Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...mi am baut cafeau si urmeaza operatiunea curatenie si facut ceva de papa...nu mai stiu ce

aseara am fost cu Stefan la dr si a zis ca i ok dar sa merg pe 9 noiembrie la un control mai amanuntit ,sa i faca si audiograma si ceva aerosli

Giova lasa ca i important este sa aiba copilul costum ce mai conteaza din ce material e,eu ii inchiriez Biancai costum de la un centru specializat ...40 roncam mult
Bianca e super as iei lapte de la tonomat...e mult mai bun parerea mea
Maraki sper sa scape puiul tau fara antibiotic...rosu in gatpai de asta face febra
Silvi sanatate si la puiul tau...asa e laptele este fff scump la noi

fug sa i dau papa lui Stefan

va pup si mai vb...daca n oi pleca la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am mancare pe azi, acum ma apuc de curatenie. Clau cu marco au dat o fuga la Mall, Edi doarme asa ca musai sa bag span.
Marco stranuta si cred ca se raceste. Il pupa la greu pe Edi, asa ca in curand voi avea 2 care bolesc...daca intre timp nu vom lua si noi.

Bianca la cat a fost costumul e super bun. si la cat l-a purtat.
Plecati sau nu la Sebes?
Maraki sper sa nu mai fi facut febra Angelos. bine ca i-au iesit ok analizele. si noi mergem luni dim. sa luam sange...pt. prima data.
Cosmi e scump la inchiriat, la noi e cam 30 lei sau si mai mult.
spor la facut curat si mancare.

v-am pupacit, merg la treaba ca sunt contra cronometru.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine pe ziua de azi.
Nu am mai plecat la Sebes, parca nu aveam chef de trambaneala plus ca nu stau stralucit cu banii si 100 de lei pentru motorina imi prinde bine. I-am cumparat cadou unchiului meu dar il vom d cu alta ocazie. De Craciun sigur vom merge,..asa o vizita scurta de colindat. In 26 decembrie ca in 25 lucreaza Nelu .
Maraki, se pare ca Angelo e obisnuit sa faca febra dinasta uriasa..el parca tot asa face catre 40 si uneori nu stii cauza. Dani a facut cel mai mult 39.6. Dar deobicei 38 si un pic..aici se opreste el. Sanatate .
Giova, baga macar lamaie in Marco poate poate..rezolvi ceva.
Cosmi, si eu cred ca ii inchiriez costum Sandrei sa vad de unde. Am inteles ca la teatrul Neational sunt costume si la unii particulari dar nu am numere. La teatru presupun ca ziua...sa vad cum am timp.

Eu am facut o ciorbita de cartofi cu afumatura si fac spanac si bacon cu ficat de pui pe langa spanac. Sa vedem ce iese
Dani s-a dus in plimbare cu socrii pana la piata. Au fost pe la noi si l-au luat. Sandra a fost la engleza Cambbrige si acum invata.
Nu stiu ce facem weekendul asta, prietena imi e plecata din oras...sa vedem...
O sambata frumoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

intru pe fuga ca l astept pe gabi sa plecam la tara sa vedem ce fac muncitorii....noi 2 ca i drumul lung si nu are rost sa caram copiii dupa noi..pe ei i am dus la mama

pup fetele si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Drum bun Cosmi. La cati km e casa de Bucuresti? A cui e casa aia? A socrilor tai? Voi o renovati sau cum? Vreti sa va mutati acolo?

Noi am mancat de amiaza si acum....stam.
Cred ca ma bag la un pui de somn. Poate mai incolo mai pun retete pe blog ca nu am prea am timp in timpul saptmanii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca atunci de sarbatori sigur ne vedem. caci noi pe acolo vom fi.
si eu tot ciorba de cartofi am avut cu carnita.
I-a luat Clau oscillo si ii voi da preventiv.
Cosmi drum bun sa aveti.

eu pe aici, copii dorm si ma bag sa termin curatenia. mi-a luat o groaza sa strang jucariile d ela Marco din camera.

Edi baleste la greu si face si scaunele mai apoase...poate-poate ies dintisorii aia....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am ajuns si eu din oras( plecati de la 11'30) , am avut ideea sa mergul cu bus-ul la Cora 2 buse dus 2 intors ca ii tot promisesem lui Alain ca mergem sa luam peste si scoici. Am luat si peste un somon mare de 2,5 kg si scoici si creveti, noix de St Jack, calamari, we asta mancam numai peste si fructe de mare ...am si lasat o caruta de bani. Alain mi-a mancat ficatii in Cora fugea ,noroc ca i-am gasit un carucior mic de cumparaturi si a facut el shoppingul , asta l-a mai incetinit in statii nu avea stare vai ce obositor e cand e vacanta si are energie acum se uita la ceva dvd ce si-a luat ca atat l-am lasat sa isi ia ca m-a terminat la jucarii , le vroia pe toate cum l-a invatat tat-su ei azi nu i-am luat nimic ca a prit destule pana la Mos Nicolae nu mai vede nimic.
Giova deci sunteti ok dupa vaccin ati scapat de orice reactii .
Cosmina drum bun si spor la treburi si un we frumos .
Bianca eu fac ciorba de miel azi chiar nu am mai facut ciorba de cartofi cu afumatura de ceva vreme, o execut dupa asta . Nu ai mai zis ai mai facut pana la urma iepurele?
Eu am uitat sa iau patrunjel si trebuie sa ies aici la bloc sa iau ca nu pot face fara el sa nu mai zic ca nu am mancat nimic azi ca dimineata am uitat si la iesire i-am luat pizza lui Alain dar nu aveam cum sa mai mananc si eu cu plasa si cu el pe cap. Mai revin eu ca azi e de garda tati si eu am chef de tras chiulul

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

noi am fost la urgenta azi, angelo are gingiile umflate si foarte rosii, se vad dintii pe jumatate Ne-a dat un gel si a spus sa continuam cu nurofen supozitor pt dureri ca de febra a scapat. Nu poate sa manance aproape nimic, doar supa crema si iaurturi ca nu se mesteca, acum fac supa de pui dar sa vedem daca vrea sa bea cu paiul zeama. Saracul dupa ce ca a slabit sapt asta cu febra 40, acum nu poate nici sa mai manance desi incearca si scoate prima imbucatura afara....cica il doare rau in gura, asa ne.a spus medicul....

giova sper sa scape marco de raceala, lui angelo i-a luat sange din deget....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

nu stiu exact ce are la gingii, in germana nu seamana cu stomatita, silvi oare ce are daca sant rosii gingiile si umflate? toata gura e asa, cica de la febra a facut asta....stiu ca la stomatita nu are voie lapte dar asta e altceva....ai idee?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Scutec curat: