cu ce asortez o ie?

cu ce asortez o ie? | Autor: raluca.gabriela

Link direct la acest mesaj

Buna,

nu stiu daca am ales bine sectiunea forumului pentru acest subiect...

povestea e asa: botez o fetita dragalasa pe octombrie, intr-un restaurant cu specific romanesc foarte foarte rustic. Mai mult, ora este una foarte "matinala" - 12.30 la restaurant...

din cauza orei si a ambientului, rochia mea little black dress si perlele albe sunt penibile...am insa o ie foarte frumoasa, mostenire de familie, alba, brodata bogat cu rosu intens, cu maneci largi, evazate.
cu ce asortez asta in jos inclusiv pantofi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fusta neagra si briu rosu, pantofi negri cu toc mic, simpli

sau pantaloni strech dar plinuti negri, bleumarin, pantofi culoarea pantalonilor, fara toc.
sint niste margele populare f misto, facute din muulte mici. poate gasesti rosii.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

e targ weekend-ul asta la museul satului, sigur gasesti margele potrivite pt ie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu am o ie si "am rupt gura targului" cu ea . Cu pantaloni negri strech si margele negre am purtat eu ia mea. Si in liceu cu niste blugi mai "rustici" odata la un majorat :-)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Cum au spus si fetele, partea de jos a tinutei neagra, simpla (fusta, pantaloni, la alegere). E posibil sa mearga insa si cu o fusta rosie sau chiar...verde, dar asta numai tu poti sa-ti dai seama proband.

Importanta zic eu e legatura dintre ie si restul, respectiv cordonul din talie. Pentru ca evident ceva din piele, modern, nu merge, fa efortul si cumpara un brau (se mai numeste betele) impletit (cel mai bine cu rosu, din moment ce ia e pe rosu).

Daca nu la Muzeul Satului sau la Muzeul Taranului Roman, sigur gasesti pe la artizanate (mai e unul mare la Unirea la parter sau la Bucur Obor - aoleu, nu stiu daca esti din Bucuresti).

Si eu port ie si mereu am "rupt gura targului" cu ea.

Petrecere frumoasa!

Bedrosmart

PS: Intr-adevar, si margelele pot fi importante: de efect maxim sunt cele impletite din margelute, maramuresene. Cele mai elegante sunt alea de tip "zgarda", adica stranse la baza gatului. Daca nu ai gatul prea scurt (scuze, nu stiu cum arati, eu de ex. nu pot purta asa ceva), arata foarte interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ai grija si la accesorii-poseta, coafura...ele dau tonul-kitsch sau stilat...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ia se asorteaza perfect cu fusta stramta sau pantaloni mulati.
Pantofii pot fi cu toc sau nu, dupa cum iti place. Geanta sa se asorteze cu pantofii.
Cam atat imi vine in minte.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

hehe, ideala ar fi traditionala FOTA, cu brau brodat... dar ce pui in picioare?
cu ciorapi albi, si chiar o basmalutza rosie legata la spate...
daca tot e rustic-rustic-rustic...
ai sa fii oricum o nasa-de-ne-uitat!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira2find spune:

Eu as pune o pereche de blugi evazati si n-as renunta la perle.In picioare cred ca merg pantofi cu toc, din piele intoarsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Daca ar trebui sa imbrac eu acea ie,as asorta-o cu fusta neagra simpla conica de lungime medie(sub genunchi),margele luuungi infasurate de 2/3 ori in jurul gatului(primul strat gen"chocker"dupa care din ce in ce mai larg,brau rosu cu negru si o pereche de pantofi sau botine impunatoare:D
Dar cum nu o imbrac eu,e foarte important cum te simti tu mai bine-fusta sau pantaloni,tocuri inalte,medii sau fara si,bineanteles,ce ti se potriveste mai bine din toate acestea.Atat pantalonii cat si fusta eu cred ca sunt ok,alegerea as face-o in functie de ce iti place si ce ti se potriveste mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

multumesc tuturor pentru sugestii:)

am sa fac o combinatie din tot ce mi-ati spus: caut o pereche de blugi clasici, foarte foarte simpli si am o pereche de pantofi cuminti, scolaresti, cu bareta si bot rotund, rosii, din piele intoarsa.

parul va fi intins, lucios, cu carare pe mijloc (e pana la umeri, in trepte) si... cam atat. accesoriile - simple si putine:
ramane sa fiu atenta la margele si curea/brau.

merg si la targ in we, cu copila mea iar daca imi iese ceva frumos, revin duminica viitoare cu poze :)

multumesc inca o data pentru idei!

Mergi la inceput