In Banat la noi acasa (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io numa iuce sa va salut,nu va pup ca nu sciu ce fras am, Andi e la medic cu Helmut si eu bolesc, cred ca am luat ceva virusi de la statiune si acu isi fac de cap nenorocitii , dar culmea ca nu a avut febra, a vomitat numai si e tare palid,is curioasa ce zice medicul si eu is la fel de beata, ma doare stomacul si capul si is ametita de numa .
O saptamana minunata va doresc

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning trupa, oriunde te-ai afla!

Mare zoala, mare, firar sa fie! Toata lumea-i in iuresh si abia mai apucam un moment de respiro! Eu ieri am plecat mai repede de la lucru, caci am tras o fuga pana la Arad sa-i ducem tort bunicii sotului cu ocazia celor 91 de ani pe care tocmai i-a implinit! Asa ca ... abia am apucat sa-mi termin treburile, ce sa mai scriu si pe aici cate ceva!

Desi-i tarziu, iaca va servesc cu o si-un mic dejun copios, sa uitam ca-i marti si sa ne mearga toate din plin, dupa sufletel!

Azi am ales o melodie mai veche pe care am auzit-o aseara la Info-pro si mi-a starnit amintiri frumoase:
Alannah Myles cu "Black velvet":

Claudita, mama, eu va doresc multa sanatate si tie si micului tau! Sper sa va insanatositi rapid amandoi!

Laurica, Maya scumpa si sper sa nu mai raceasca iarna asta. La noi n-au anuntat, inca, treaba cu serbarea, dar la Ducu, la grupa mica, tot asa au procedat anul trecut: au facut ei singuri serbarea cu educatoarele si-un cameraman si noi am primit cd-ul. Nici nu prea ai cum sa inghesui atatia copii cu cate un/doi parinti, bashca bunicii si matusile si unchii ... nebunie ...

Gabi, unde te-ai ascuns??? Fuga la raport, ca te pun absenta daca mai lipsesti mult!

Giova, Diana, Ela si pe toate fetele, va dulce ca voua nu mai am vreme sa va scriu in mod special, ca s-a ivit o urgenta!

P.S. Am aici poze noi

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

helau Dorina multam de tratatie si dedecatiune, noi tot asa suntem,asa ca azi merg cu Andi la alt medic,m-am saturat de indolenta medicilor de aici, imi vomita de 5 zile si nu primesc numai niste supozitoare, e palid si nu manca nimic va doresc o zi superba

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare fetele
dorina La multi ani si bunicii!tare faini sunteti toti:)
claudia draga n-o fi facut andi vreo enterocolita ceva?sanatate puiului si sa-i dati de capat "bubei".
sanatate celor care mai is bolnaviori si va doresc o zi placuta!
tare fain ii afara

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

No servus...

is in zona...si parca se arata ceva raze de soare si la noi...mi-or fost toti betegi si inca mai sunt...inclusiv tata lor...

Clau... si Arpi a vomitat si ieri si alaltaieri...azinopate tot patul la umplut saracutu...zice ca-l doare gatu si burtica...maine merem la orl...Lori o lipsit si el 2 zile de la scoala ...iar americanu e pe augmentin...si se pare ca are ceva carcalac in nas...vineri aflam...

in rest...obosita rau...bebelina s-o pus cu capu in jos si are vreo 2 kg...io am mai pus 4 de luna trecuta ca doar vine iarna..

va pup pe toate sa aveti o noapte binecuvantata......sanatate multa tuturor

mihi 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!

Poftiti la o tare si aromata, la care am asortat un mic dejun copios, ca de mult nu ne-am mai rasfatat!

Melodia de azi este de varsta cu istoria, dar asta nu inseamna ca nu-i frumoasa:

Multumesc tuturor pentru toate urarile si cuvintele pe care mi le-ati adresat si va doresc si eu voua inca de zece ori pe atata!

Claudia, multa sanatate va doresc tie si puiutului tau! Sper ca lucrurile s-au mai asezat si-ati intrat pe linia de plutire! si te astept cu vesti bune!

Mihi, multa sanatate trupei si tie multa putere sa le duci pe toate! Draga de tine, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa-ti fie! Te admir si te invidiez!

Laurica, voi cum mai vi-s??? N-am mai ajuns pe la tine pe la farmacie, dar inca n-am renuntat la acest deziderat! Poate o fi chiar azi ziua cea mare!

Gabi, deja te rasfeti! Cat timp vrei sa te mai motivez pentru absenta ta??? Serios vorbind, chiar te astept pe aici cu vesti-povesti!

Ela, ce mai face Robi??? Nu ne-ai mai povestit nimica despre el! Tu ai terminat facultatea???

Diana, sa sti ca si mie mi-a placut noul Kid's Land dar, desi par mai organizati si jocurile facute mai frumos, am impresia ca nu prea le au baiul copiilor pe acolo, caci Raducul meu mi-a iesit de acolo cu barba sparta si cu julitura la cot si nimeni nu stia nimic, nu vazuse nimic. O sa ma gandesc mai mult daca data viitoare o sa-i mai las acolo, sau o sa experimentez si-n partea cealalta, desi acolo degringolada pare a fi si mai mare!

As mai sta la pove, dar trebuie sa fug la ale mele!

Va pup dulce si apasat!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Nu-i a buna cu virusii astia,trebuie sa le luam copiilor antivirus de-acuma, ieri am mai primit niste siropuri vomex si praf perenterol ptr refacerea florei, de ceva sirop revitalizant nu s-a pus problema chiar daca am cerut,mancare de regim si ceaiuri cu miere, merg la fix la Andi, e fete palide de 1 saptamana,ieri nu a vomitat, in schimb s-a zvarcolit efectiv de dureri de burta toata dupa-masa eu sunt cu sinusita la zi,iau penicilina, in fine asta e,nu se stie ce e, virusi ceva la stomac, la intestine,dar diaree nu a avut.
Mihi iubita multa sanatate
Dorina,Diana Laurelule mai baga retete fata cum suntrti voi? Claudia? Gabi?
si aici e soare iesim si noi afara putin cand termin bucatareala si treaba prin casa.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Helau iara vb singura :(((((

ia sariti cu potoalele si dedicatiile da bucuresteanca pra unge umbla iar bitanga?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza.

Fetelooorrr imi vine sa urluuuuu nu mai pot
Toata noaptea o vomitat copila mea,a inceput sa tuseasca pe la 1 din noapte si pe la 2.30 s-a trezit tusind atata de tare pana la voma....mi-o vomat numa in jet de o umplut tot patul ca io pana sa ma dezmeticesc.... sa fug dupa lighean deja era horror.
Acum s-a trezit da io is cu ochii cat cepele de la nesomn ca am stat si am tot vegheat-o si daca am mai dormit 2 ore...oooooooffffffff......acum am sunat si la dr care a vazut-o in particular atunci cu tusea ei si cu pneumonia si nu i-a venit sa creada ca dupa tot ce a primit si cand sa spunem ca e super ok o inceput din nou
La 11 merg la cabinet si sa vad ce ne spune din nou....si cand te gandesti ca de marti trebuia sa o duc si pe ea la gradi ca ii e atata de doooooor....
Psihic is KO....
Revin cu vesti cand ne intoarcem

Mergi la inceput

Laurelule mama masii de treaba,asteptam sa vii de la cabinet sa vezi ce mai primesti, capul sus ca asa e cu copiii, eu l-am dus pe Andi azi la gradi ca i-a fost dor si nu a mai vomitat ieri deloc, sper sa se pune pe picioare ca e transparent, is curioasa daca manca la gradi cu copiii ca acasa nimic cateva zile numai ceai ,lasa fata ca creste Maya si nu va mai fi asa sensibila

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput