30 si - cum ne imbracam?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am 33 si doi copii. Si descopar cu disperare ca oricat as incerca nu sunt capabila sa imi schimb stilul. Ma imbrac de fiecare data la fel, desi cutreier magazinele sfarsesc cumparand mereu din aceleasi si aceleasi locuri, aceleasi culori si aceleasi modele. Cel putin la pantofi, pur si simplu orice probez diferit, mi se pare ca arat complet aiurea, ca ma dezavantajeaza, ca nu se potriveste cu mine. Presupun ca am ceea ce se cheama stilul meu (desi e cam tern ) si nu il pot schimba.

Am intrat acu vreo luna intr-un magazin si am iesit de acolo su doua sacouri maro, o camasa cu dungulite maro cu bleu si o vesta... maro . Vanzatoarea de la casa s-a uitat la ce alesesem si mi-a zis "wow, chiar va place maro-ul ".

Mama, la 60 de ani, are tupeul sa poarte pantaloni 3/4 roz si nu arata ridicol. Eu nu as putea ... pentru ca m-as simti ridicol in ei.

Cred ca ideea de baza este sa te simti bine in ceea ce porti si sa nu incerci sa te transformi artificial in cineva cu 10 ani mai tanar prin haine, sau si mai rau, in cineva cu 10 ani mai batran. Eu nu am fost niciodata adepta blugilor, de exemplu, si nu ii port decat in parc, sau la munte, dar nu simt ca asta ma face mai batrana. Nici acum 10 ani nu purtam...

It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.

Mergi la inceput