Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna zuzicute,

sunt capiata .. nu ne mai intelegem deloc cu eva, nu are frica de nimic .. nici de bau-bau, nici de lup .. face numai ce vrea, scotoceste peste tot, se catara peste tot, baga in gura absolut tot ce prinde .. i-am scos din gura hartie igenica, agrafe, elastice de bani, o rotita de cauciuc, coji de seminte .. ne loveste, se tavaleste, nu vrea sa doarma, mai nou nici nu mai vrea sa manance ... eu ma duc la balamuc!!

Elle in prima faza am vrut sa te cert un pic dar esti si asa suficient de necajita tu
Cum mai bau-bau si lup ?
De ce ???

In alta ordine de idei nu stiu cum a fost Eva inainte dar Andrei face in mod constant cele insirate de tine mai sus. Si nu e rau. Pe bune. E normal.
E un copil curios, istet care cauta, scotoceste, se revolta cand nu poate sa faca sau sa nu este lasat sa faca ceva.
E un copil de aproape 2 ani si se comporta ca atare.

La fel si a ta.

La ea se adauga venirea in peisaj a Annei.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ana mea face nani...de vreo patru ore. Nu stiu daca s-o trezesc sau nu. Ar fi trebuit sa-i dau antibioticul la 4:30. Oare are ceva daca intarzii jumatate de ora?

Nu face febra, slava Domnului. Si medicul a spus ca asta-i f bine! Sper sa se refaca repede!
Mada, Lala, Veronica, Roli, Elle

Elle si eu spun ca si fetele, este absolut normal comportamentul Evei. Nu este cu nimic mai nazdravana decat alt copil de varsta ei care are si o surioara mai mica pe langa el. Cu rabdare si tact vei vedea ca veti trece de perioada asta!
Luca este mai mare si tot are momente in care nu ne intelegem cu el deloc (destul de dese momentele astea!) si incerc sa-i vorbesc cat mai mult, sa-l asigur ca-l iubim la fel de mult ca si pe Ana.
Cat despre tzatza umblatoare...face o treaba foarte buna dupa cum am citit!!! Bravo!!

Merg s-o trezesc pe mandruta! Sper sa nu planga prea tare.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off off ... stiu ca nu e buna tactica cu lupu, bau bau si altele .. dar am ajuns la capatul rabdarii cu ea. oricum, pot sa-i spun eu de mama bau baului si multe din astea ca oricum nu ma baga in seama ... ba chiar se amuza si daca ii spun ca e bau bau undeva unde ea nu are voie, se duce drept acolo ..

alinus da, face treaba buna tzatza asta umblatoare, asa e ..

pupam fetele!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Dragele mele prietene

Va multumesc din suflet pentru sustinere si vorbele frumoase. Am reusit sa ma adun si sa ies din butoi. Uff..e tare greu. Stiu ca operatia in sine nu e complicata, ca e gata repede si ca refacerea e rapida. Dar tot am un junghi in inima cat o zi de post. Poate dupa o sa privesc in urma mai leger cum spune LalaD.

dar nu-mi place ca am deschis seria la necazuri. Miri cum e la voi? A ajuns tati cu Bruno la spital?
Alina multa sanatate Anei si refacere rapida. Bine ca a scazut febra. Eu ii dau antibioticul Clarei in somn (cu seringa de Nurofen).

Ceska uite ca n-am apucat sa vorbim. Week-end frumos va urez si distractie placuta. Poate poate da un fulg micutz. Cred ca Benji ar fi in extaz.

Madalina aici sigur nu primim antibiotic preventiv. O zi dupa operatie mi-am luat concediu sa stau cu ea acasa. Dupa o sa mearga la gradi. Sper sa nu ia imediat vre-un balaur.

Dany n-ai mai dat de mult pe la noi. Multa sanatate si voua si sa dea Domnul sa ne ocoleasca balaurii astia copii. Din pacate e sezonul. Aici ne mai si sperie cu gripa porcina si e scandal cu vaccinarea. Ca la nebuni!

Veronika nu-ti face griji de cum va reactiona Marc. Oricum va fi e trecator.Iar un pic de gelozie e normal.

Elle ma alatur Lalei si Alinei. Ce descrii tu acolo e absolut normal. Clara face la fel. Si cate si mai cate in plus. Daca chiar vrei un pic de ordine in haos alege din ce nu-ti place ca face una sau doua si consecvent arata-i ca nu e bine, nu are voie etc. Dar fara bau bau, nana ci cu rabdare si cu consecventa. Nu e usor dar iti garantez ca da rezultate. Culmea e ca desi sunt pusi pe crize de personalitate, limitele le plac si ii ajuta. Si e normal sa faca parte din cotidian.
Si pe tzitzi las-o sa-ti faca treaba ca iese bine ce iese.

Roxana ma intrebai de suzi. Pai daca Adela inca o cere asa inversunat inseamna ca nu e pregatita sa renunte la ea. Clara a inceput prin a se lasa convinsa ca suzi trebuie sa ramana acasa cand iese afara, ca e pentru bebe mici si trebuie aruncata cat coloooo daca incearca sa ajunga la Clara in gurita in timpul zilei etc. Asa ca am incercat nani de dupa-amiaza fara ea. A mers. Apoi a inceput sa intrebe de suzi. I-am zis ca e in vacanta si vine mai tarziu. A functionat. Apoi am incercat noaptea. Si uite ca avem o saptamana free suzi si nici n-a mai intrebat de ea.In concluzie n-am facut noi mai nimic. Clara a renuntat de buna voie.

LauraI intrebai de fulare si caciuli si cum facem sa ramana la locul lor iarna.
Cu caciula am rezolvat problema cu oglinda. Mami pune caciula, incepe sa se minuneze de ce fata superba are, o trimite la oglinda sa se vada si ea ce frumoooaasaaa e. Afara la fel..ne admiram caciula in geamuri si ferestre.Si dupa 2 saptamani isi pune singura caciula si se duce fuga la oglinda si afara se uita in geamul de la usa blocului.
Cu fularul n-am avut nici o idee si se tot spanzura cu el. Concluzie: are Clara mea o colectie superba de body-uri cu gat (gen helanca), helanci subtiri de pus pe sub bluze si pluovere pe gat. Macar asa nu sta cu gatul gol.
Ce ati vazut in poze e de fapt batistuta anti-bale (ies ultimele masele). Ptr ca nu sta strans pe gat o suporta.

So...ma retrag. Tati si Clara sunt la gradi sa faca lampione pentru Sf martin. Abia astept sa vad ce poze a produs consortul.

Va pupicesc si va urez un week-end sanatos si nu foarte friguros

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Am pus cateva poze cu matza mea artista si tatal ei la fel de talentat.
Incepand de aici:http://family.webshots.com/photo/2933543750103538713KePjUD

Pupici

PS In poze se vede cum sta numai cu gura deschisa saracuta ca nu poate respira. uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Am pus cateva poze cu matza mea artista si tatal ei la fel de talentat.
Incepand de aici:http://family.webshots.com/photo/2933543750103538713KePjUD

Pupici

PS In poze se vede cum sta numai cu gura deschisa saracuta ca nu poate respira. uff

Monica , saru`mana

Am vazut mica pictorita , ce dulce este si ce creata este !! Ptiu , ptiu sa nu fie deochi ce mai ... o dulceata de copil .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

doua vorbe si ma duc:)

elle, fara bau-bau si lup... acu nua re frica dar asta ramane undeva in subconstient si pe la 3 ani nus tii de ce nu vrea sa doarma noaptea... in rest, rabdare si tutun! ai un copil absolut normal, ca oricare altul.

monicaa, superba clara si ce-mi palce ideea cu balaurul!

alinush de plush, afectiunile la plamani reflecta, pe un alt plan, tensiuni in familie. (asta pt cine crede in din astea) vindeca, ai grija de ea, dar ai grija si de echilibrul familiei. acelasi sfat in privinta lui luca : ia tu atitudine s ainvete d ela tine sa aiba icnreder ein el! tu stii ca io te iumbesc!

veronicka, ai sa-ti faci pb cand va fi micul pe lume. pana una alta, bucura-te fara griji de mom in care sunteti voi singuri. sunt rare, si sunt "ultimele":)

despre bruno: azi s-a dus iar la spital: pus subst de contrast, picaturi de ochi, o tanti absolut ingereasca. a zis ca asa ceva n-a vazut si ca ce are e o reactie la socul suferit, dar niciodata intalnit in forma asta. ne-a dat antibiotic si maine inapoi sa vada ea cu ochii ei cum evolueaza. nu este corp strain in interior. haleluiah! ma pregatesc lunid e ofensiva la scoala....

pusici. am avut o zi infernala la munci - rar, dar si cand e una ca asta... s ama fereasca al de sus - si maine iar. bine ca e lunga ziua:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Monica ce artista dulce si crata ai acolo

Miri bine ca nu e corp strain, pup lovitul

Dany imi era dor de voi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Miri , sanatate multa la copilasi iar tie odihna placuta

LalaD , saru`mana , esti o draguta .Si mie mi-a fost dor de voi .
De multe ori stau si-mi aduc aminte ce clipe frumoase am petrecut alaturi de voi cand eram gravidute toate .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirikuuuuu' stiu ...si stii si tu ca si eu! Slava Domnului ca nu e corp strain! M-am gandit azi toata ziua la voi!
Cat despre echilibru in familie, tu stii cat mi-am dat silinta. Acum si-o da el, dar nu suficient si am ajuns sa ma intreb iar una si alta. Bine ca incep scoala de teatru si o sa ma satisfaca sufleteste! Abia astept!
Cu Luca e chiar dificil! Simt ca nu fac suficient si simt ca pierd timp pretios. Sta mai mult cu el decat cu mine si oricat as vorbi eu cu el, tot ca "nu merita" aude. Nu ma las si sper! Pana mi s-o lua definitiv! (si zau ca sunt in relatii bune cu el zilele astea....dar probabil ca e paharul plin ).

Monica am vazut si eu cretulina mare artista! Ce preocupata era ea acolo!

Danybv ma bucur ca ne mai scrii si-mi pare rau sa aud ca puii-ti sunt bolnavi. Altfel...tu esti bine?

Simt ca ma ustura traheea si parca am un bolovan in plamani. Sper sa nu fie si la mine pneumonie (ca daca e virala...). Am voce tabagica si-s numa' buna de cantat un blues! Care vrea sa-i cant o serenada la ceas de seara?
Avertisment: Minorii nu au voie sa asculte!!!

Zau ca-s cu toate cele la locul lor... Da' m-o lovit damblaua!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput