Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
vai fetelorlasati ca nu mai sunt asa tinerica,sa stiti ca ciorapii din astia am toate culorilede zice gabi ca s de la circ mi e un drag de ei de numaplus sunt inamorata de toate gablontuirle ,bijourile din aur sa nu le mai vad
prietenele mi au adus asa...o suberba pijama,2 bluze fff frumoase dar cam...decoltate si un sutien triumph ...aaa si multe flori
Bumbii asta e gradinita lui papan din poze...e de stat dar arata trasnet adevarat....si noi suntem sapt viitoare pe la craiova dar cu tb multacioca ne pregatim casa pt la pensiedaca om mai apuca
DMELLI este o graviduta frumoasa...burta mi se pare mareeee
Giova si tu calci la ore din astea???
MARAKI ce faza sa faca socrii
Silvii alta pizza???musai s o incerc
acu ma duc sa incerc gogosile Biancaisa vad daca mi ies
cosmi1975 spune:
incep sa mi descopar veleitati de bucatareasa...am zis ca prima data a fost o intamplare cu pizza dar acuau iesit super gogosilese fac si rapid si s fff bune ,eu inca n am mancat dar sigur sunt fff bune pt ca Bianca a mancat 5cu gem adevarat si papan 4 dar simple
Bianca ma tot bate la cap sa fac briose...care ziceti o reteta simpla???...bine ca am timp ca i vreme urata afara asa ca preconizez ca pana in primavara sa fiu the best
cosmi1975 spune:
hai ca vb solo ca tv
Bianca am inceput sambata petrecerea cu amicele pt ca joi vreau sa fac numai cu familia ceva seara iar vineri la atra cu amici nostrii...aaaa si cu colegele se stie o gramada de chestii tb as iau ca noi suntem multe...vreo 20
Giova spune:
SE PARE CA AZI A FOST O ZI CATASTROFALA PT. NOI, si nu e 13 si nu e nici marti.
De dim. am vazut ca e marait Edi, dar a culminat la ora 13 cand iar a inceput sa planga ca marti noaptea, isi dadea capul pe spate, isi arcuia spatele, strangea picioarele...la ora 15:30 eram in drum spre cabinetul pediatrei, am reusit sa obtin o consulatie fara programare.
Am asteptat si noi pana la ora 18. Edi nu a papat nimic de la ora 12...dormea si se trezea urland.
Pediatra l-a verificat in urechi...in cea stanga e congestionat rau timpanul. Tratamentul cu antibiotic, zice ea, a fost ok si bun (asta se da in prima faza bebeilor pana in 3 luni), dar daca nu si-a facut efectul si simptomele au aparut la 5 zile, atunci e virala. Mi-a zis ca are o sensibilitate la urechi, e blocat vreun canal de la trompa lui Eustache si nu avem ce face, incercam homeopat, sunt mai multe sanse de vindecare.
I-a administrat ea 2 bilute de belladona si mi-a zis sa-i dau asa la 6 ore, dupa 24h sa o sun sa-i zic cum este.
De atunci nu a mai plans, a marait putin, dar a baut si laptic din bibe vreo 150 ml si doarme. sper din suflet sa fie ok si sa o rezolvam. Doamne ce rau m-am speriat si imi era tare mila de el, dar dupa cum urla si facea gesturile alea...am zis ca nu e ok cu otita.
Pe Marco saracul, l-a luat asociatul lui Clau, si l-a tinut la ei, pana la ora 19 cand am venit noi din capatul celalalt de oras.
Lui i-a placut acolo, s-au ocupat amandoi de el, era centrul atentiei ca pe vremuri.
asa ca...adio gogosi pe azi. poate maine, daca totul e ok cu bebu.
ma pun sa citesc si revin....
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Maraki am sarit peste faza cu luatul cadourilor de fata cu el, naspa rau, normal ca ar trebui sa i le dea atunci.
Asa e si Marco cu somnul. se culca tarziu, indiferent la cat e in pat, iar dim. de abia il trezim.
Cosmi foarte bine arati d-na, pustoaica ce mai. Poti sa faci si bb3, esti mama tanara si frumoasa.
A dat gatitul in tine? si eu vroiam sa fac gogsile, dar nu m-i s-a aratat. Poate maine...ca mi-e gandul tot la ele.
Mirela bine ca ati aflat cauza schiopatatului si i-a scos firele lui Andrei. frumoase poze, sunteti niste frumosi toti 4, sper sa fiti ok si sa va intelegeti bine.
Irina daca acum nu te machiezi, sa vezi cand o veni bb2. eu ies din casa si nici in oglinda nu apuc sa ma uit. Noroc cu cea din lift.....
merg sa mai bag si eu o cana de ceai si o inghetata. sper sa avem o noapte buna, tare mi-e groaza.
, pe maine.
_
d_melli spune:
Buna dimineata si atunci va invit eu la cafea ca vad ca voi dormiti.
Giova sper sa fi avut o noapte linistita.Imipare tare rau de grasunel.
Mirela cate probleme mai ai si tu .Ma bag sa vad pozele pe unde le gasesc.Merci de urari.
Ana aici e o adevarata campanieimpotriva pangasiusului si nu inteleg de ce.Pana si la Mario la gradi au o datape saptamana.Mie imiplace la gust su lui Mario i-am dat demult eori.Sincer , eu nu m-am chinuit sa vad ce si cum ca m-am gandit ca dc era bai il interziceau astia instant.
Cosmi chiar asa un al 3 lea bebe nu vrei?
Sunt pe aici prin zona crepusculara...evident cu o foame..
Irina 27+ cu
silvi_2005 spune:
Hy intru eu la cafea Irina ca imi astept sotul din garda. Ieri nu am reusit sa mai intru m-am si enervat ieri cand am mers la scoala dupa Alain vazand cum se imbrancesc pe acolo prin curte si cei trei institutori stateau la tigara pe o banca lui Alain ii luase caciula careva apoi i-a adus-o alt copil in fine m-a sucarit faza dar am zis ca fiind prima data cand vad nu actionez .
Cosmina arati beton gagico !
Giova off mai ce pb aveti voi cu piticul lasa ca se rezolva f bine ca esi pe faza si il duci la dr si sa verificati bine faza asta cu otita si dupa ce ii trece.
Mirelus ce aventuri avurati cred ca ti-e greu intra si tu mai decs la noi macar te descarci .
Irina e o magarie cu pangatius ala e crescut cum zicea Ana artificial tot si indopat cu pesticide am vazut niste reportaje de m-a apucat greata ca la filme horror eu sincer nu iau never nimic din Vietnam poate suna aiurea dar la ce am vazut acolo ....ma lipsesc si de taietei de la ei ca sunt destule tari producatoare de orice. Aici cam made in Vitnam vad cu pestele ala dar pe ala nu l-as lua de oriunde ar fi crescut mai bine ia pesti romanesti sau peste oceanic congelat .
Va doresc o zi buna si insorita ca aici chiar daca este frig merg sa studiez ca mi-au dat caietul lui Alain cu ce face pe acolo si cu aprecierile primite ca asa se face lunar cica dar e prima data cand mi-l da.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Neatza!
Edi a fost ok azi noapte. a papat la ora 24:30 si s-a trezit la ora 9:45. Nu l-au trezit nici granulele de la ora 6 de dim..
Nu a mai plans, rade, gangure, papa...e ok. Doamne ajuta sa fie bine si sa fi descoperit leacul.
Trebuie sa merg sa-i cumpar caciulita subtire, macar dupa baita sa-i pun in cap, daca e mai sensibil n-am incotro, nu conteaza ca nu-mi place.
Pangasiusul nici mie nu-mi prea place, e cam buretos, vorba candei. Am citit mai de mult de el din postarea Anei, ne-a mai zis unul altul si din Timisoara, asa ca noi nu prea luam asa ceva.
File de sa;LAU SAU BIBAN DE MARE.
revin ca s-a plictisit gogoasa de bouncer. e infuriata rau.
_
Giova spune:
L-am adormit, scriu mesajul asta si fug la bucatarie sa framant aluatul pt. gogosi.
Silvia nasol ...acolo sunt si copii mai mari?
irina tot cu foame? doamne ce pofte aveam si eu gravida fiind cu Edi. Chiar mi-a zis homeopata ieri, sa-mi amintesc ce pofte am avut in sarcina, sa le scriu, ca s aincepem cu legumele/fructele alea diversificarea. Cica astea au fost poftele bebelusului si trebuie sa-i dam ce vrea. radeam cu Clau la intoarcere, ca la 6 luni il bagam direct pe dovlecel pane cu mujdei de usturoi, praji cu visine si capsuni cu zahar si smantana.
Am vazut aseara reportajul la tv despre SUPER SLIM si CAPSULA de SLABIT. Se pare ca e adevarat ce zicea ginecologul meu, contine ceva apropiat amfetaminei...nu mai retin cum i-au zis la tv. Doamne multumesc ca am nascut un copil sanatos, in viata mea nu mai iau asa ceva.
gata la framantat cu mine...nu am sucitor de intins aluatul, vad eu ce improvizez pana atunci.
_