FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 8
goldi spune:
Daca mergi pe blasto, cam 13 zile. Daca vrei pe embrioni, mai scazi vreo 2 zile.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
samira33 spune:
goggy...pe 13 zile zic eu...parca e mai sigur
tanno,goldy,adya...nu ma agit...ma gandesc...e furtuna in creierii mei doar ...vreau sa inteleg si sa am o certitudine...m-as baga acolo daca as avea convingera ca gasesc raspunsurile cautate
progesteron si estradiol????....face fata maine si d-astea
samira33 spune:
moooaaaaa...ce emotii am pentru tine goggy
cand pleci???
la ce te-ai hotarat in final???sau inca mai dezbati problema???
ALRAK spune:
Samira DD sa ajute sa fie cu bine.
Nu te mai stresa, nu te mai agita, stai linistita si gandeste-te la lucruru frumoase.
La eco este devreme sa se vada ceva.
Beta creste frumos.
Nu ai dureri.
Nu ai sangerari.
Sunt numai cateva lucruri care TREBUIE sa te faca increzatoare.
Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa ai grija de tine si de BB. Roaga-te Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului sa fie cu bine. Ma rog si eu pentru tine
goggy conteaza foarte mult cum raspunzi la stimulare, aceasta poate sa dureze intre 10 si 14 zile, apoi inca 2 zile pana la punctie si 2-4 zile pentru ET.
Tin pumnii stransi sa fie cu reusita.
tuturor
Doamne Ajuta-ne !!
samira33 spune:
nu ma duc la nani...ca-s microbista....si ma uit la meci cu berbantu' si fratele ...si azi am stat mai toata ziua in pat....si am amortit
mai stau putin
goggy spune:
Pai, prima data am avut stimulare de 11 zile, a doua oara de 14. Si vreau blasto, da? Io cred ca ma mut acolo....
Eu zic ca o sa ma stimuleze bine Kovacs, uitati-va ce i-a facut Samirei....deci pun vreo 11 zile, o zi pauza si blasto cred ca inseamna vreo 13 zile, nu? Adica ajung in Z5 de stimulare - duminica- ( prima noapte ), Z 11 inseamna pe 31 oct, pauza pe 1 nov si punctie pe 2 nov.
Daca mai numar inca 5 zile, inseamna 7 nov....dar cum nu vreau sa plec in aceeasi zi cu ET, mai pun o zi...totusi inseamna 14 zile.
Bey, m-a urmarit cineva sau vorbesc cu peretii?! Toata lumea sa puna mana pe un calendar! Acum!
Tre' sa stiu sigur, ca atunci cand fac rezervarea platesc integral si nu pot sa modific nimic.
Da, Samira, m-am hotarat....Mercure 'rulz'
goggy spune:
Si inca ceva. I-am scris lui Kovacs ca azi e Z1 si ca maine ma apuc de treaba. Adicatelea, tre' sa ne vedem luni pt eco. Sa mai astept raspunsul lui sau sa fac rezervarea?