Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 2
Ela31 spune:
DanaAlex am reusit sa luam bilete la teatrul de duminica care se numeste VACANTA CU PERIPETII. Am gasit in penultimul rand caci s-au dat biletele dar eu am mai stat in penultimul rand si se vede destul de clar.
Daca se vindeau bilete se tineau 2 in aceeasi zi dar... se pare ca parintii nu prea duc copiii la teatru caci e frig... si fac foarte rau caci este o activitate extrascolara si lor le place sa iasa foarte mult acolo unde sunt copiii.
Pe data de 15 i-a dus la teatru copii din gradinita lui dar el fiind la grupa mica nu a mers caci sunt prea mici si ca sa le fie comod... educatoarelor care abia se misca prin clasa ce sa mai zic.
+ 14 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE baiat de gradinita
Jadesy spune:
Buna fetelor, ma scuzati ca intervin si eu hop top, insa va rog daca stiti o bona de incredere ( cu care v-ati lasa voi copilasul) sa imi recomandati ?! Va multumesc tare mult !
DanaAlex spune:
salut!
Aniska, dr. ciufu e o doamna, tare draguta, iti explica tot si e fff amabila...despre cabinetul ei, am auzit ca e acum in complexul de la flamanda, eu am prins cand inca avea cabinet pe strada de langa milenium...poate alte fete stiu adresa exact, cel mai bine ar fi sa-ti faci programare telefonica, se fac 3 ecografii la ea, in fiecare trimestru de sarcina...
Ela, mersi de info,am vorbit cu o prietena sa ia bilete pentru duminica asta, avea drum azi prin peninsula...nu stiu daca a mai gasit, stiu ca trebuie sa iei bilete inainte cu o saptamana de spectacol...
Jadesy, cam greu cu bonele de incredere, adreseaza-te unei agentii ce recruteaza astfel de personal sau prin cunostiinte fff apropiate, desi nu mai esti sigur de nimeni in ziua de azi, eu stiu pe cineva dornic sa fie bona, insa...nu o cunosc ca sa pot spune cu mana pe inima daca e de incredere sau nu, daca vrei sa incerci, va pun in legatura...
toate cele bune...
Jadesy spune:
O discutie sa o avem zic eu ca nu strica, eu am nevoie de abia din 2010 de pe la sf lu ianuarie .... multumesc mult !
jojo_miha spune:
Ela31 Biserica e Sf Spiridon de pe strada Cutezatori,ma asteptam sa fie aglomerat ,chiar m-am dus sa si impartasesc fetele,nu era nimeni.
Aniska e o ea dr.Ciofu si are cabinet la flamanda langa restaurantul delfinul,te sfatuiesc sa suni cu ceva timp inainte ca e super aglomerat.Faci cate echografii vrei,eu am facut morfologica la ea,la 24 saptamani.
Crixia v-ati reglat cu iesitul afara ca noi nu .
Aniska80 spune:
DANAALEX multumesc mult pt informatie!
Poate ma ajuta cineva cu un numar de telefon de la cabinetul d-nei dr CIUFU!Va multumesc anticipat!
Pupici!!!
DanaAlex spune:
hai ca am aflat date exacte: doamna doctor Ciufu= medic primar radiodiagnostic / adresa cabinet: str. Flamanda, nr. 19(in incinta complexului de la flamanda, langa restaurant delfinul); numere de telefon: 0722-393.834; 0241-511.330; 0241-614.141...sa-ti fie cu folos
se efectueaza urmatoarele ecografii de sarcina(morfologie fetala, diagnostice imagistice prenatale):
- trimestrul 1 (translucenta nuchala)
- trimestrul 2 (morfologie fetala)
- trimestrul 3 (retardul de crestere)
(eu m-am dus la ea la ambele sarcini si mi-am facut ecografiile respective, in 2006 si 2007, am de la ea niste poze facute fatului, ramai impresionat cand vezi in 3D/4D fatul, in timpi reali)
succes!
ellanik spune:
Aniska uite aici info insa preturile nu stiu daca sunt actualizate.
CABINETE ECHOGRAFII
DR. CIUFU
Program:
L, Mi, V 9-15
Ma,J 9-19
Adresa: Complezul Flamanda 19
Tel: 0241-511330 si 0722-393834
http://www.carlenamed.lx.ro/index1.html
Preturi (ecografie -VOLUSON 730 4D):
-echografie sarcina trimestrul I.......130RON
-echografie sarcina trimestrul II/III
-fara 3D/4D.........150 RON
-cu 3D/4D............280 RON
-echo abdominala (etaj superior, etaj inferior, pelvis)....50RON
-echo copii.......35 RON
-echo pelvis cu sonda transvaginala.....50 RON
-ech tiroida......35 RON
-echo san bilateral.....35RON
-echo testicul...35 RON
-echo Doppler vascular membre inferioare....50 RON
-echo Doppler carotido-vertebral....50 RON
20+George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
menuet spune:
Neatza.Vin cu o intrebare la mamicile mai cochete si nu numai.De cand am nascut nu mai reusesc sa las unghiile sa creasca.Am citit pe net si am vazut si poze cu unghii aplicate cu gel.Stiti vreun salon in Constanta mai acceptabil la pret?
Multumesc!