Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Buna si de la mine.
Aici e urat si a plouat toata ziua.
Se pare ca de joi se indreapta vremea...cel putin asa spun prognozele.
Ana, ce prostie cu pestele ala . Eu o singura data am cumparat peste dinsta, dar era portionat nu file si am zis ca veci nu mai cumpar. Tot s-a imprastiat, a trebuit sa il fac asa punandu-l in ou si faina bucati..aproape curgatoare si asa il puneam in tigaie ca altfel se imprastia tot .
Giova, super pozele. Ce fain ca l-ai pus pe Edi in fund la pozat. Azi maine nu iti mai sta culcat ca isi da seama ca mai bine e pe sus. Tare fain ti-au iesit gogosile...ma bucur (asta ca sa nu te mai sperii de aluatul dospit).
Bine ca bebelinul e mai bine. sa ii treaca durerea mai repede.
Silvia, lasa draga,.tu nu te-ai batut la gradi? Nu mai tzii minte sigur . Asa se invata fiecare sa isi apere ce e al lor .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
canda_h spune:
deja e seara pe la noi ...
Ioana ce mila mi-e de puiul mic. Dragul de el, bine ca ii merge cu homeopate. Sanatate la grasunul frumos! Vad ca bucataresti... super ti-au iesit gogosile.
Irino zici ca ii dai kebab la a mica cand incepi diversificarea ... te si vad facand-ul cu blenderul . Io ce sa mai zic ca "trebuie" sa ii dau ardei iute, ca asta a fost prima pofta
Cosmi zici ca ai avea curaj sa o iei de la capat cu un bebe ... bravo doamna, tot respectul!
Ana m-am lamurit acum cu pangasius-ul . Multumesc mult de detalii si link-uri. Ce greata ma lovi dupa ce am vazut reportajul ...
Angi de motanel (5.02.2006)
Biancas spune:
Angi cum e cu 2 copii? Greu , usor? Filip nu e gelos?
Schimba-ti semnatura doamna ca nu stiu cum o cheama pe fetita..Tamita, Tamisa..nu mai stiu..oricum e o dulce .
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
canda_h spune:
Hei Bianca e foarte usor acum ... ca mi-a dat Dumnezeu o fetita cuminte tare. Filip e la gradi dimineata, Tami doarme pana pe la 12 (mai face cate o pauza mica sa manance ), asa ca e chiar usor. Vedem cum o fi mai incolo Filip e un dragut, n-a fost deloc gelos pana acum, o tot pupa si vrea sa o tina in brate.
Angi de motanel (5.02.2006)
Biancas spune:
Canda, ce frumos . Ce grija va avea Filip de ea. Vor merge impreuna la
Eu merg la cursul de resurse umane
Nu mai am chef de el
Bucataria din casa mea
Giova spune:
Marco cred ca va raci. m-a sunat directoarea cand erau la inot, ca se plange de dureri de burtica...si acum e pleostit si cam cald. se pare ca noi nu ami terminam odata.
Edi papa mai bine, sanii mei sunt plini iar, de 2 zile bag ceai de chimen-anason-fenicul. Oricum am lapte si la congelator, dimineata mulg cam 100-120 ml, din sanul nepapat.
Nu-l pun in fund pe Edi, inca. Sta culcat, pe burta (pozitia preferata la somn), sau rezemat de perna sau bouncer, cam la 120 grade. Atunci l-am pus cateva secunde pt. pozat si nu i-a prea placut, s-a cam speriat cand s-a trezit singur in fundic pe canapea.
Irina pofticioasa mai esti mama. acum vorbeam cu mama unui coleg de-a lui marco, e insarcinata si crede ca va avea fetitza...of...iar m-a apucat dorul de fetitza.
Canda pai e boierime si la tine. colici nu are Tami?
Ma bucur ca Filip e cuminte, o fi exceptia de la regula.
Cosmi e haios tare Stefan, s-a invata cu tine si mai greu acum la bunici.
Bianca bafta la curs. Mi-au iesit super si foarte multe, eu le-am facut gaurite in mijloc, am facut si cu gem, dar inauntru.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa va salut cat sunt baietii hraniti si inaugureaza ceva joc cu masini pe tv .
Giova pls intreaba de reteta cu praji cu visine am si eu o pb .
Bianca nu m-am batut tin minte f bine si nu ma deranjeaza ca se imbrancesc ei ca baieti dar ca din 3 institutori nici unul nu-i supravegheaza ma deranjeaza ca era o curte plina de copii . Plus ca eu una l-am invatat pe Alain sa nu imbranceasca si sa nu se bata si el chiar nu face asta si cred sincer ca daca toata lumea ar face asta si educatorii la scoala ar pe faza de la inceput de cand sunt mititei poate am fi intr-o lume mai putin agresiva si nu ar trebuie sa se descurce fiecare cum poate parerea mea poate gresesc.
Irina ca intrebasei e curte separata cu copii pana la 6 ani dar sunt o groaza ca sunt 4 clase .
Si ieri si azi am tot repetat cu Alain ca daca il mai "ataca " careva sa strige tare terminati in franceza si sa mearga el la institutori ...nu am avut alta idee mai buna, poate atrage atentia cand striga. Azi am fost in inspectie mai repede dar nu erau decat grupa mare afara , si Jean a zis ca sa mai intampla dar sincer m-a deranjat faza atunci cand am vazut-o live.
Mi-am promis ca nu va mai bombardez cu retete ca o sa va am pe constiinta dar tot va zic ca incercati retetea asta de placinta americana cu mere http://bucataria-sylviei.ro/placinta-americana-cu-mere/
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Am aparut si eu.
Giova, nasol cu Marco. Fai un ceai ceva, da-i oscilo poate scapa fara raceala.
Silvia, glumeam. Stiu ca te-ai enervat pe atitudinea paznicilor. Uite ca mai sunt si afara oameni care stau..si nu fac nimic
Bucataria din casa mea
maraki spune:
Guten nacht
Giova cat de repede si.au facut efectul bobitele homeopate pai e super tare daca s.au vazut transformari in bine la EdilinuCa iti place sau nu, trebuie sa.i pui caciulita dupa ce face baie macar pt 15 minute, eu asa faceam cu Angelo dar acum nu mai are nici o sansa sa stea caciula in cap mai mult de 1-2 minute( si el are paaar ) Vezi sa imbraci copilul bine ca ai vazut cat de sensibil este( spuneai ca nu a avut hainute adecvate timpului cand l.ai scos afara intr.o zi )
Bianca vad ca ai molipsit aproape toata secta activa cu gogosile taleAzi am luat smantana sa fac maine mujdeiul tau ala de acum 2 ani
Silvi si eu m-as oftica sa vad ca nu sant supravegheati bine copiii la gradi Giorgos deja face misto de mine si spune ca o sa stau pe la gardul gradinitei sa vad ce face Angelo si daca este frig afara o sa-i zic sa intre inauntruPai chiar nu mi se pare normal sa fie scosi iarna in curte, e un frig aici....
Azi am avut zi de salariu si am cumparat ce a mai fost nevoie ( unele ) Alaltaieri am renuntat la 12 dresuri ca erau mici, azi am cumparat 8 ca stiu un magazin ieftin unde erau cu 2 euroi...la C&A costau 2 perechi 9 euro Am cumparat pt copil o caciula de iarna gen ruseasca dar e din material nu blana sau piele intoarsa pe dinafara, am luat.o ca are arici si nu e nevoie sa fie legata( asta mai mult pt Giorgos ca nu am incredere ca il leaga bine la caciulite si nu vreau sa-i bata vantul pe langa urechi lui Angelo ) Am mai luat o bluza grosuta cu gluga si 4 tricouri de corp cu maneca lunga, inca un jeans captusit si asa s.au dus 70 euroi
Astazi am avut surpriza sa vad ca i.a dat socrosenia paltonasul lui Angelo Acum avem o problema cu scaunul de masina ca il strange centura cand e imbracat cu paltonul nou, cred ca in final cumparam inaltator daca nu avem alta solutie.
in rest nimic nou....Giuseppe trebuia sa vina astazi din Italia dar.....cred ca munceste pt reclama - reclama mascata ca a uitat de tot de restaurant
edit: unde scrie reclama mascata era cuvantul copii in italiana
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Sa va zic ce am patit astazi: a venit un tip la usa pt ce credeti? Ca nu am platit la inceput de an impozitul pt Dixi Giorgos i.a spus cand nu eram de fatza ca am trimis catelul in Ro la parintii mei...ala ne.a cerut adresa din Ro, a scris-o intr-un proces verbal...eu nu stiam de ce o scrie pt ca nu auzisem ce a vb giorgos.....daca ma apucam sa-l intreb pe ala: ati gasit catelul nostru? il dadeam de gol pe giorgos si aveam probleme pt ca nu ne.am dus la politie sa anuntam pierderea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5