Incepem scoala 2010 -2011 !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Si eu l-am insris pe Sebi miercuri pe 10.02.10 la scoala 114 invatatoare Stan Maria o super doamna..care i-a placut ff mult si lui Sebi
Depinde de scoala ca difera perioada..si de aia trb. intrebat direct la scoala unde vrei sa inscri copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am inscris si noi azi pe alexutza la scoala 77, la d-na invatatoare Marin Cristina. are careva informatii despre scoala si invatatoare?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Sper sa fi facut o alegere buna: scoala 81.
Se fac inscrieri, sa fim vigilenti!

Cand ma gandesc ca, in 1976, cand am purces in clasa intai, in orasul meu erau trei scoli foarte bune, iar familia a optat pentru scoala cu profil sportiv, dar care dadea cei mai multi liceeni la mate-fizica...si ca dadeam "admitere" la sport sa penetram sistemul... si ca intamplator am nimerit la cea mai buna invatatoare, deh, aveam vocatie de sportiv...cad pe ganduri si nu stiu cand a fost mai bine...Stiu insa ca am pastrat legatura cu invatatoarea mea pana in ceasul mortii sale si mai stiu ca imi doresc ca Stefan sa aiba o astfel de invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_ani spune:

Caut informatii despre invatatoarele de la scoala 280 "Mihail Sebastian", sect. 5.
M-ar interesa sa vorbesc cu alte mamici care isi inscriu copiii acolo.
N-a aparut nimeni pe discutia asta din sectorul 5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Buna,

Joi de dimineata o sa merg si eu sa o inscriu la scoala 179; ne trebuie copie dupa certificat de nastere, copii CI parinti si adeverinta de la medicul de familie in care sa scrie "apt pentru scoala" ; mai merge cineva la aceasta scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna!

Nicolas incepe si el scoala in toamna lui 2010.
Noi stam in Dr. Taberei, zona Tg. Neamt-Liceul Pedagogic si l-am inscris la Scoala nr. 155, pentru ca acolo este o doamna invatatoare despre care am auzit lucruri bune. Vreau sa ma duc dupa Paste, sa vorbesc si cu dumneaei, personal.

Theiuta

Mami si Nicolas

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna,
Eu vreau sa o inscriu la 280.
ma poate ajuta cineva cu o informatie, o relatie, un nume, o recomandare, ceva?
Multumesc.

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxi2003

Buna,

Joi de dimineata o sa merg si eu sa o inscriu la scoala 179; ne trebuie copie dupa certificat de nastere, copii CI parinti si adeverinta de la medicul de familie in care sa scrie "apt pentru scoala" ; mai merge cineva la aceasta scoala?

si noi mergem la 179, vad ca din martie nu a mai raspuns nimeni!
Roxi, ai rezolvat cu inscrierea? la ce invatatoare?

Mergi la inceput