Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova- Ma bucur ca Edi e mai bine
Mireluta si Alex a schiopatat pe ac motiv, cred ca am scris atunci
Asta era sub cu pangasius, unde am scris eu atunci
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117336&whichpage=3
si asta un reportaj despre pestele resp
http://www.dailymotion.com/video/xo87j_quest-ce-quun-panga
E in fr(asa ca tu intelegi, madame I)
Se vede clar cum sunt prezentati hormonii cu care sunt injectati si cam cum arata apa in care cresc...
Alex e azi la biblioteca cu clasa-asta-i vestea buna
Vestea prosta: scoate limba si-si da ochii peste cap...Unde ai invatat astea? La coala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ochii peste cap ii da si Marco si mai nou cand il dojhenesc imi raspunde:"nu te aud mami, nu aud ce-mi spui". am inlemnit cand l-am auzit...de unde naiba le scoate habar n-am.

mama ce fain a dospit aluatul. sa vad acum ce ce naiba il intind.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova ma bucur ca grasunelul e mai bine.Bine ca tin homeopatele la el.Apropo de pofte deci eu la fata incep diversificarea direct cu kebab?
Silvi la cat sunt eu de impulsiva le bagam tigara pe undeva ( asta dc nu saream sa trag si eu una de pofta).Aiurea, ma enerveaza si pe mine fazele de genul asta.
Ana intr-un timp aveam si eu pe mail ceva despre pangasius care circula pe net.Am auzit in ultimul timp ca e foarte controversat, am vazut si discutia cu vaca si deci am sa iau o pauza.
Voi vb de dat ochiipeste cap? Pai Mario cum nu ii convine ceva imi scoate limva si se stramba de imi vine sa arunc cu ceva dupa el.Si nu dela noi o stie.Ghici ghicitoare de unde?

Irina 27+ cu

Mergi la inceput

Gata si gogosile, delicioase. cred ca puteam sa pun mai mult zahar in alaut, dar daca e si deasupra e ok.
Pun poze cu ele dupa ce termin cu hranitul sotului.

Tare nazdravani s epare ca sunt la varsta asta spiridusii.

_

Mergi la inceput

poze cu piticii mei:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-10-14/21:48:56
gogosile:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-10-20/12:54:40

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare.....offf mai Giuova saracutul pui mic,pai eu cand am avut otita ma tavaleam pe jos cat sunt de maree nasol daca i sensibil ,tb mare grija sa ai....gogosile arata excelenteu le am facut cu gem in mijloc...o sa pun si poze

Dmelli pai eu de cand zic ca ma apuc de bebe 3...de vreun an

Mergi la inceput

Giova sunt frumosi tare baietii tai .Pe grasan imi vine sa ilmuc de obraji.Cum mai sta cu papa?
Cosmi si cand te apuci? Sau lucrezi deja?

Irina 27+ cu

Mergi la inceput

dmellide ce sa ma apuc???ca eu n am pb ...is iepuroaica de felul meu asa ca...sa ma hotaresc

Mergi la inceput

i am rugat pe ai mei sa l ia pe papan de la gradii si sa doarma tot la ei ca ma duc cu bianca la dansuri....cica sta papa pe bancuta la gradii si zice,,stau aici si o astept pe mama mea,,..il sun si ii zic ca sa se duca la maamie pt ca la bloc nu i nimeni acasa si nu are cheie.....si el??,,lasa ca stau la usa pana vi....off ca e diperat dupa mine

Mergi la inceput

Cosmi si ce mai astepti sa te hotarasti?
Silvia declar public ca te urasc.Am vazu pe blogul tau supa cu taitei si ...vreau si eu...acum,da acum ,acum.Am dat oricum la mama comanda deo salata boeuf.S-a crucit mama.Ma duc acasa ca m-am suparat.

Irina 27+ cu

Mergi la inceput