30 si - cum ne imbracam?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca-ti permite corpul, poarta haine cat mai sexy, in limita bunului simt, normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Carmen, merci! Culmea ca si eu pana la 30 am fost 'mai clasica', si m-am trezit in ultimii ani purtand haine mai diferite, modele tineresti si cercei colorati (ceea ce nu am facut pana la 30 de ani:))

Stai sa vezi cand te apropii de 40 cum o iei pe aratura !

Eu (va rog, doamnelor, putin respect, in curand voi implini 38 de primaveri) abia m-am abtinut azi sa-mi iau niste cizme verzi, o splendoare, si singurul lucru care m-a retinut au fost, evident, BANII - ca de, niste cizem negre la asortez la orisice, pe cand verziturile... doar asa, de chichi.

Din toata saracia, insa, mi-am luat acum 1 an pantofi si gentuta (sic!) grena, iar vara port papuci cat mai colorati (niciodata negru).

Am o verisoara care pana pe la 35 de ani purta vara-iarna numai negru-gri si de vreo cativa ani (acum are 41)se imbraca dn ce in ce mai colorat. Si stii ceva? Ii sta super.

Cred ca un singur lucru nu trebuie sa facem, pe masura ce trec anii (dar tu, Coraly, mai ai pana la varsta aia): sa nu devenim ridicole incercand sa ne ascundem cu orice pret varsta. In rest... daca-ti vine bine si te simti in largul tau... orice haina e potrivita . Si eu merg mai mult pe stilul clasic, dar incerc sa ma tratez: stii tu, un pic de mov acolo nu strica niciodata .

Bedrosmart

PS: Ce 25, draga, eu ma simt de 18 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pai stiti vorba aia ca femeia, abia dupa 30 (si ceva...) de ani, devine mai desteapta...nu e vorba in vant.

Pana acum 2-3 ani nu m=-ai fi prins cu cercei atarnati sau colorati, cu pantofi si genti altfel decat negre sau maron, cu ciorapi asortati la bluze sau alte nebunii colorate.

Dar cred ca pe masura ce inaintam in varsta si ne maturizam (io incep sa ma maturizez acusica, doara n-am decat 36 de ani da? ) invatam mai multe si despre noi. Si asa se face ca prinzi curaj sa iti adaptezi stilul la moda, pastrand notele personale. Si daca silueta iti permite, poti face combinatii curajoase.

Daca te simti bine in pielea ta si nu receptezi nimic deranjant de la ceilalti vis a vis de cum arati, nu sta sa raportezi daca ceea ce porti e ok cu varsta ta. Ai varsta pe care o simti, nu aia scrisa in buletin.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu in 'tinerete' (nu c-as fi batrana acum , dar sa zic pana in 28-30 de ani), ma imbracam destul de ... stas, adica musai respectam moda, altfel mi se parea ca rade toata lumea de mine. Si fiind slaba, aveam fuste mini si pantaloni mulati:)

Dupa 30 abia am inteles ce spunea bunica (pe atunci radeam pe ascuns de teoriile ei) ca nu trebuie sa te imbraci la fel cu turma si ca o femeie trebuie sa aiba un stil propriu, nu neaparat contrar modei, dar nici sa o urmeze fara discernamat.

Cred ca abia acum imi mi-am gasit un stil; nici prea sobru, nici prea fistichiu. Incerc sa fiu creativa fara exagerari (ceea ce e scuzabil la 20, nu mai e la 30+). Daca as fi cu vreo 5 kg mai slaba macar, as putea si fi mai creativa

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

mai in gluma mai in serios nu ar fi rau

eu port cam acelasi stil , cam aceasi linie genul clasic de vreo 20 de ani , am 38 maine poimaine am 40 ...nu vad nici o diferenta intre ce purtam la 20 si ce prot acum

toata viata am purtat lungimea fustei pana la ganungi si mai mult casual , nu vad de ce dupa 40 sa am haine inchise la culoare sau mai ''babatii''

cred ca totul tine de cum te simti tu in interior

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Bine, sa inteleg ca 'the rule is that there's no rule'
Da intrebarea era chiar serioasa. Ca daca o iau asa, ma vad si la 40 si ceva de ani in aceleasi haine

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

ca mi-am adus aminte , ma uit la toate tinerele din ziua de astazi , fiind in metrou multe se imbraca in negruu de sus pana jos , eu sutn foarte impotriva acestui culori ma deprima total

eu si daca o sa fiu la 60 de ani tot la fel de colorat o sa ma imbrac

daca stau sa ma gandesc pe la 20 de ani , eu nu eram de scort cu fusta aia de o palma nici acum nu sunt de acord cu ea , in general toata viata mea m-am imbracat cu bun simt si mai ales cu decenta

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aoleu pai si eu am 39 de ani si ce, nu mai pot sa ma echipez ca la 25 ? (ca si io asa ma simt ) Io nu ma agit si acum ma echipez in blugi,bluze mulate si chiar cu buricul gol se mai nimereste vara (am talia f.subtire si-s extra plata la burta),rochite deasupra genunchilor (as purta chiar mini daca as avea picioare mai drepte).Ce e drept ca ma ajuta si silueta : 1,70 si 52 kg de 15 ani incoace,cu exceptia sarcinilor. Momentan am 58 kg ca numai ce nascui de doua luni,dar as fi happy sa raman asa chiar daca mai am o urma de burtica inca.
Si la birou cam tot asa lejer ma imbrac de obicei,ca nu am nimerit in medii prea sobre,de fapt am si evitat asta cand mi-am cautat servicii. Lejer dar nu extravagant ca nu e genul meu,adica imi place sa vad la altele dar mie mi-e ...
Si port toate culorile (cu care imi sta bine),imi plac culorile vii rosu,verde,albastru,mov ... ce-are?

PS Si eu port balerini + poseta rosii de exemplu ... si vorba cuiva,de aveam bani, imi luam de toate culorile si pantofi si cizme si posete

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Buna,si eu ma cam simt ca n-as avea anii din buletin, dar nu m-am gandit ca tre' sa-mi schimb garderoba, dimpotriva, abia astept sa -mi mai revin la chile si sa-mi reiau vechile haine...
Si ca sa-ti raspund direct la intrebare: fiecare cum se simte, sigur, in limita bunului simt si aici nu exclud buricul gol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Coraly, bine ai revenit !!!!

Nu te-am mai vazut pe DC o bucata de vreme, dar am inteles de ce dupa ce am vazut semnatura, nu ai stat degeaba...Sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de viata !

Si ca sa spun ceva pe subiect...parerea mea e ca trebuie sa te imbraci, indiferent de cate primaveri contorizezi, asa fel incat sa nu te simti stanjenita de ceea ce porti. Toti din jurul tau vor reactiona pozitiv, daca tu transmiti asta...si poti fi oricat de fistichie cu conditia sa te porti natural.

Asta primavara - vara nu stiu ce m-a apucat si mi-am luat un sarafan de blugi gogosar....mulat in partea de sus si gogosar in jos...cat m-am probat si fatzait prin casa a fost ok...cand am iesit pe strada am inceput sa dau semne ca parca aveam o forma ciudata....si din momentul ala am vazut ca si oamenii se uitau ciudat...

Mi-e ciuda pe mine ca nu pot fi mai indrazneata in ceea ce priveste vestimentatia...

Edit: am pierdut atatia ani in care nu-mi puteam imagina ca unghiile mele pot fi si altfel decat ojate cu pasteluri, nude, french...
De-abia la 30 si de ani....am putut sa concep oja neagra, mov inchis, rosu aprins, roz puternic pe unghiile mele...cat timp am pierdut :-(..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Geniest, merci de urari! La fel si tie! Sa stii ca eu pana acum nu m-am dat cu oja decat la ocazii deosebite. Da nu-i tarziu sa ma loveasca si obiceiul asta :)

Din raspunsurile voastre trag concluzia ca sunt 'normala'

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput