Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)
Raspunsuri - Pagina 15
danybv spune:
alina023 , saru`mana 
Ai mare grija de tine sa nu prinzi vreo raceala ca atat iti trebuie .Ia ceva din pripa ca sa nu se agraveze gatul .No ,eu acum am zis insa tu stii mai bine ce-i de facut
.
Despre mine ce pot sa zic ca sunt bine cat de cat .Incerc sa ma incurajez singura , mi-o frica de mor
Normal ar trebui in Februarie - Martie sa vin la Bucuresti sa ma operez insa am vazut zilele acestea ca iar imi supureaza urechea ceea nu este semn bun , cu cat supureaza cu atat se amana data operatiei .Cred ca voi veni luna viitoare totusi la un control sa ma vada medicul meu si sa vedem ce zice el .
Pana atunci Dumnezeu cu mine .
No, uite ca reusesc sa stau si eu pe forum acum , profit ca se da ceasul in urma si am mai mult timp
![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
emabucuresti spune:
Hello dragelor!
Miri ce bine ca nu e ceva mai grav! pupici lui bruno!
Monica tin pumnii sa fie totul usor si bine cu operatia!
Alina noi am avut acest diagnostic la 3 sapt de viata, la milan. El era prea mic pt a primi antitusive, a fost horror, in fine,dar Anita e maricica si o sa treaca usor.Ei eu cred ca aerosolii va vor folosi.
Si milan face figuri la somnul de sears mai ales, am concluzionat ca nu e sufic. de obosit asa k ne apoca ora 22 si nu doarme. Isi consuma mult mai putins enregie ca asta vara.
Elle si eu sunt avion, toata ziua vorbesc cu milan si il pazesc pe sasha de milan, incalzesc biberoane, hranesc copii, sterilizez, schimb pampersi, spal rufe, vase, copii, incerc sa ii adorm sincron la pranz..
Las ca se fac ei un pic mai marisori si se vor juca impreuna SPER, iar noi vom sta mai linistite.
emabucuresti spune:
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori si tie danibv!
Merg sa prind si eu o ora doua de somn pana la prima masa de noapte a lui sasha, apoi vom mai avea un pit stoo pe la 5 si la 7.30-8 desteptaarea- va striga unul din ei, iar celalalt va aproba co o voce la fel de ascutita
iar eu voi gandi buimaca-oh, e duminica, ce dragut!
monicaa spune:
'neata si-o cafea 
eu am baut deja vre-o 2 ca m-am trezit cu noaptea in cap, adica ne-a trezit Clara.
culmea e ca am speram ca week-endul asta apucam sa iesim si noi pe undeva, sa mai schimbam aerul si peisajul.
vezi sa nu.
tati e acum cu Clara la spital ca a facut iar febra mare. azi-noapte abia a respirat, s-a tot innecat si a tusit si a ragusit rau de tot.
iar eu am aspirat la 8 dimineata ca sa nu ma apuce nebunia ca simt efectiv ca cedez nervos. am nevoie urgenta de o pauza, de un pic de liniste.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ginnette spune:
Ciao si dela mine - acum am venit de la plus, unde mi-a carat d-ra buburuza ce prindea, in cos si eu, puneam la loc, pe la spatele ei; ce mai, eram bune sa ne filmeze cineva 
Mi s-a facut parul maciuca Miri, cand am citit; credeam ca numai pe la noi sunt educatoare/invatatoare carora li se 'rupe' de copii; off, mititelul! Bine ca nu-i mai grav 
Alina, asta va lipsea; poate trece cu antibiotic oral si n-ajungeti la branula; sanatate multa printesei 
Helene, exact cum spune LalaD: Adela face ce-ai descris tu, tot timpul - mai ales, acum dupa ce n-am intors din spital, zici ca i-a 'resetat' cineva 'functiunile domestice' stabilite de noi. Si nu e nici-un bb in peisaj!
Dar, mai bine asa, decat molaie si apatica - crede-ma!
(sa stii insa, ca te-nteleg ca vrei la balamuc
; si eu!)
Despre carti, Adela are numai carti cu paginile cartonate si n-are cum sa le rupa; si se uita frumos la poze, si 'povestete' tot ce vede pe pagina - lesini de ras, dak-o auzi![]()
Monica off, mititica de ea; poate a tras-o curentul ceva; mi-e mie groaza sa incepeti iar cu pastile, dar tie.
Si am admirat-o 'pictata' pe la gurita cu carioci: o papuzica 
De suzeta, nu cred ca se desparte prea curand, mai ales ca numai la somn o 'foloseste'. Mai avem de asteptat.
Ca si cu olita - am citit de Razvi (de Ramo) ca face la olita; bravo lui
.
Noi suntem la faza la care o cere ('oia' se numeste) dimineata, sa se-aseze ... imbracata; sta 5 min si apoi 'dataaa'.
Dany, m-am mai uitat la comorile tale; tare dulci sunt.
Si sanatate multa, tie
- am inteles ceva de-o operatie (sper sa nu fac o gafa
Ema, ai doi strengari minunati 
LauraI cuma mai este Thea? I-a mai trecut din raceala?
La noi, ultima pb la somn, este ca nu mai adoarme singura; vrea sa stau si eu cu ea, in camera. Si stau, pt ca nu am nervii s-o lasa sa urle pan-adoarme. Ei, dar pana la scoala o sa-i treaca ![]()
Gata - iar am trantit o placinta - ma duc ca tre' sa-i fac papa.
you all!
PS. De LauraD, Ereena stiti ceva?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Am pus cateva poze cu matza mea artista si tatal ei la fel de talentat. ![]() Incepand de aici:http://family.webshots.com/photo/2933543750103538713KePjUD Pupici ![]() PS In poze se vede cum sta numai cu gura deschisa saracuta ca nu poate respira. uff Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
uauuuuuuuu...da chiar e cretolina...si ce bine s-a pictat ea...sa nu ramana o bucatica fara acuarela...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Avertisment: Minorii nu au voie sa asculte!!! Zau ca-s cu toate cele la locul lor... Da' m-o lovit damblaua! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui miri_mik despre bruno: azi s-a dus iar la spital: pus subst de contrast, picaturi de ochi, o tanti absolut ingereasca. a zis ca asa ceva n-a vazut si ca ce are e o reactie la socul suferit, dar niciodata intalnit in forma asta. ne-a dat antibiotic si maine inapoi sa vada ea cu ochii ei cum evolueaza. nu este corp strain in interior. haleluiah! ma pregatesc lunid e ofensiva la scoala.... miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+ Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
of miri...ma buucr ca nu e atat de nasol cum credeai...doamne ajuta sa fie totul in regula...tinem pumnii...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Ana are pneumonie interstitiala. Aseara cand ajuns acasa m-a ingrozit felul in care tusea si se auzea respiratia, asa ca am taiat-o la urgente. I-au facut si radiografie si..asta-i diagnosticul. Deocamdata e pe Zinnat (pana luni), daca nu se amelioreaza situatia...nici nu vreau sa ma gandesc la branule si alte "fericiri" de-astea. Si-asa ea urla si tremura doar cand vede medic! ![]() ![]() Nu mai stiu exact, dar parca a mai fost un clopotel cu diagnosticul asta... Mamica zuzica, poate-mi spune si mie cum a fost la voi! Of...acum sta in varful patului, in patura si se uita la desene. Are o fatuca asa de trista...si respira incarcat... ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
alina, imi pare tare rau de Ana, saracuta...mi se face atat de mila de ei cand aud ca-s tristi si bolnaviori...sanatate multa va doresc...sper sa va treaca repede repede...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
BLOGUL NOSTRU
roli25 spune:
Neata si de pe aici. Noi am fost la o petrecere de botez (botezul la care am fost sapt.trecuta la biserica)...a fost la curte, undeva prin Chitila, la un prieten, cu gratare afara...masa au pus-o afara si acolo am stat pana seara tarziu...f frumos. Au paticipat si pitici (sarbatorita in varsta de 2 luni, o alta fetita de aceeasi varsta si inca 2 de 1 an). Dar, cei cu copii au plecat evident mai repede, in afara de sarbatorita care a incheiat plutonul
, si nu a pus geana pe geana deloc pana la 11 noaptea.
Ginette, Adela ta e idem Andrei al meu...am si ras...imbracat pe oala, dar nu 5 min, ci cateva secunde si striga "dataaa"...iar daca indraznesc sa-l pun dezbracat sa vezi urlete. Norocul meu se cheama ca la gradi lui Marc primesc si lenesi d'astia cu pampers.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

(14 Feb 2003)

Aseara cand ajuns acasa m-a ingrozit felul in care tusea si se auzea respiratia, asa ca am taiat-o la urgente. I-au facut si radiografie si..asta-i diagnosticul. Deocamdata e pe Zinnat (pana luni), daca nu se amelioreaza situatia...nici nu vreau sa ma gandesc la branule si alte "fericiri" de-astea. Si-asa ea urla si tremura doar cand vede medic!