Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

GabyHila, oare tu ai sef britanic si batran si voiai link la praful acela pentru durerile de gingii? Hmmm...scuze, fetelor, inca incurc rau de tot numele si postarile...oricum, ideea e ca linkul pus de mine atunci e cel corect, am primit confirmarea. Deci luati cu incredere, mai multe mamici au zis ca a fost minunat...si cica se livreaza si in Romania, dar nu stiu exact cum.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ce fac burticutele ? Vad ca scrieti de zor si asta e bine !

Raportez si eu bebe miscaret incepand de joi seara si de atunci in fiecare zi, de cateodata am impresia ca joaca ceva, un joc.

Si am si o informatie pt fetele care au de facut analizele de trim II se pot face gratuit acum inainte de alegeri au dat domnii fonduri si le puteti face gratuit.
Eu chiar azi le-am facut cu formular din ala special de la medicul de familie si le-am facut la Medlife.

Asa ca daca sunteti interesate, sa le faceti acum cat mai sunt fonduri.

Ionaa28 - nu lasa socrii sa iti strice relatia cu baietelul tau. El cred ca e cel mai imp pt tine acum si nu le permite (desi probabil nu au intentii rele) sa creeze o ruptura intre voi.

vladimirescu - bafta la amniocenteza. Sunt convinsa ca totul o sa fie bine

Rebiana - tinem pumnii sa fie totul bine si bebe sa stea in burtica pana la 40 de saptamani

Pupici si sa auzim numai de bine

e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, daca vreti sa va destindeti putin: http://www.youtube.com/watch?v=f3sX30NubTs

Eu am ras cu lacrimi....

Va las, ma duc sa continui curatenia

15+

Mergi la inceput

Dayanara - asa gandesc si eu

GabyHila - vroiam sa-ti spun sa nu-ti faci ganduri cu costumasul, o sa-i gasesti cea mai buna intrebuintare la momentul respectiv (asta daca l-ai cumparat deja).
Eu ti-am zis ca nu-l iau in primul rand pentru ca nu-mi ofera nici o utilitate din cauza momentului nasterii (care sper sa fie cel asteptat), nu ca el in sine n-ar avea nici un rost, dimpotriva.
Zici ca nu incape in scaunelul de masina? De ce nu? Intreb, pt ca nu stiu. Si stai linistita, ca n-are zeci de kg , nu-i o problema de carat bebelusul in brate imbracat cu el. Cu ceva tot o sa-l imbraci.
Oricum, un lucru e sigur: nu e pentru impachetat copilul cu el in timpul cat sta in casa.

Gata, am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

ellanik cum sa pleci Fetele au dreptate, in scris e ceva mai usor sa fim intelese gresit. Eu cred ca din cauza hormonilor suntem toate mai suparacioase.Aici trebuie sa ne inmultim nu sa ne imputinam.

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

andira e tare de tot faza cu pisicile...si saraca aia neagra ce suparata e...

Hai ca va zic si eu un banc>
Un betiv in sala de judecata, plictisit ,i se adreseaza judecatorului:
- Sa ma pupi in c*r !!!
la care judecatorul super enervat ii spune:
-Afffara!
iar betivul:
-Nuuu, aici...sa te vada toata lumea!

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira, gaby despre ce site vorbeati?
eu am vazut sambata la chicco niste cosmonaute asa frumoase de bebelusi, dar mie sigur nu.mi va fi de folos, poate oanei,ca ea naste in februarie

ella cum sa pleci, nu te supara , nu are rost, nici linda nu s.a suparat, eu sper sa.ti treaca, oricum noi iti vom scrie, eu de exemplu n.am nimic nici cu altcineva nici cu tine deci nu vad de ce nu mi.ai mai scrie

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Anca - tare!

Dayanara
- e unul cu cosmetice organice www. cosmetice - naturale. ro.
Produsele lor le gasesti si in farmacii (eu de ex cumpar mult de la Centrofarm, si le-am vazut acolo), probabil putin mai scumpe.
Am si eu un hobby - cremele - cred ca mi-as umple baia daca s-ar putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah andira, ok merci, credeam ca e cu cosmonaut, ceva de copii, carucioare , ca eu acum sunt cu carucioarele mi.a revenit pasiunea in lipsa hainelor la care deocamdata nu ma mai gandesc

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Castelana, felicitari pt. baietel!

Stefanna, sa inteleg ca si tu esti din Iasi? Il cunosti pe dr.Aursulesei? Intr-adevar e de treaba.

Ella, se poate sa fi inteles eu gresit tonul, insa replica m-a cam deranjat. Imi plac glumele tale dar nu cand tinta sunt eu. La momentul respectiv asteptam mai mult o incurajare. Oricum, eu nu tin supararea mult timp, asa ca... am si uitat si te-am iertat.

Am fost la dr. si intr-adevar colul este deschis (partial), mi-a dat tratament pt 1 luna, repaos cat mai mult si abstinenta. Eu i-am zis doar ca ma doare burtica si tot simt intepaturi.

Am mai facut o supa la fel, dupa aceeasi reteta, caci prima am aruncat-o dupa cum v-am zis. Parca vad ca o mananc singura, ca sotul zice ca nu e amator. Cu atat mai bine. Sper sa fie buna. Acuma ma duc sa o degust.

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput