Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am pus si eu 3-4 poze recente cu Petru

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5394769934126701282

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa!Anca, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata chiar ma intrebam dimineata pe unde oare umbli...Ayla...Ioana mea a mancat branzica facuta de mine(sincer, nu a iesit ca a mamei) combinata cu mar, desi vroiam sa-i pun para dar i-a fost prea sila la sot sa coboare la masina sa ia perele. i-a placut, a papat aproape tot dar pana nu s-a pupat cu tzitzi nu s-a simtit implinita si suficient de satula ca sa se culce. Acum doarme dusa si eu, in loc sa intind rufele, sa spal vasele, etc, stau si citesc ce-ati scris ieri si azi-noaptemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Delia Ioana, Victor Andrei

Vicenzo Stelian
Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI!DELIA IOANA si VICTOR ANDREI, VICENZO STELIAN, COSTIN!

MONICA, uofff, si la prima sarcina ai avut greturi? Pupam fata sa treaca greturile si copiii frumosi

Bebe PETRU dulce foc

ARIS, cum a fost Vitamina aseara?
Ca la noi a fost "vesel" rau: adormit pitica la 20:45 rupta de somn. Zic: mama, boierie. E, da. La 21:50 se trezeste urland, incercam cu suzi de nenumarate ori, nimic...se ridica in manute, vroia jos din pat. Luat in brate, pus in fund, in picioare, vorbit, mangaiat, leganat. Nimic...pe la 23:15 adoarme. Pana la 23:50 cand repetam figura. de vreo 3 ori pana pe la 1:30. De atunci a dormit pana la 8:15. Iar acum e maraita, ca si ieri. Cu jucarii nu e bine, in centru nu e bine, se freaca la ochi, dar nu doarme decat 20 min cand o pun in pat si se trezeste urland. Vreau copilul meu de luni inapoi E, ma alint si eu, vorba lui Aris, ca imi iubesc de mor si copilul asta marait, mai ales ca azi dimineata se tot striga :a-na-na, a-na-na, na-na-na. Am murit de dragul ei

Fug sa ne echipam, ca vad ca e soare si asemenea eveniment nu trebuie ratat, dupa atatea zile urate.

Pupici la pitici si mamici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, te amuza? Varianta 2 ti-o zic numai in privat.
Uite www.dailymotion.com/video/x46ltt_centea-doing-more_ads" target="_blank">de asta ce zici?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Pisik, la prima sarcina am avut greturi pana prin saptamana 22-23 de sarcina, am luat cu gemeni in 31 de sapt doar 7 kg. Si dupa nastere, in prima luna, am dat jos 10 kg. Io-s tot pe minus.
Faza nasoala e ca si lui Alex ii e tot rau dupa cerebrolysin, asa ca la noi deja e...in familie.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte...Ce m-ar incanta inca un fratior sau o surioara pentru Mirunica mea...(auzind-o pe Monica cu samburelul din burtica ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am pus si eu 3-4 poze recente cu Petru

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5394769934126701282

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

WOW!!! Ce baieti frumosi are Sasha! Din aceeasi categorie mai apreciem:

- motul si ochii frumosi ai Luanei
- Alexandros cel Viteaz, ca mie mi se pare asa curajos si energic copilul asta... si taaare frumos!!!
- Alexandra care intr-adevar are niste ochi mortali!
- Maya micuta si dragutza...
- Sophiphi care e ca o zana! Si are o frezuta... :)

atat am apucat sa vedem!

pupici pe burtici la bebei!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Neata

Noi aseara am dormit mai bine ia mai trecut Teiei un pic raceala,ai mai curge nasucul nu mai tuseste dar face diaree
Eu astazi nu mai stiu ce sa-i fac sa pape ca sa-i mai stranga stomacelul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Ma bag si eu ca musca-n lapte...Ce m-ar incanta inca un fratior sau o surioara pentru Mirunica mea...(auzind-o pe Monica cu samburelul din burtica ei)

Treci la treaba, cine te opreste? Eu te astept la odisee.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput