Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 2
creter spune:
Fetele sunt intr-o dilema, help.
Eiii nu va ingrijorati asa sunt eu un pic cam stresata, as vrea sa folosesc bicicleta stationara pe care o am si o folosesc momentan pe post de umeras, dar am o nebuneala, ca daca eu o sa fac efort si sa zicem ca si raman insarcinata, efortul pe care vreua eu sa il fac(de fapt as vrea sa dau si eu jos 3 kg ca vin sarbatorile si sa am loc unde sa le pun inapoi
)nu afecteaza pe bebe??, bine in momentul in care as mi-as da sema ca sunt intrerup orice efort. Credeti ca ma risc folosind bicicleta??? Cunoasteti vreun caz???
tudormiha spune:
Creter nu patesti nimic, dar pentru linistea ta sufleteasca fa exercitii moderate la inceput, adica nu multe exercitii din prima zi.Cate un pic in fiecare zi asa eviti si febra musculara.
pupici
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creter Fetele sunt intr-o dilema, help. Eiii nu va ingrijorati asa sunt eu un pic cam stresata, as vrea sa folosesc bicicleta stationara pe care o am si o folosesc momentan pe post de umeras, dar am o nebuneala, ca daca eu o sa fac efort si sa zicem ca si raman insarcinata, efortul pe care vreua eu sa il fac(de fapt as vrea sa dau si eu jos 3 kg ca vin sarbatorile si sa am loc unde sa le pun inapoi |
eu zic ca o poti folosi, cel putin pana aflii, apoi te linistesti ca e bine sa lasi samburelul sa se fixeze bine

34+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
tudormiha spune:
Fetelor va multumesc de raspunsuri, dar test nu vreau sa fac, astept uratii pe 24, 25 oct. si vad atunci daca apar sau nu.
Sincer imi este tare frica de unul negativ si asa prefer sa mai stau si sa mai sper.Numai ca, am o colega care practica cursuri Reiki si cand mi-a atins burtica cu mana a simtit o caldura instantanee si mi s-a infierbantat burtica.Normal ca m-am gandit primul lucru la un bebelus....poate am devenit paranoia....dar imi place senzatia de sarcina.....si starea de somn pe care am inceput-o sa o am de saptamana trecuta m-a pus pe ganduri cu cat ma odihneam cu atat imi era mai somn....sotul meu radea si se bucura.....dar nu vreau sa imi fac mari sperante si eu am fost dezamagita...
va pupic
Katy82 spune:
Buna fetele, sunt noua pe aici, sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Si eu incerc sa am bebe de vreo 4 luni si nimic pana acum, dar nadejdea e la Dumnezeu, asa ca sigur o sa va dau o veste buna cat de curand.
http://www.youtube.com/watch?v=JY8gcNoVjtE
tudormiha spune:
Fetelor va multumesc de raspunsuri, dar test nu vreau sa fac, astept uratii pe 24, 25 oct. si vad atunci daca apar sau nu.
Sincer imi este tare frica de unul negativ si asa prefer sa mai stau si sa mai sper.Numai ca, am o colega care practica cursuri Reiki si cand mi-a atins burtica cu mana a simtit o caldura instantanee si mi s-a infierbantat burtica.Normal ca m-am gandit primul lucru la un bebelus....poate am devenit paranoia....dar imi place senzatia de sarcina.....si starea de somn pe care am inceput-o sa o am de saptamana trecuta m-a pus pe ganduri cu cat ma odihneam cu atat imi era mai somn....sotul meu radea si se bucura.....dar nu vreau sa imi fac mari sperante si eu am fost dezamagita...
va pupic
creter spune:
Mihaela iti tin pumnii sa iti iasa testul cu 2 linii, si ai incredere ca o sa fie bine.
Katy82 spune:
Fetelor va doresc la toate multa bafta luna asta, din pacate eu tb sa imi pun sperantele pentru luna urmatoare, luna asta deja mi-a venit, asa ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar nu ma dau batuta pana nu o sa fiu