzalie!
Am trecut in fuga, sa va si sa va servesc cu nishce tort si www.zastavki.com/pictures/1024x768/2009/Food_Drinks_Drinks_from_the_juice_of_fresh_fruit_012902_.jpg" target="_blank"> da beut, prantru soata me, care abia ieri sara am apucat sa-i serbam prefixu' ( e nascut de bu hu hu Halloween-pe 31 oct.).
Cum tot am fost pra drumuri pra la spital, n-am avut vreme da petrecut dzaua lu' sot, asa ca ieri ne-am adunat cu totii acasa si am serbat evenimentu'.
Multamesc prantru urari, sa va dea DD sanatate si numai bine, la TOATE !
Scriu maine mai mult, asa ca va tzuc pra tace si va urez o sara faina !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
claudia74 spune:
tii da mandra fu toarta pintru soatza Laurico, da she fras da investigatii tat mai fasi soro?
Diana si voi iara la intepaturi offffffff
Aici se vaccineza la greu nemtii, nu vreti sa stiti ce cozi incomensurabile se fac la vaccinari impotriva gripei porcine
.
Paralele la discutiile anterioare cu referire la cat de dezvoltata le este cultura generala a nemtilor, ieri am cunoscut un om jos palaria un mosulica pe holul clinicii foarte manierat mi.a cerut ajutorul sa ii dau niste informatii despre gimnastica recuperatorie, eu bine voitoare like always, i-am spus omului tot ce trebuia sa stie si ce stiam si eu bineinteles, dupa care imi cere sa ii mai permit o intrebare (bun simt de nota 10 la om, sa moara calu) eu zic da, ma intreaba de unde vin din europa, zic Romania,incepe sa zambeasca pe sub mustata si ma intreaba romaneste : de unde? eu zambesc la fel ca el (adica pe sub mustatata care n-o am) zic Timisoara, dar cu scepticism deoarece nu arata deloc a roman, complectez Temeswar sau Temesburg, aha stie omu, il intreb ce legatura are el cu Romania si incepe o poveste interesanta : e nascut la Bucuresti in timpul primului razboi mondial,tatal sau austriac deportat la Bucuresti la ambasada, mama sa Berlineza voluntara trupelor germane tot ptr ambasada,se infiripa o poveste de dragoste intre ei traita din plin in Bucurestiul anilor '30, acest om a trait primii 8 ani de viata in Romania,acu are 80 de ani, insa paradoxal omul cunoaste foarte bine Romania fiecare colt al Bucurestiului,calea victoriei,parcul cismigiu, cartierul rezidential,Casa Poporului, locuri care nici eu nu le stiu mi-a povestit despre ele,intr-o romana demna de lauda, au trecut 62 de ani de cand e plecat din Romania dar vb romaneste bine,incredibil, in timp ce vorbea s-a ridicat parul pe mine si parca aveam lacrimi in ochi ce frumos vorbea despre Romania, mi-a spus inclusiv bancuri romanesti,a pastrat o legatura cu tot ce tine de Romania,a venit des sa isi petreaca concediile in romania, cunoaste Sinaia,Brasov,Sibiu,Oradea,Cluj din pacate in Timisoara nu a ajuns dar stia multe si despre Tm, concluzia : un neamt mai stie romaneste dupa 62 de ani, ce facem cu romanii care dupa cativa ani pe meleaguri staine numai stiu romaneste?
by the way am fugit la gimnastica fetele.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
gabirus spune:
Ma fetele, m-am virusat si io. Nu ma simt bine asa ca ma si bag imediat in pat.
Gongy, da-i incolo de fraieri, se obisnuiesc ei cu peisajul, important este sa te feresti sa mai culegi puzderie de virusi si alti carcolaci.
Clau, da, s-a racit vremea si ploua ... in concluzie BLEAH. Sa nu scoti nici cainele afara, asa vreme este.
Da' va pup pe toatele, sa fiti cuminti.
Despre viata - calatorie prin miezul furtunii
gonghy spune:
'Neatza!
Fetelor la noi e nasol rau... ieri am fost la cabinet la particular la un dr jos palaria care mi-a consultat-o pe Maya de-a fir-a-par si mi-a spus rezultatul PNEUMONIE INTERSTITIALA am crezut ca-mi cade ceru-n cap.
De 2 zile tot tusea fata asta si abia am reusit marti seara sa facem programare pt ieri la dr asta.
Tuseste intr-un hal fara de hal,aseara a tusit atata de urat pana a vomat tot din ea si mi-a facut si unpic de febra,azi noapte aproape ca n-am dormit deloc de la cat a tusit si acum e la fel o ineaca tusea dar am imbracat-o sa mergem la laborator sa-i fac exudat faringian ca asa a cerut dr dupa care vin acasa si pot sa-i dau deja Klacidul
Mis atata de necajita ca doar luni dimineata m-am dus la imbecila de dr de familie si asta numa grija Mayei nu a avut pe ea ca era preocupata ca nu are caldura in cabinet.Daca era atenta si ii pasa isi dadea seama ca Maya nu e bine asa a spus si dr asta....imi vine sa-mi rup parul din cap si sa merg sa-i crap capul la dr asta a fetii....dar azi merge Clau sa ii ia fisha la Maya de la asta ca de merg eu iasa cu
Va fetelor am plecat cu fata la laborator...revin eu sa va mai spun.
claudia74 spune:
Gabi gute besserung
Mai Laurelule ce fras o patit Maya, offfffff numai probleme cu copiii, ai grija de ea, ai primit macar tratament bun? pupam bubulina si mamica sa o poti ingriji
Va doresc un we excelent .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
digutix spune:
salutare fetele
gongy imi pare tare rau de micuta ta printesa dar as vrea sa te i8ncurajez ca va fi bn.cu noul tratament si noul doctor maya o sa se puna pe picioare.sora mea a patit exact la fel cu baiatul ei.raceala, eaceala, pana s-a dus la un particular, la dr Radu, si ea a zis ca are pneuminie interstitiala.multa sanatate printesei si nu ma stati un minut la "doctor" de famile din prezent.multa putere si tie!
gabi sanatate si tie si tuturor care mai is virusati.vad ca piticii mei nu s-au virusat.sper sa fie strong pana trece nebuneala.
claudia fain batranelu tau.jos palaria!
pe toate
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
claudia74 spune:
helllooo anybody there!!!!!??????
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10