30 si - cum ne imbracam?

30 si - cum ne imbracam? | Autor: coraly

Link direct la acest mesaj

De o vreme am inceput sa ma gandesc ma serios la varsta pe care o am, si am tras concluzia ca eu inca am ramas cu psihicul pe la 25 de ani (nu pricep cum au zburat anii!?), ca urmare ma si imbrac mai aproape de varsta asta (bine, nu cu buricul gol, dar ca si culori si stil). Eram curioasa daca este de cuviinta sa te imbraci mai altfel intre 30-40 ani, corelat cu statutul pe care ti-l da varsta, plus 2 copii. Nu ma refer la imbracamintea de servici, ci la cea de iesit la plimbare, cumparaturi. Ce credeti?
Mai adaug ca eu si la 20 de ani ma imbracam mai mult clasic. Probabil calsicul n-are varsta
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cu ce ai, cu ce-ti sta bine si cu cu ce-ti place:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

cu ce ai, cu ce-ti sta bine si cu cu ce-ti place:-)

#8222;Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.#8221;Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Amin.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Bine, sa inteleg ca 'the rule is that there's no rule'
Da intrebarea era chiar serioasa. Ca daca o iau asa, ma vad si la 40 si ceva de ani in aceleasi haine

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Bine, sa inteleg ca 'the rule is that there's no rule'
Da intrebarea era chiar serioasa. Ca daca o iau asa, ma vad si la 40 si ceva de ani in aceleasi haine

pai daca "aceleasi haine" inseamna clasic, si inteleg ca-ti place clasicul, nu vad unde-i problema. eu sper sa te vezi si la 50-60 in aceleasi haine.

ceea ce-mi aminteste raspunsul unei vanzatoare, intr-o vreme cand cautam un costumas cu fusta dreapta - si incerca sa-mi explice ca "n-o sa gasiti, nu se mai poarta clasicul". nu zau?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu pe timp de vara ma imbrac in fuste lejere si acum pe timp de toamna -iarna in pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

ceea ce-mi aminteste raspunsul unei vanzatoare, intr-o vreme cand cautam un costumas cu fusta dreapta - si incerca sa-mi explice ca "n-o sa gasiti, nu se mai poarta clasicul". nu zau?!!!

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Zau, nu stiu cum a putut sa spuna ca nu se mai poarta clasicul.
Clasicul nu se demodeaza niciodata!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Coraly, si eu sunt de acord cu ce a spus Deus.
Uite, poti citi cateva sugestii si www.stylediary.ro/wordpress/?p=3774" target="_blank">aici .

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cred ca foarte mult conteaza cum te simti, nu ce scrie in buletin.
Bine in limita bunului simt.
Nu m-a vedea la 50 de ani purtand haine care le purtam la 20,da nici sa ma imbrac ca o baba daca eu ma simt inca tanara.

In timpul liber eu ma imbrac cat mai lejer,plus ca daca am trecut de 30 de ani asta nu inseamna ca am patalama in frunte,asa ca ma imbrac ca orice alta pustoaica de 18-20 ,dar mai cu bun simt

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Coraly mi-am aruncat o privire in fotografiile tale si personal( si eu sunt 30 si 5 mai exact si 2 copii) cele cateva toalete cu care apari in poze sunt foarte OK, din punctul meu de vedere.In rochia rosie la malul marii esti f frumoasa, ai o atitudine asa de "diva".

Ideea este si am mai sustinut-o si alta data, sa porti haina cu atitudine.
Si apropo de atitudine, fotografia din site-ul propus de Iulya, la garderoba de 50 ani (as crede ca e Sharon Stone, nu sunt sigura) oricum tipa in pantaloni si su haina de blana - parerea mea este ca atitudinea femeii din respectiva fotografie a surclasat toate celelalte rochii prezentate...

Inafara de ridicol si atitudine de "pitipoanca", pe care nu e cazul, zic eu, sa le mai avem in general vorbind, la 30 si, haina purtata cu atitudinea potrivita este ok indiferent de stilul adoptat.

Eu am fost pana la 30 prea clasica. Dupa...am mai schimbat ceva, si imi place mai mult acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carmen, merci! Culmea ca si eu pana la 30 am fost 'mai clasica', si m-am trezit in ultimii ani purtand haine mai diferite, modele tineresti si cercei colorati (ceea ce nu am facut pana la 30 de ani:))

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput