Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Neatza!
se pare ca am scapat de reactii adverse, cel putin pana acum. Nu a facut puiul mic nimic, a dormit toata noaptea
, sper sa-i revina obiceiul asta ca tare bine este.
In schimb a cam plans Marco, dar eu nu l-am auzit, asa ca a fost Clau de serviciu. se pare ca raspund doar la plansete de bebelushi
.
Iar l-a dus Clau pe Marco, cand sa plec cu el, s-a trezit Edi si a inceput sa urle de foame. asa ca nu era chip sa-l prosteasca Clau pana veneam eu.
La gradi cica era plin de printese....Spidermani nu a vazut, dar multi erau sus in clase.
Bianca habar n-am daca e asa costumul lui Dani. eu nu m-am referit la al vostru. eu am zis ce costum naspa am luat eu, asa ca....
.
In ce priveste laptele, marco bea Zuzu, 3.5 grasime cu termen scurt de valabilitate. Am renuntat de mult la UHT, parca e lapte praf, nu ne place defel.
Cosmi e super tare poza, foarte bine a iesit Stefan in ea.
la noi e soare, cred ca mergem sa facem piata si alte treburi...daca nu adoarme intre timp.
si o zi faina sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine , la servici inca la 
Giova, stai linistita ca am glumit cu costumul..adica sigur e dinala si a lui Dani, e dinala sintetic din comert. Am pus poze anul trecut de craciun. Bine ca ati scapat de reactii adverse.
Imi e ciuda de mor ca nu se prinde bine la mine in birou radio Zu
.
Cosmi, tare frumoasa poza. Sa o faci tablou.
Fetele legat de lapte...eu va intreb daca stiti daca e bun asta UHT, daca merita sa ii dau lui Dani si daca e sanatos. El bea lapte de la Albalact sau Tip (cumparat de la Real) cu grasime 3.5 %.
Eu stiu ca laptele asta UHT se fierbe la temperaturi inalte deaia are termen de valabilitate atat de mare. Nu cred ca baga conservanti in el. Adica aici am dubii deasta va intreb.
Ma apuc de treaba. Trebuie sa merg si pana la finante. Noroc ca sunt toate institutiile langa mine si merg pe jos la ele...masina o folosesc doar sa vin la servici
.
O zi frumoasa si voua.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Silvia,am uitat sa iti raspund... nu pot pune ce reclama vreau eu pe blog, mi-au bagat ei automat ce reclame vor. De la google voi primi banii, daca e adevarat si nu e o minciuna toata treaba. Deja am in cont 1.50 dolari
.
Pe tine probabil te-ar interesa situl de seminte (daca ai fi stat in Romania sa poti comanda) si situl de slabit
.
Bianca
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Giova spune:
hai ca am mai dat eu un clic pe toate reclamele alea. ieri doar pe una am dat.
Laptele UHT se proceseaza la temp. inalte si se distrug unele vitamine din el. Mi-a mai zis ceva vara-mea, care e ing. la o fabrica de lactate, dar nu mai retin. Oricum e bun, nu e bagat nimic artificial in el...e lapte curat. Noi am trecut pe dintr-ala normal, ca are gust mai bun, mai de lapte.
Edi a adormit of course, asa ca m-am bagat la facut praji cu mere. pana sa astept reteta de la mama, am sunat la sursa direct- bunica si am aflat. sa vedem acum daca am setat cuptorul pe ce trebuie
.
_
Gio
de
silvi_2005 spune:
HY si buna dimineata. Si al meu copil tuseste
o fi dupa sportul de ieri habar nu am de dimineatat nu l-am dus ca au vizitarea canalului groazei
si nuami asta nu ar avea chef auamenajat ei ceva in subsol. II dau panadol si per sa fie ok ca nu mai vreau sa se imbolnaveasca iar .
Giova stai linistite cu costumele ca lepoarta cateva ore si gata
bie ca vrea sa il imbrace ca Alain nua r fi vrut sigur. Super ca ati scapat fara reactii 
Bianca stiam de google ca pun ei ce vor.
Aici e 95%lapte UHT nici nu se gaseste altfel decat la unele magazine , eu din ala folosesc si cu vitamine si simplu iau de la ceva ferma de munte cica si va zic drept ca asa lapte bun nu am baut in Ro , depinde cred de unde este luat si cu ce au hranit vacile alea, in Ro au niste preturie la UHT 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. Deci ar fi bun laptele asta. Eu ii dau lui Dani de comoditatea dinasta, cand vad ca se termina din camara mai cumpar 10 cutii si asa nu risc sa raman fara. Tot dinasta folosesc si la mancare sau pe cel ce il aduce Sandra de la scoala ca ea primeste un pahar de 200 ml lapte pe zi care nu il bea la scoala intotdeuna.
Silvia, laptele ce il cumpar eu e 3 lei. Sunt si altele mai scumpe dar nu ma bag la alea. Este la noi in piata un tonomat de lapte cu lapte proaspat de la o ferma din zona dar ...sa merg pana acolo tot la 2 zile cu sticla goala de plastic...sa il fierb...e mai comd asta UHT.
Giova, baga-l si pe Edi la framantat cu mainile
.
Sandra si-a cumparat bilet de participatre la haloween pentru saptamana viitoare. La ei e cu bilete..2 lei. Se cumpaea sucuri si ceva de rontzait din banii astia. Trebuie sa vad cu ce costum merge, ea si-a desenat pe hartie cu ce vrea sa se imbrace..in vrajitoare si cu pisica in lesa
. I-am spus ca nu o las sa mearga cu pisica sa o tina acolo atata. Dar...sa vad ca va fi parada costumelor si va fi premiat cel mai frumos costum si daca va vrea Nelu sau bunicii ei sa mearga sa ii duca pisica doar cand va fi proba aia
.
Bianca
Bucataria din casa mea
Giova spune:
am fost si eu la plimbare, la BCR, mi-am facut internet baking...prea eram la mana sotului, sa-mi faca el toate platile. In plus asa pot verifica cand intra alocatia si indemnizatia...doamne cum le astept si cum am planuit banii aia
.
Silvia marco accepta sa fie costumat, de ex. la costumul asta nu a vrut sa-si puna masca. A stat la pozat de dim. si gata, a scos-o. Nu stiu daca si-a pus-o la gradi sau nu. are el anumite fixuri.
Bianca si eu luam un bax de lapte Dorna de 12 cutii si le aveam in casa. acum...cump[ar 3 litri de Zuzu si imi ajung pe sapt. Mai am si laptele la cutie adus de dani de la scoala. De fiecare data cand merg in Alba imi da mama cateva. marco il bea, tare-i place asa cu paiul.
gata, fug la fomist ca isi cere drepturile.
_
Gio
de
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Eu am tras un pui de somn...de la ora 19 la 20.30 asa ca sunt cat de cat fresh cu toate ca m-as fi trezit dimineata asa stare am.
Vroiam sa mergem maine la Sebes dar cu vremea asta...e rece tare, mi-e groaza ca Dani tot in curte va fi si va fi inghetat de frig. Ne mai gandim pana maine dar inclin spre nu.
Giova, frumoase pozele, mie imi place costumul, e f bun pentru o costumatie dinasta. Am vazut-o si pe Dani si mi-a dat idee buna cu vopsitul pe fata. Sa vad cum facem cu Sandra sa vb cu prietena mea sa o faca si pe ea.
Deja a venit vremea urata si asa ma indispune asta
.
Merg sa fac un dus si apoi...vad eu ce fac.
O seara placuta 
Bianca
Bucataria din casa mea
maraki spune:
Hello,
intru maine cand am timp, azi am fost la dr si rezultatele de la exudat, urina si sange au iesit bune la Angelo. Nu este caz de antibiotic, sper sa scapam de febra, aseara a facut peste 40 si avea frisoane, bagasem paracetamol inainte de culcare dar nu am stiut ca l.a scos....dupa 2 ore ardea rau de tot....azi tot spre febra mare se ducea.....poate scapam si e ultima seara de nurofen. revin maine....moama ce mistoooo au in sediul nou de la clinica de pediatrie
o sa pun poze maine.....a facut angelo pishu la pagar de plastic special pt analize
chiar la clinica
...nb tuturor,ma uit la dansez pt tine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
uitasem sa scriu, angelo are rosu in gat.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5