Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mi-am bagat si eu puiul in pat,sa speram ca nu imi mai face figurile de aseara ca nu stiu zau cum mai fac fatza..eh..ma alint. normal ca fac fatza dar ar fi frumos din partea lui sa nu mai faca
e cam moale de la vaccine, a crescut un pic si temperatura asa ca i-am dat repede nishte nurofen sa nu o ia razna. acum o sa dorm cu grija lui...sa speram ca o sa fie ok

gianina - eheee..felicitari pt programaresa vezi ce bine o sa te simti. eu nu am ajuns nici acum la un masaj...pur si simplu nu ma pot rupe de pui. m-am tuns si mi-a cam stat in gatnu e bine nu e bine....trebuie sa lucrez pe creier un pic

lisbeth - ohooo dar stiu ca baga. nici eu nu pot sa beau atatea lichide o data. si al meu bea mult lapte cand atipeshte dar eu il opresc la 230ml ca mi-e frica sa nu il doara burta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

PETRA am observat ca scriai ca ii dai lui Bogdanel fier dar ca ii dai si calciu. Daca trebuie neaparat sa ii dai calciu fa in asa fel sa il dai la distanta de fier fiindca neutralizeaza absorbtia fierului. Iri a avut anemie si de aici stiu. Imi amintesc ca ii dadeam fierul cu picaturi de vit. C pt. o mai buna absorbtie

Multumesc Shasa

Am hoatarat sa ii dau o zi calciu, o zi Fe. Asta atat cat se aduna cele 10 fiole/luna, in rest Fe zilnic.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu am fugit in pat. nb

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Shasa, antibiograma este dar nu scrie pt ce crocobaur. M-am trezit la 3, avea 39....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Acum sunt la recuperari! Sper ca pana ajung la ultima pagina sa "aud" vesti mai bune de la tine

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Am pus si eu 3-4 poze recente cu Petru

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5394769934126701282

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

shasa - asa am zis?? he he...ce mult a trecut...uite ca eu uitasem
pai daca stiam eu atunci ca o sa te supere amarata aia de lampa de la oglinda din camera nu te frecam eu zilnic la telefon??

25 martie 2009

Pai daca stiam ca ma va "deranja" iti spun ca ii faceam eu de cap becului inca din prima noapte

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Salutare,

Andiaroro, Lysbeth, va cu drag!

Ilinca, defect profesional nu poate fi decat... in invatamant???

Scuze, nu mai stiu cine intreba de borcanelele Hipp. Am vazut in farmacii (Dona, Helpnet) si in Selgros.

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Doamneee....mi-a venit laptele
Am facut bibele fetei numai cu laptele meu....nu degeaba am terminat deja o cutie de galactogil...pup Moni pt pont

fericita de Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Ma bucur si pt tine, si pt Maiuta, ca o sa pape lapte de la mami. E si faptul ca acasa vei fi mai linistita (chiar daca acum totul cade pe capul tau...in spital se mai ocupau si asistentele). Te-am tot sunat, da tu bip pe nr meu de orange cand ai timp.
Am vazut pozele cu printesa mica, e ea un pic mai slabuta, dar are niste picioare luuuuungi, sa vezi in cateva luni ce gagica se face.
Am pus si eu poze cu Luana. Am gresit albumul, dar acum nu mai am timp sa le mut (adica acolo cred ca nici macar private nu-s...le mut eu deseara).
Alex e la tura 2 de cerebrolysin, dupa pauza, si iar se simte rau. Asta ca efectele negative, pt ca progresele se vad de la zi la zi. Dupa stimularile electrice, chiar daca, off, au fost si atatea alte probleme, deja se ridica singur din pat, poate pasi cu greu, cat de cat a invatat sa se descurce singur. Alte probleme se rezolva mai greu.
Dau send ca parca vad ca iar pierd mesajul.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

MONICA cat de mult s-a schimbat Luana!!!! Era asa micuta iar acum deja este domnisorica. Si este asa de frumoasa
Felicitari lui Alex pt. progrese si poate ca samburelul din burtica este un semn ca totul va fi bine de acum

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Novus, Alexandra este superba...amazing e cuvantul potrivit.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

si Luana e foarte cocheta, ca de obicei

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
novus - ce sa mai zic de Alexandra??? ma omoara ochii ei. vai de fundul barbatilor din viata ei(inclusiv taica-su....apropos: si-a luat permis de port arma? eu zic ca poate sa treaca la motivatie:"am de pazit o bijuterie")

25 martie 2009

da, e buna motivatia
are de pazit mai multe bijuterii, nu?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput