Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Oradea spune:

Hello burtici!
Multumesc pt urarile de nou-venit...

Azi m-a stresat medicul de familie, spunandu-mi ca hipertonia de uter (adica uter incordat) poate sa nu-l lase pe bb sa se dezvolte normal...
Sau, mai incolo.. poate provoca nasterea prematura...

Ati mai auzit de asemenea pb? Imi vine sa mor daca si bb asta nu o sa vrea sa vina pe lume...

Va pup, sarcina usoara

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Elle am vazut ca a aparut un mic incident...nu trebuie sa pui la suflet tot.....cred ca toate avem momente cand nu ne facem bine intelese. Multumim pentru stare de bine pe care ne-o transmiti.

Bianca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana clar ma lasa vederea. Eu am vazut 0-3. Pt 3-6 nu as lua ca nu cred ca o va purta din iunie incolo. Sper sa ma lase s-o schimb cu altceva. Am masurat salopeta, are 36 cm, clar nu vine lui bebe decat daca il bag stans cum a fost in burta.
Yaia- nici eu nu prea am chef de amor. As avea dar mi-e lene sa ma apuc mai ales ca procesul de re-dezvirginare merge cam lent dupa 12 sapt de stat pe bara. Asa ca o las mai rar, odata pe sapt sa nu faca paienjeni.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Fetelor eu am o pofta de mancare de as manca si pietre. Am pus deja 9 kg , de la 43 am 52. Oricum bebele conteaza sa fie sanatos.
Apropo voi v-ati gandit la nume? Eu sper sa ramana baietel, asa cum ne-a zis la eco la 15s,ca sunt in pana de idei pentru nume de fetita ...ne-am hotarat sa-i punem Deyan ca e mai rar.

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary
cat despre eu la prima sarcina am facut pana in ultima zi ca nu puteam sa ma abtin si am nascut la termen...insa acum nici sa n-aud

Din lipsa de chef acum? Intreb din curiozitate, sa vad daca sunt singura in situatia asta, ca in rest vad ca situatiile sunt identice.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Da YAIA din lipsa de chef. Si in general sunt cu chef ...dar probabil e de la sarcina. Unele pofte ti le mareste, pe altele ti le taie

Anca, citisem si eu pe internet de hormonii de sarcina care pot fie sa te infierbante bine de tot, fie sa-ti taie cheful. Dar chiar asa, de tot? Ca la mine hormonii si-au facut bine treaba si mi l-au taiat de tot! Si voiam doar sa vad daca doar eu am patit-o. Adica eu nu am chef deloc si nu duc lipsa, dar am si sot...stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Yaia- nici eu nu prea am chef de amor. As avea dar mi-e lene sa ma apuc mai ales ca procesul de re-dezvirginare merge cam lent dupa 12 sapt de stat pe bara. Asa ca o las mai rar, odata pe sapt sa nu faca paienjeni.

Denisa, asta i-am scirs si Ancai, ca citisem ca se poate intampla asta...dar nici chiar asa...adica macar tu strici panzele o data pe saptamana, dar eu nici cheful asta nu-l simt...adica chef de lugu-lugu e 0, zero, nothing, nada... De asta intrebam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

LINDAL - In insuficienta de col uterin se recomanda cerclajul, dar numai dupa ce se face o ecografie ca sa se vada exact starea lui sau dupa ce medicul verifica presiunea pelvina, modificarea secretiei si dureri le spate, in cazul in care apar. Deobicei nu se reped la facut cerclaj decat dupa ce iti da tratament si iti recomanda repaus. Adica, trebuie sa eviti orice activiate fizica ce iti solicita mijlocul si zona pelvina. Nu se merge la servici, nu se face sex, nu fumezi si nu faci miscari care sa poata provoca expluzarea, gen impins, zdruncinat, speriat, ridicat, in concluzie sa eviti contractiile abdominale.

Eu zic ca daca stai linistita nu vei avea probleme.
Cu prima sarcina si eu am luat Gravibinon si Utrogestan pana prin luna a 6-a, a 7-a, cand am oprit pe propria raspundere tratamentul pentru ca stiam ca-i fata si nu vroiam sa o masculinizez.

Saracul, barbatul meu, mergea cu masina prin Bucuresti tare caraghios. De pe trotuar daca il priveai ziceai ca-i beat, ca ocolea orice groapa numai sa nu ma zgaltai si masina parea ca merge in zig-zag.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Miria multumesc pentru lamurire. Acum are sens decizia doctorului.

Andira iti multumesc pt sustinere si sfaturi.

Irinabobe, ce inseamna sa stai pe scaun la 40 de grade? Adica lasata pe spate, rezemata de spatar? (Eu asa inteleg, ca 90 de grade ar fi cu spatele drept, iar prea aplecata spre tastatura cica nu e bine ca se preseaza uterul)

Ramy77, asa voi face. Mersi pt sfaturi.

Annya9, felicitari pt baietel!

Jeni, prenatalul il poti lua incepand cu luna a 7-a sau din sapt.28. Din totalul de 126 zile (18 sapt.) este obligatoriu sa ai cel putin 42 zile dupa nastere (6 sapt). Considerand ca poti naste pana in sapt.42, ca masura de precautie il poti lua din sapt 30. Daca stii ca vei naste mai devreme (de ex. cezariana programata) il poti lua chiar mai devreme, de la 6 luni jumate.

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Oradea spune:

Hei burtici...

Referitor la mancare... mie mi-e mai foame dupa ce mananc
Probabil ca am acid mai mult... dar mi-e o foame.... de pot manca orice, oricat. Si atunci ma linistesc cu un fruct...

Am o intrebare: voi ce faceti cu constipatia??? Mie cateodata imi ies ochii din orbite si degeaba mananc fructe

Va puuupppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, fff draguti pantalonasii cu pisici, sa-i poarte sanatos eric. despre salopetica, imi pare rau, ca e super. da, poate reusesti sa o schimbi cu una mai mare, sau macar cu altceva?
eu in general am incercat sa iau un pic mai mari, spre 60 cm pt ca ma gandesc ca se mai ia si pe pampers,sau creste repede bebe si nu ii mai vin. body-urile le-am luat 60, dar probabil o sa iau cateva si mai mici. tre sa ma uit de salopetele din alea cu totul de bumbac, pt stat in casa, dormit sau de pus pe dedesubt. spor la cumparaturi. am descoperit si eu cateva standuri de bebe cu lucruri dragutele, desi pt astia ff mici nu prea aveau. o sa ma duc sa dau o raita singura, ca sotu a zis sa nu ma mai grabesc.

vio asteptand pe bebe 13+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

linda, sa stii ca si eu de cate ori ma aplec la laptop simt ca se misca bebe :) ceva il deranjeaza , oricum n.as putea sa stau mult asa
de obicei il tin pe picioare dar se incalzeste si ma deranjeaza

denisa eu chef de sex am dar mi.e frica, dupa atatea sangerari, contractii etc...mai bine lipsa
vorba cuiva de aici, mai bine ii duc dorul decat sa.i duc grija

ella, tu te.ai gandit la carucior? cum tot mergi prin magazine ma gandeam ca pe langa balansoar ai pus ochii si pe vreun carucior

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput