In Banat la noi acasa (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

LA MULTI ANI CLAUDIA!!
SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE CE-I MAI BUN PE LUME!

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Claudia , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! te asteptam acasa sa tragem o intalneala.
Chiar minijupul nu-l pun, dar ies cu voi pe oriunde, caci simt nevoia.
Cristina si eu am fost cu Marco la Tepeneu, nu avea fimoza, l-a decalotat fortat si l-a curatat acolo, doamne ce-am mai tras cu el pe urma...in 3 zile s-a lipit la loc...si uite acum cu timpul se deschide super.
La Edi nici nu fortez, doar cat permite...fimoza nu cred sa fie, dar nici nu-l mai duc la chirurg...toate la timpul lor.
Acum nu stiu ce problema aveti voi, dar sper sa o rezolvati cat mai repede si cat mai usor.
Gabi deci ati facut poze...ok le asteptam.
Miro si eu l-am dus pe Marco la Kids land. ce nu ti-a placut acolo? Mie nu mi-a placut dincolo la playzone, unde am nimerit prima data, din greseala. acolo e 9 lei/ora si Marco a iesit de acolo fara sa-l intrebe nimeni nimic. am zis ca nu-l mai duc acolo, ca uite asa-mi dispare copilul. dincolo, la kid's land e mai multa siguranta.
La Noni mergeti numai dupa ora 18? as veni si eu....dar mi-e sa nu faca scandal teroristul asta mic....e tare greu cu 2 dupa mine...sa vedem...ce chef am pana mai tarziu.

la toate si o zi buna sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

bine ai venit crisitna!sa fie ok la medic si sa scapati cu bn de probleme!
aici suntem si noi .ieri ne-am dus la festivitati un pic dar copii n-au mai avut rabdare sa stam si la artificii.
azi dimi la impuns un pic din deget cu timo si acuma fac de papa.
ma bucur ca m-am intalnit cu voi fetele si am putut sa o cunosc si pe dorina si piticii ei "gemeni".timeea mea a pus ochii pe lucas al lui gabi.
imi pare rau ca n-a venit si aida cu roscoblondul ei dar sigur ne-o prezinti tu claudia.
laurele sper ca vi-s bine ,sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Claudia, baietelul meu are o hernie inghinala, si ne-am gandit ca , daca e musai, sa-l operam acum, inainte de sarbatori, sa putem sta acasa cu el, linistiti.Multumesc de sustinere.
Mirona, imi pare rau, dar nu cunosc pe nimeni, cred, din familia ta.eu sunt casatorita in otelu-rosu de 6 ani doar.e posibil s-o fi cunoscut tu pe cumnata mea cea mica, cred ca sunteti aceeasi generatie, Ani Blentes o chema de fata.Am vazut ca tu mai aduceai fetita parca, asa-i, la parintii tai?poate ne vom intalni live vreodata
.
Eu am facut programare maine la clinica, maine seara voi fi in TM.multumesc inca o data fetelor care m-au ajutat. Giova.

Mergi la inceput

despre ce noni vb voi fetelor?ma lamuriti si pe mn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Diana - Noni este un loc de joaca - locatia a fost in trecut pe Alecsandri - iar acum s-a mutat la Bega sus la etajul 4 - si au TOT ETAJUL 4 - deci e super aerisit si mai au si un magazin de jucarii super tare.

Gio - nu stiu ce am impotriva Mall-ului - oricum mie nu-mi place in general Mall-ul cu toti simandicosii si prefacutii acolo.
Nu-mi place in general ca-s multi copii acolo, in general pusi pe rele si parca si instruiti acasa chititi pe cei mici si cum nu face fata acea tanti singura cu ei. prefer Noni.

Of Cristina - imi pare tare rau de micutul tau. nici eu nu stiu de unde s-o iau nici macar pe cumnatata ta - e clar ca am plecat de prea multa vreme - nu mai stiu pe nima.
poate ne-om vedea in ianuarie cand mai venim pe la Otelu.

Gio - stii de crema mercuriallis salbe? poate nu mai tre sa ajungi cu Edi la chirurg.

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

fetelor, eu nu pot sa ma tin cu scrisul in ritmul vostru.
Giova, am vazut ca ai scris si tu intre timp, noi suntem cu o hernie inghinala, Denis a facut prima data la o luna, i s-a inchis in jurul varstei de 1 an si jumatate, iar acum, de vreo doua luni, i-a aparut in cealalta parte.medicii de la noi din oras spun ca nu e o urgenta medicala, insa nici nu se va mai inchide la varsta asta. de aceea vrem sa-l vada si dr tepeneu, am auzit ca e cel mai renumit in zona noastra.daca o fi cazul de operat , prefer s-o facem acum, caci nici eu nici sotul nu lucram momentan, si am putea sa stam cu el acasa, linistiti, pana se reface.imi pare rau ca ati avut si voi probleme, si speram sa treaca usor.sa-ti traiasca si tie puisorii, cred ca e frumos cu doi baietei, asa-i?

trebuie sa fug, sa-l iau de la gradi
revin printre voi mai tarziu, daca ma mai primiti

Mergi la inceput

Digutix, multumesc si tie de primire.pe tine te mai citesc la " TIMISOARA, IMPREUNA".

Mergi la inceput

ms de lamurire mirona.nici nu am stiut de locul asta de joaca.sigur o sa il incercam si noi curand.azi nu cred ca avem sanse.
crisitna sanatate multa puiului!am mai auzit de inteventii de genul la baietei si totul a fost ok la final.bn ca ati ales si doctor bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

Claudia, baietelul meu are o hernie inghinala, si ne-am gandit ca , daca e musai, sa-l operam acum, inainte de sarbatori, sa putem sta acasa cu el, linistiti.Multumesc de sustinere.

Eu sunt cam circumspecta in ceea ce priveste maiestria pe care o mai are Tzepeneu la bisturiu, caci si mie mi l-a facut praf pe Vladi cu fimoza. Pana n-a pus mana pe el dr. Babeu ( pe care-l recomand cu maxima caldura) la care m-a plasat marele Tzepeneu cand a plecat in concediu, tot lipita si supuranta-i era operatia puiului. Tu faci cum crezi, dar eu am impresia ca este cam "pomul laudat"!

si sanatate maxima!
P.S. Am uitat sa-ti zic: bine-ai venit in [b]club[/b]!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput