Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 4
dinubebe spune:
Inainte de inscriere, am intrat in scoala pe la secretariat si am rugat sa ma indrume spre clasele de a IV-a pentru ca doresc sa stau de vorba cu invatatoarele in vederea inscrierii copilului meu. Dar ma dusesem cu putin timp inainte de pauza, asa ca mi s-a dat voie sa merg si sa astept in fata clasei (s-a nimerit ca toate trei clasele de a IV-a sa fie la acelasi etaj si in aceeasi aripa). Asa ca am avut putin timp sa "trag cu urechea".
Despre copii, eu am discutat cu unii de clasa a sasea, dupa ce discutasem cu unii de la clasele primare care imi spuneau fiecare ca doamna lor e cea mai buna. Iar in parerea cadrelor didactice nu prea mi-a venit sa ma incred in totalitate, pentru ca majoritatea isi fac o parere dupa ceea ce aud de pe la consiliile profesorale, etc...Iar pe mine ma interesa cu prioritate modul in care aborda relatia cu copiii si mult mai putin, chiar deloc, numarul de simpozioane organizate sau la care a participat. Ca sa nu mai zic ca atunci cand am intrebat cadre didactice ce stiu despre doamna cea agresiva cu copiii nu am primit decat laude...le-am spus ce auzisem de la copii si nu mi-a confirmat nimeni. Fie nu stiau, fie nu au vrut sa spuna. Ca sa nu mai zic ca am intrebat invatatoarea fetitei mele (care a trecut anul acesta in clasa I) despre o invatatoare pe care mi-o recomanda pentru la anul, pentru fiul meu, si mi-a dat un raspuns foarte scaldat, fara nimic concret.
In orice caz, la acest moment e mai dificil de intrat in scoala, de cand cu isteria cu gripa porcina, deja adultii nu mai au voie nici in scolile in care se putea intra inainte.
cristinamh spune:
asta ma gandeam si eu, in scoala nici o sansa sa intri si sa bantui fara un motiv concret. ma gandeam sa lipesc la poarta un biletel... in atentia parintilor clasei a IV-a, am nevoie de recomandari, pls mail la adresa...
.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/blog" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani
floric_ea spune:
Buna,
si noi la nul in clasa I - oscilam intre trei scoli - 279, 197 si Sf andrei, toate in 6. Pana la urma am inceput sa intreb stanga dreapta despre toate si unde reusesc prima oara acolo o inscriu. as prefera cu o colega de gradi macar sa fie, ...cu cat intreb mai mult despre fiecrae scoala peste tot sunt parti bune si parti rele. invatatoare bune - profesori slabi etc etc etc. probleme in scoala...bani prea multi, 197 care e cotata drept scoala de fite. habar n-am ce sa aleg, cred ca imi iau copilul de ana si o intreb unde-i place ei :P.
alte sugestii?
lilib72 spune:
Buna ziua,
si noi vom merge la anul in clasa I-a, locuim in sect.3 si vrem sa mergem la scoala 75, aveti cunostinte depre aceasta scoala?
multumesc
dulcetica spune:
Aveti idee ce cuprinde dosarul de inscriere?Am auzit ca ar trebui sa-l depun deja ,dar n-am idee ce trebuie sa cuprinda.
Noa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica Aveti idee ce cuprinde dosarul de inscriere?Am auzit ca ar trebui sa-l depun deja ,dar n-am idee ce trebuie sa cuprinda. dulcetica |
Inscriere acum???Stiam ca incep in ianuarie- februarie.
cristinamh spune:
noua ne-au zis la secretariat sa venim in martie la incriere.
si am vb cu o amica invatatoare... mi-a zis ceea ce stiam si eu... ca nu exista "scoli bune", exista oameni care fac treaba, si oameni care nu fac. si totul tine de noroc...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
laura_cafea spune:
Buna ziua
Si eu sunt o mamica in cautarea scolii perfecte in sectorul 1 , aproape de noi este scoala 175 si 171, la 171 am fost si eu dar din cate am inteles afterscoolul este cu pachet de acasa si asta nu prea imi place in schimb la 175 ar exista 2 feluri de afterscool unul cu masa si somn la 3 mil si altul cu masa + lectii+ obtionale la 5 mil.
Intrebarea mea este daca aveti cunostinte la cele 2 scoli si ce impresii au.
Multumesc si astept raspuns
Laura
Eny spune:
Buna tuturor,
Ne alaturam si noi celor care incep scoala in 2010. Din punct de vedere al distantei si al faptului ca au after school cele mai bune scoli ar fi pentru noi: Scoala 15, Scoala 28 si Scoala 45. Putem gasi cu ajutorul vostru ceva recomandari privind invatatoarele care iau anul urmator clasa I, after school ..., pareri ale parintilor care au copii in aceste scoli etc...?
Multumesc,
Eny
Noa spune:
Nu s-a mai scris de ceva timp la subiectul asta desi inscrierile au inceput la unele scoli.V-ati hotarat in privinta scolii,a invatatoarei? Noi inca nu.