Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 7

andira spune:
Castelana - sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi toti 3!
Lindal - eu nu te-am ironizat, crede-ma, doar ca mi s-a parut ciudat, pentru ca eu de ex nici n-as stii ce sa verific. M-am gandit ca poate tu ai mai incercat de vreme ce stiai sigur ca ala e colul si e deschis / scurtat etc. Oricum, bafta la doctor, sper sa-ti spuna ca a fost doar o sperietura si e totul ok.
GabyHila - ideea era urmatoarea: costumasele de cosmonaut sunt ca niste hainute mai groase, pentru cand e frig afara. Numai ca atunci cand nastem noi (eu cel putin, ca vad ca tu esti la incep lui martie) deja nu mai e asa frig, pot sa fie in jur de 10-15 grade afara.
Daca ii pui o bluzita pe dedesubt, si inca una pe deasupra (pe deasupra body-ului, adica), daca copilul se incalzeste e mai usor sa incepi sa scoti ce-ai pus pe el, fara sa-i fie frig. Daca il scoti din costumas si-l lasi doar in hainele de dedesubt (care normal ca sunt mai putine), e posibil sa fie transiprat si sa raceasca.
Pana la urma, fiecare o sa se orienteze in functie de cand naste si cum e vremea la momentul respectiv. Eu cum ziceam nu iau costumas de cosmonaut, pt simplu motiv ca atunci cand va avea 2 luni va fi deja iunie . Am in schimb din cel de 6-9 luni si 9-12, pe care le voi folosi cu succes.
Uite, am mai gasit un site cu creme organice, m-am gandit la tine , poate te intereseaza: www. cosmetice - naturale .ro. Am pus pauza, ca sa nu se considere reclama. Eu am primit de la colegi unele de acolo (de la Greenland), si-mi plac foarte mult.
Dayanara -
Am culcat fetele, si am o ora de liniste in casa. Deocamdata n-am luat nimic de la Irina, desi imi tuseste in fata cat cuprinde, mai uita uneori sa puna manutza la gura. Sper sa nici nu-mi dea ceva.

andira spune:
Ioanaa28 - imi pare tare rau ca ai problemele astea si cu socrii, dar sa stii ca in general bunicii nu prea le rezista nepotilor. Si mie mi s-a mai intamplat sa nu le dau voie sa faca ceva (de ex, eu nu le-am dat pana acum guma de mestecat, si nici nu intentionez sa le dau prea curand), si sa ma trezesc ca bunicii nu le refuza nimic (intr-o zi mi-a aratat Irina fericita cu gura pana la urechi cum mesteca de zor o ditamai chestia roz ). Asta a fost, nu m-am enervat, n-avea nici un rost: ce sa-i fac, sa-i scot copilului guma, daca era asa bucuroasa? I-am rugat doar pe viitor sa nu le mai dea.
Eu una nu sunt pentru nici una din variante - statul cu parintii sau cu socrii. Invariabil la un moment dat ies scantei. Sursa sigura de nervi si stres.
Daca puteti sta singuri si poti sa renunti la ajutorul lor (in cazul in care exista), cel mai bine e sa fiti doar voi. Dar tu stii cel mai bine care sunt posibilitatile.Capul sus!

ellanik spune:
Lindal,jur ca nu am avut nici cea mai mica intentie de a te ironiza ba dimpotriva, vazand ca esti stresata de subiect am incercat sa destind putin atmosfera sperand ca vei intelege gluma mea.Eu sunt o fire tare glumeata incercand sa fac din orice o gluma.Poate asta m-a ajutat sa trec peste multe.Regretul meu referitor la internet este ca nu transmite si intonatia vocii sau mimica.Imi cer scuze .Chiar nu am avut nici cea mai mica intentie sa te lezez.
Castelana sa-ti traiasca flacaul!Ma gandeam eu ca baiat o sa faci.
Pentru ca gluma mea a fost inteleasa aiurea ma retrag si o sa evit sa mai scriu ca sa nu produc mai multe ...probleme.Destule au gravidele pe cap ca sa mai vin si eu! Va urez toate cele bune.Tuturor! 20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

bordeancavio spune:
anca iary, bine ai venit la noi in grup!!! sa stea bebe cuminte in burtica 40 de sapt. si te rog sa ne scrii. nu conteaza cat de noua sau veche esti. scrie cand poti, cand ai timp, o sa vezi ca fetele iti raspund si te obsnuiesti si tu cu noi. eu am intrat pe forum, din curiozitate, mai ales ca nu prea am prietene cu copii de la care sa mai aflu cate ceva, sa mai intreb, si mi-a placut mult aici cum se vorbeste, se povesteste, se dau sfaturi.
asa ca bine ai venit si sa ne scrii!!
vio asteptand pe bebe 13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Pentru ca gluma mea a fost inteleasa aiurea ma retrag si o sa evit sa mai scriu ca sa nu produc mai multe ...probleme.Destule au gravidele pe cap ca sa mai vin si eu! Va urez toate cele bune.Tuturor! ![]() |
E hai, trebuie sa trag de tine acum?

Nu fi copil, crezi ca o sa fie prima si ultima data cand cineva e inteles gresit? Sau poate nu inteles gresit, dar nu pe aceeasi "lungime de unda" cu destinatarul mesajului?
E normal, in scris e mult mai greu sa comunici ce-ai vrut sa spui, decat daca am fi fata in fata.

michelle_sf spune:
Mai ellanik mai, cum adica nu mai scrii? Da cui ne lasi? Hai nu fi rea si egoista, da-ne si noua din starea ta de spirit (nu asta de acuma de bebe bosumflat, aia de dinainte, de viitoare mamica plina de viata si voie buna). Doar stii ca noi apreciem toate versiunea ta de abordare a tuturor chestiunilor, si sunt convinsa ca Linda era doar stresata, nu a vrut sa se zbarleasca la nimeni.
Ai sa vezi ca o sa sara toate fetele pe tine si nu ai sa te induri, stii doar ca suntem irezistibile si nu poti sa nu ne indragesti, asa cum te indragim si noi pe tine. Hai ca indata intru in sentimentalisme... Cand eram eu in liceu era la mare moda o manea... "Tu daca pleci/eu cui raman??????" A se citi cu voce de jale mare. Hai, uite un pupcic cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Ina_3040 spune:
Fetelor, bine va gasesc. nu am prea intrat in weekend asa ca azi am avut de citit din urma nu gluma!
Vladimirescuiti tin pumnii la amnio, sa te intorci cu vesti bune si cu zambetul pe buze.
Diana, Doamne ajuta sa ti se opreasca sangerarea si sa te poti duce acasa linistita. iti suntem alaturi cu toate.
Castelana, felicitari pt baietel, vei fi ca mine soacra mare, vai de nurorile noastre
Anca_yari, bine ai venit si o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Briza marii, felicitari pt cioc-cioc, si mie mi se pare uneori ca simt asa ca niste bule dar nu le deosebesc de alte miscari de intestine sunt deja trecuta de 17 sapt si nimica... mi-e si ciuda am tot citit de alte fete ce simteau din sapt a 14-a, oi fi eu mai nesimtita sau miscarile de "intestine" e chiar cavalerul meu...
Ellanik te rog sa ne scrii si sa ne inveselesti, azi am ras de numa' cu bancurile ce le-ai postat. neintelegeri si confuzii apar, mai ales ca suntem 100 de gagici pe forum. eu cand am citit mesajul tau am inteles ca faceai haz de necaz in stilul tau.
va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai buna.
Ina 17+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

GabyHila spune:
Jeni_h citisem de suspiciunea de trombofilia ta dar sunt intarziata rau cu scrisul si pana ma apuc eu sa scriu sunt deja 3 capitole! Toate gandurile bune pentru toate gravidutele care trec prin stari nasoale sau nu sunt ok. dar eu una nu mai am creieri liberi sa tin minte tot si sa scriu:)
sa nu stai supi pe mine ca nu am scris! am gasit o melodie libaneza pe net si ascult la ea de 1 saptamana. zici ca sunt in transa. cred ca iese o bebelina dansatoare din buric:)
Ellanik ziceai ca nu mai scrii azi nu? pupez hormonii suparati si ravagisti ai scorpiei:)
Castelana sa iti traiasca baiatul! sa fiti fericiti alaturi de el! o sa fii o socrosenie:)
Andira am vazut siteul dar nu e user friendly cum zic eu. nu ma atrage si l-am inchis in 20 de secunde. ma tot gandesc si eu acuma la chestia cu cosmonautul: in scaunul de masina nu incape, in carucior are landou (cred)! de carat in brate nu cred ca il car eu in saculetul ala... sa il tin acasa?
cata vreme am avut astazi... ptiuuu! am primit de la colaboratorii mei un pachet de rahat cu fistic de la mama lui din Turcia:) am devorat jumatate de pachet!
michelle dormi pana poti! eu parca am inceput sa ma sucesc de pe o parte de alta.. asa ceva mai rar! plus ca la vremea de afara nu e de mirare!
to all the girls in the house
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Stefanna spune:
CASTELANA felicitari mamicuto....chiar aseara dupa ce scrisei imi amintii de tine si ma gandeam ce mai faci.Sa iti traiasca puiul si sa creasca mare si voinic.
ELLA, hai mai ca apar chestii de asta si intre priteni de-o viata, dar intre noi care ne stim doar de vreo cateva luni.Treci in front si keep up with the good work.
LINDAl ma cam indoiesc ca tu ai simtit colul.Trebe ceva experenta pt asta.Si in conditia in care l-ai simtit sa stii ca inia o pauzarea colului e un semn de sarcina, unul din cele antice prin care se stabilea dgn de sarcina pe vrema cand echo nu era asa in putere.Hai las ca Dragos Aursulei te va lamuri azi... e un tip de treaba si sint convinsa ca o sa iti explice tot ceea ce vrei sa stii( parca la el mergi, nu-i asa?).
BABYANGEL mama tot in brate imi invatatse progenitura.Insa cand ajunsese pe la vreo 8 luni, nu stiu cate kg avea, dar mama imi plecase si mie iimi rupea bratele...la acel mom am inventat adormitul in scoica si zgaltaiam la scoica aia de mi se facea rau.CAnd nu a mai incaput in scoica a a aparut etapa picioare.Oricum si la bebe asta sint dispusa sa fac la fel ca nu va fi mic toata viata... ma rog, de e cavaler si lord si are maniere nu i le voi strica eu, dar orice nevoie va avea i-o voi implini
revin, s-a trezit Bianca si tre sa o pregatesc de day care.Pupici
Stefanna mami de fetita si 20+

dayanara spune:
jeni ce fel de analize ai facut?
andira ai dreptate, nu e nici prima nici ultima cand se pot intelege gresit multe postari, mai ales ca virtual e foarte greu sa.ti dai seama de tonul fiecareia, eu cred ca atata timp cat ne respectam deciziile e ok, nu tre sa fim de acord cu ele , ar fi imposibil...
castelana e mare bebele tau, tocmai citeam ca la saptamana asta media e de 100 gr! sa fie sanatos
roxana 17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE