Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cum merge inotul? Ii place lui Luca? Ozi pe 31oct/1nov merge la concurs la Pitesti. Din pacate bazinul e inchis si nu pare sa se deschida pana pe 1 nov. La voi cel acoperit e deschis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Grati, Luca nu a invatat inca sa inoate corect. Se munceste acum la rezistenta si tehnica, dar ii este teama sa tina capul in apa. Zice ca nu vrea sa se sufoce. Ozi in cat timp a invatat stilurile de inot?
La Club 2000 se lucreaza cu copiii numai in bazinul acoperit.
Mult succes lui Ozi! Ea unde se mai antreneaza daca este inchis bazinul?

Edit ca sa te mai intreb ceva: Cand Ozi raceste, o mai duci la inot? Luca tuseste si ii curge nasul destul de tare. Ieri nu l-am dus, azi nu il duc, dar maine vreau sa il duc. Voi cum faceti in astfel de cazuri?

Uitasem ca nu ai inca CM,...stiu ca ai mai spus.. Eu deja ma gandeam departe!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

1. cand e racita nu o duc. vei vedea ca va raci din ce in ce mai rar.
2. ozi a inceput in 2005 in iulie. a inceput cu spatele si a continuat doar cu el pana in mai pe la sfarsit cand a inceput crowl...cam la 1 an si jumatate vei vedea ca se contureaza un pic stilul. tb insa sa bage capul in apa si sa invete sa respire.
3. nu merge nicaieri...antrenorul face pregatire fizica in sala de atletism dar ea nu are voie sa alerge (are un soi de cuperoza congenital); va tb sa mearga cu tatal ei macar de 2 ori/sapt la un bazin privat pt ca altfel nu are rost sa mearga la Pitesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau!

Eu nu demult am venit de la servici, calma si linistita in sfarsit ca Razvi e pe maini bune.S-a distrat tare bine cu matusa-mea, a ascultat-o si a fost cuminte.A zis matusa ca nu a crezut ca va fi asa usor .dar a si "botezat-o" Razvi asa din prima zi: facuse kk si matusa s-a pus sa-l schimbe si cand a desfacut pampiu Razvan s-a intros dintr-o data pe burta si tot pampiu cu kk s-a dus pe matusa-mea de a facut-o din cap pana in picioare de "noroc"

Roxanici, nu e cu mine a gradi Razvi, gata am scapat de stres, e cu matusa-mea incepand de azi.Cum e Adeluta?Inteleg ca mai bine daca nu-i mai dai sirop de tuse, nu?

Grati sa fie cum iti doresti

Alina esti o mama foarte ocupata, ai 5 minute sa stai jos?
Tin pumnii pt astazi!( si mie mi-ar place foarte mult sa joc un rol, macar de figuranta

Darene e greu cu intarcatu si pt tine si pt Khalid, dar cu putina vointa se poate.

Veronika bine ai revenit pe la noi.Felicitari pt burtica si asteptam pozicile promise

Gatta of va fi greu cu dezvatatu de dormit cu mami.Da de ce ai dormit cu ea la Campulung?Nu a avut patutu ei?
Las ca se dezvata ea incet
Cat despre bormasini si reparatii la bloc eu am cam avut noroc ca de cand stau aici ( de vreo 4 ani) inca nu am avut parte de zgomote de astea, mai mult noi cand ne-am pus centrala si geamurile termopan.

Kalosalina tin pumnii sa va reveniti pana la nunta surorii tale.Cand e?

Apropo de inot, de la ce varsta se pot duce copiii?Mi-ar place sa-l duc pe pici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ramo - norocul tau ca ai cu cine sa-ti lasi copilul in siguranta...

Eu ...stau si plang ca proasta...v-am spus acum vreo o saptamana ca tanti a mea, draguta de ea, a facut o pareza faciala de la curent...ceea ce a facut-o sa renunte la munca si sa stea sa se odihneasca(si n-o condamn)...doar ca ea era singurul meu ajutor, fetele mele o iubesc ca pe o bunica si acum vreo jumate de ora mi-a adus cheile ca renunta, nu mai poate si asta e...

First of all, trebuie sa-mi iau o masinuta...ca acum de ex a trebuit sa mearga Horia de la servici sa o scoata pe Ana de la gradi, ca n-am pe cine sa las sa stea cu Stefi 1 ora si nici nu o pot cara dupa mine, prin ploaie, pe jos, pana la gradi si inapoi...

Apoi...trebuie sa gasesc o alta tanti, ceea ce va fi cel mai greu lucru din lumea asta...avand termenul de comparatie pe tanti care nu numai ca le ingrijea exemplar pe fete, dar stia sa se si joace, le iubea si se distrau impreuna...hmmm sunt tare trista.

