Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am ramas datoare cu un filmuletz in scaunul de baie

25 martie 2009

vitamina tot energic cum il stim !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Te pup cuscra, te las singurica, ma duc sa ma bag si eu la somnic

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am mai primit liber si la ficatei si smantana dietetica...nici nu stiti cat ma bucur cand mai primesc cate ceva pe lista de avem voie. tare sunt in pana de idei de obicei

25 martie 2009

adica smantana mai slaba e asta ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am pus si eu 3-4 poze recente cu Petru

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5394769934126701282

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

ginerele cu ochi frumosi !! si mami

Mergi la inceput

Am citit la zi tot asa ca ma pot culca linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Shasaaa, deci pana la urma ramane un "ied" cu ochi albastri, nu? Ca stiu ca ziceai mai demult ca tu nu crezi pana...nu mai stiu dupa cat timp, povesteai ca celorlalti li s-au schimbat ochii dar nu mai stiu cand si cum...Chiar, dupa 6 luni mai e vreun "pericol"?
Ciresika, dada, io-s profa aia careia-i place sa explice pe indelete
Fug, ca ma cheama Phiphi!! Vedeti de ce nu dorm io pana la ore mici? E mai nashpa sa dormi de la 9-10 si sa te trezesti la 12-12.30 pt. Flamanzila!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetelor,

am aparut dupa cateva zile de absenta, si parca e mai greu de recuperat decat de participare "online". Asa ca o sa imi "revin" :). Nu stiu cum au trecut zilele astea fara sa dechid compu, ca vorba aia:
- de nascut nu am nascut, doar Simina-Mariana, cu bebelusa ei cu privirea DEJA focusata, ati observat? De obicei bebeii privesc in ceata, insa Maya pare foarte atenta si exacta, din acest motiv eu zic, contrar parerilor fetelor, ca Maya seamana cu mamica ; Bine ati venit acasa "Meri" si Maya!
- de facut biscuti de casa by pisigri nu am facut, cica se fac in 5 min , insa mie 10 min mi-a luat sa citesc lista de ingrediente... totusi, mi-am salvat-o, si mai citesc inca 1 data, stiti ca orice lucru invatat a 2-a oara iti ia jumate din primul timp de invatare? Si apoi un sfert, etc? Asta cu injumatatirea seamana cu iertarea pacatelor la recunoastere ...
- nu am scris nimic atat de spiritual si poetic precum Alex al Aylei, am citit pasajul dat de tine, pt Alex [sper ca stiti ca in ocazii speciale si intalniri de inalt nivel se ofera flori si barbatilor, da? ]; nu am scris pt ca dupa acel foaaaarte trist si dezarmant "oricum nimanui nu-i pasa", mi-a cam inghetat sangele prin vene..., apoi a venit frigul de-adevaratelea pe afara, asa ca, prin compensare, m-am reincalzit , si bine am facut ca prima veste a fost cea din cap trecut cu disparitia hematomului!
- nu m-am deplasat "pe luna" pentru vreunul din copii, caci era deja ocupat de Aris, grabita evindent sa nu lipseasca prea mult de langa vitamina ;
- nu am masurat deloc gradele apei pt lapte caci fac precum Sasha, intr-un ibric mai mare incalzesc aproape de fierbere, apoi asez bibe cam 2 treimi, ca la bain-marie, si pana pun masurile de lapte e cam incalzita si apa din bibe; si Sasha, eu stiu ca iti scriu numele "usor gresit", insa am retinut cand eram gravide ca ai ceva rusesc pe la tine, asa ca pt mine ramai Sasha [ma rog, poate doar te-a intrebat cineva si eu gata am dat verdictul ]; copilul tau cel mic seamna la privire cu tine, cred ca va fi cel mai sentimental... tot cel mare ramane cu "descoperirea americii" ;
- nu am incalzit vreo fructa pentru bb3, asta ca sa raspund Oliskutei, pe principiul lui Aris;
- nu am facut analize de sange, desi nu mi se pare deloc exagerat sa se faca, mergeti dc puteti, eu la Veronica [fara pofta de mancare + vomitat] am facut de vreo 2-3 ori in primele 5-6 luni si inital era suspecta de talasemie minora dar apoi s-a infirmat, si ca am adus vorba, anemia se vede NU dupa paloarea din obraji ci dupa paloarea zonei dintre pleoapa inferioara si globul ocular!!!- afirmatie medicala, nu parerea mea, si inca ceva, pt analize de sange corecte, mergeti pe dr Felix! Iar sideremia stiu ca este totusi influentata de mancare, simlar cu hemoglobina, si de aceea e bine de luat pe burta goala;
- nu am citit povesti copiilor la culcare, ci am dat drumul la un site de povesti, desi vocea si intonatia de acolo nu ma incanta deloc, cred ca voi reveni eu la portavoce...
- nu am dezinfectat vreo jucarie cazuta, pe principiul ca microbii care zboara la metoda flautului bine, care nu, iarasi bine, inseamna ca deja stau prea bine fixati si nu pleaca cu una cu doua, fix in gurita lui bb, care oricum, mai mult zguduie jucariile, decat sa le pupe si sa le iubeasca...

Deci, ce am facut aceste zile? Azi am mers al aeroport cu bb3 sa ducem o prietena ce pleaca intr-o delegatie [stiti ca nu ratez vreun drum, orice s aies din casa ], ieri am pigulit gradina din fereastra [am cateva plante in sufra...], acu 2 zile am fost la gara sa iau pe bona #1 de fusese la "bai", la Felix, si a venit pe la mine de mi-a povestit in una ora tot ce s-a intamplat la Tanar si nelinistit o tura intreaga de bai termale, adica 12 zile, acu 3 zile m-am plimbat cu bb3 prin ploaie, pe muzica "Prin ploaie sunt un trecator...", si acum 4 zile am realizat, in sfarsit, premiul pt petrean, cand a ghicit "care bb era cu care ma-sa", in herastrau... deci, da-mi pe pm adresa ta, dupa ce primesti ai voie sa le zici si celorlalte fete!

Sa mai zici tu doamna ***, ca cica sunt scurta si concisa .

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si in completare:
- de suzi se scapa totusi mai usor decat de deget, Vero si acum la 12 ani isi suge degetul mare de la mana dreapta, cum prinde vreun timp fara activitate, acu nu stiu la ce varsta s-o marita, dar va anunt atunci [sper ca inca vom mai "toarce" precum pisicile la povesti la gura sobei...];
- pe bona #1 tre sa o intreb "ce a mai facut brAd, jAck, citite cu A, "ashlei", etc, ca ea nu stie engleza si nu ar intelge despre cine o intreb, asa ca e super haios dc ne puteti vedea cum povestim noi un film teoretic strainez;
- sper ca ati inteles ca 3 stele mari inseamna general plin, adica nu general-locotenent sau general-maior, deci nu fii-te cine, fii-te ce...Ilinca.M .

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!

Ieri Isabella a avut o zi de urlat/tipat/jucat/mancat toate in brate...o dadeam jos era sfarsitul lumii.
Azi am inceput bine se joaca singurica in patutzul ei
.
Mariana fetitza frumoasa si mamica din dotare.ma bucur ca sunteti acasa.
Monica am admirat Luana ...e suuuuuper frumoasa ;nu am scris...dar sper ca stii ca sunteti mereu in gandurile mele.
Novus stii ca-s indragostita de ochii puiului tau
Admirat copil in baie ...

Sunt putin racita dar sper sa-mi treaca repede...Bodo e ok si asteapta gradi(azi e dupa amiaza)
M-am inscris cu Isabella la concurs pe activitaticopii.ro(de aici am luat link-ul...nu-mi amintesc cine la pus )si a fost extrasa...a castigat un sling...abia astept sa-l primim.

Va imbratisez cu drag...sper sa pot reveni azi

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo multumesc! Ma bucur pt Isabella.
Anca, Shasa, Novus!
Ai mei ieri am facut front comun la . La Luana cred ca a trecut de supraplin si a avomitat putin dupa masa, frate-su cand a vazut, i s-a facut si lui greata.
Nici eu nu stiu ce sa le mai dau sa pape, tot mai bune erau borcanasele.
Mi-e mie tot greata, nici sa mananc nu mai pot, macar inainte mai pofteam la ceva...salam la greu acum mi-e greata din orice. Asreara era sa ma alatur si eu copiilor. Noroc de ajutorul mamei mele la curatat. Si ma tot inteapa in stanga jos, dar parca intepaturi usoare e normal.
Va pup o zi frumoasa va doresc!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput