Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 3
tudormiha spune:
bine ai venit katy82, si speram sa ai vesti buna...
creter multumesc mult de urari va anunt daca e sa fie ceva cu ochii
cos_minutza spune:
Tudormiha hai ca nu mai ai atat de mult pana in 24-25
Tin pumni sa fie 

Raluci am citit la Odisee ca mergi azi sa-l vezi pe Remus
Succes si sa vii cu vesti bune
in devenire mamica
Doamne ajuta
raluci_b spune:
daaaaa, azi ma duc sa vad baiatul, in maxim juma de ora 
vin si va povestesc 
34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
Katy82 spune:
Multumesc Creter! Si eu imi zic la fel, o sa vina bebe cand îi este lui scris de la Doamne-Doamne!
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b daaaaa, azi ma duc sa vad baiatul, in maxim juma de ora ![]() vin si va povestesc ![]() 34+ Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 6 SAPTAMANI |
Te asteptam

in devenire mamica
Doamne ajuta

Katy82 spune:
Cos minutza multumesc pentru mesaj, nu am stiut ca s-a trimis si mesajul de aseara, tu ai bebic sau tot aspiranta?
Katy82 spune:
Fetele nu v-am spus, luna trecuta mi-au iesit cele 2 liniute la testul barza in Z28 iar în ziua 29 mi-a venit
Deci daca a fost ceva s-a pierdut. Luna asta a#351;teptam si noi vesti bune dar iar nu a fost sa fie, dar pân#259; la urm#259; n#259;dejdea moare ultima. Eu sunt sigura ca cât de curand o sa am un
frumos si sanatos!
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Cos minutza multumesc pentru mesaj, nu am stiut ca s-a trimis si mesajul de aseara, tu ai bebic sau tot aspiranta? |
Aspiranta optimista
in devenire mamica
Doamne ajuta

cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Fetele nu v-am spus, luna trecuta mi-au iesit cele 2 liniute la testul barza in Z28 iar în ziua 29 mi-a venit Deci daca a fost ceva s-a pierdut. Luna asta a#351;teptam si noi vesti bune dar iar nu a fost sa fie, dar pân#259; la urm#259; n#259;dejdea moare ultima. Eu sunt sigura ca cât de curand o sa am un frumos si sanatos! |
Imi pare rau!!!Am mai auzit ca testele Barza cam dau rateuri
Si fi sigura ca odata si odata tot o sa avem un 

in devenire mamica
Doamne ajuta