...unde mai pui ca ne cautam casa de o gramada de timp si nu gasim nimik...uffffffffff mama ei de viata...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllloo

repede repede pana nu fac ochi gazele ..

alinus tin pumnii ptr azi!! felicitari lui luca ptr rezultat, sunt sigura ca se va descurca mult mai bine data viitoare!

roli, moni, mary, eliza, darene, alinak multumim de laude ..

roxanici cativa pupici speciali ptr tine si buburuza frumoasa!!

veronika felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!

gatta ma bucur ca sarita papa bine! e greu la bloc .. si pe noi ne bocane si pacane in cap mai toata ziua ..

gratiela hehe .. u never know .. poate apare si bb 3, mai stii .. uite la miri cum a venit surpriza ..

ramo ma bucur ca razvi s-a inteles cu matusica!! care matusica tre' sa mearga musai sa `puna la loto ..

nati imi pare rau ptr tanti ... tin pumnii sa gasiti o noua tanti buna si iubitoare! bafta cu casuta!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mersi Elle ! Ai doua fete minunate!!!! si Anna va fi la fel de frumusica ca si Eva ai sa vezi!

Am si uitat sa spun ca am vazut pozici frumoase cu Sofiuca superbisima si Khalid - un nazdravan blondin care e foarte inaltut - Darene - grija mare la urcatul in sertar ca Stef asa a rasturnat noptiera...noroc ca n-a venit pe ea.

Alinush - tin pumnii pentru auditie! Am ras de numa' cand am citit ce a zis sotul tau

Roli - mare noroc ca n-a cazut masa pe Andrei...laptopul da-l incolo...daca se spargea cumparai altul - iti sta inima in loc cu copiii astia...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Iupiiiii, am scapat de inspectie!
A fost super! Copiii, putin emotionati la inceput, s-au descurcat de minune, nu m-au facut de rusine! :) Iar la sfarsit dna a zis ca nu are nici o recomandare sa-mi faca, ceea ce e de FOARTE BINE (zic asta pt. ca de cand sunt eu in invatamant, de 10 ani, la toate inspectiile mi-a fost aceasta persoana, si pana acum de fiecare data a avut macar o recomandare de facut ). Si mi-a mai zis ca am evoluat muuult de la prima, ba chiar si de la ultima inspectie facuta. Si, cel mai de pret, a zis ca se vede ca am "o atitudine" fata de elevi, adica interactionam, ne placem reciproc si asta se vede si se simte si face diferenta intre un profesor bun si unul......oarecare. Hm, nu-mi mai incap in piele de fericire!

Asa, si am mai taiat inca un lucru de pe lista: nunta de la Intorsura. Mai, a fost surprinzator de bine si frumos! Daca va vine sa credeti, NICI O MANEA nu a fost la nunta aia! Bine, populara, din aia adevarata si specifia locului da, dar nici o manea! In rest, mult tineret, toti prietenii mei din adolescenta, cu care am murit de ras amintindu-ne diverse nebunii executate in tinerete. Care la sfarsit au luat microfonul si sculele muzicantilor si au facut un show improvizat ad-hoc de am cazut pe sub masa de ras, si tineri si batrani.
Ma bucur mult ca am mers, mi-ar fi parut rau de tot daca n-as fi ajuns.

Acum mai am 2 chestii grele si stresante, dar in acelasi timp placute pe cap, amandoua saptamana asta. Balul bobocilor poimaine, conferinta profesorilor de engleza din Ro, vineri-sambata-duminica, la Cluj.
Daca trec si astea cu bine in sfarsit ma linistesc si eu putin si rasuflu, cred ca am slabit vreo 2 kg de stres su agitatie in ultimele 4-5 zile!

Copiii sunt binisor. Adica Markus a inceput iar sa muceasca si nas infundat. Sper sa treaca asa cum a venit, si sa nu-i dea si lui Mathias.

In continuare fac greva foamei amandoi, nu mai stiu ce sa fac, mai ales cu Mathias. Sanzyme ala zici ca-i ia pofta de mancare, nici vorba sa-i provoace!

Cu puta (fimoza) mai asteptam. Am comandat la socrela in Deutschland o crema numita Mercurialis salbe (recomandata de Simona_BB, mersi mult! ) care zice-se ca subtiaza intr-atat pielita aia care tine putzulica pana ce se decaloteaza complet. Sper din suflet sa se rezolve asa, ca sa nu ajungem la operatie. Pt. ca am inteles ca la varsta lui e rau dupa, abia face pisu, unii copii prefera sa nu faca 1-2 zile () decat sa suporte usturimile de dupa operatie la urinare). Iar pe Mathias clar il voi da cu crema si il voi decalota incet-incet, la fiecare baita, ca mi-am invatat acum lectia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Natalia, imi pare tare rau pt. tine. Stiu exact ce spui, eu as fi disperata, descoperita total, pierduta si abandonata daca tanti Geta m-ar lasa. In fiecare seara ma rog si pt. ea sa ii dea Dumnezeu sanatate sa ne ajute mai departe, ca ar fi dis-pe-ra-re fara ea (chiar si cu ALTA, pt. ca stiu ca una ca ea nu mai pot avea noroc in viata asta sa gasesc, mi-as depasi doza de noroc).
Sorry, sper din suflet sa gasesti o tanti curand si sa rezolvati si pb. cu masina.
Pup fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!

mai fetelor, sunt o ingrozitoare si ma intreb uneori cum naibii pot trai cu mine! un monument d eplictiseala, de imbuibare si de stari depresive acasa. la servici zburd, acasa... am o pb, dar nu cu ai mei, ci cu capul meu cel prost...

gabi, imi pare rau de sotul tau. sanatate multa sis a speram ca se fixeaza costa cat de repede!

roli, ui, zic si eu ca fetele, bine ca n-a fost mai rau! in rest, laptopul e un detaliu:)

nati, sorry pt tanti. asta e, se gaseste o alta. o usa se inchide, o alta se deschide. uite,c e frumos, ais a-ti iei mashuna!

veronicka, felicitari pentru burtica! un bebe sanatos si la termen!

alinush, felicitari sahistului! asta da! apropos, azi am vazut o emisiune despre cuplurile in care unul dintre cei doi are o meserie stresanta... trebia sa o vezi! succes la auditie!

darene, succes cu intarcatul. stiuc a e greu, dar mai stiu si ca probabil trebuia sa incepeti mai demult. nu dau cu parul, dar nah, eu cu teoriile mele, ma stii tu. cat despre bb2, dati "nainte cu tupeu" cum zice romanu' si sa se intample cat de repede!

grati.... mmmmm.... ce aniversare frumoasa! pe de alta parte ma sperie ca naiba:) va cunoasteti si pe dinauntru si pe dinafara... pacat de paris... in locul vostru mergeam. fie ce-ar fi fost. dar sunt convinsa ca si asa e bine. ati gasit voi alternativa.

ginette, mininivelul de paranoia de care zici, e de inteles dupa cate pb ati avut cu medicii. eu vorbeam de preocuparile la mancare. pupizam buburuza:)

eliza, a trecut weekendul, se arata ceva mai interesant pe firmament? uite ce saptamana insorita e pe la noi prin be! si deci ai aruncat un ochi pe blog:) hihhi

nemary, ce mai zice burtica ta? a mea nu se vede. nici nu ma grabesc:))) dar nah, parca as vrea sa simt si eu ceva in afara de foame existentiala:)

ramo, ce bine c-ai gasit alternativa; asa poti sta si tu cu sufletul impacat. razvi e un fericit:)

ven, jos clopul:) oare de ce nu imi faceam eu probleme pt inspectie? esti as in domeniu! loc de mai bine si mai bun e intotdeauna dar ce conteaza e ca ai fst apreciata la adevarata valoare si ca madam inspector recunoaste o comoara cand o vede! felicitari! si copiilor la fel! cat despre mancarea prichindeilor... rabdare.... fara tutun!

elle, te mai odihnesti dinc and in cand? felicitari pt 14 kile data jos, dar nu o lua la galop ca sa u ai motive sa regreti mai tarziu. da-ti timp! de nu, vin cu shlapu!

gatta... eeeeeeeeeeeeeh, faza cu atela nu-mi place chiar deloc. dar promite-mi ca puic rema cu arnica sau macar pastilute homeopate cua rnica. asa te mai iert:) nud e alta dar vine iarna, si de ramai cu dureri (gen reumatice) nu te vad bine:)

am vazut pe geam ca vine bandix nr2 acasa. nr1 doarme de la 4fara 10. a urlat si azi noapte 20 d eminute pe ceas. dar in pat. sunt clar terori nocturne. s-a potolit singur sngurel si nu a coborat? nici n-a bocanit. sa dea domnul sa-l tina asa:))) la 5juma avea chef de povesti si ne striga, un cantecel pt urechile noastre!

ema, de-ar fi tizul meu la feld e cumintel peste noapte ca al tau... cat despre faza cu foamea si alaptatl la milan... ai procedat cum trebuia. la al doilea contextul se modifica , considerabil, iar la al treilea... nu ma intreba ce fac, dar sper sa am umor sa nu ma bat de la linie. desi... daca e a ma intorc dupa 3 luni la servici, cum e aici filmul (5 luni daca au intre tip un contract fix)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput