Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Si eu sunt pe aici a adormit copilul dupa lungi maraieli si acum am timp...![]() ![]() ![]() Minunatul meu sot nu accepta sub nicio forma sa ii dau la bebe borcanele...asa cum nu ar fi acceptat nici laptele praf ![]() are el niste fixuri![]() ![]() de uneori i-as da una-n nas![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Atunci sa puna mana sa gateasca. SI sa-i dea el tzatza
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
Mancare data de mama[/b]: sa nu radeti, e necesara si asta. O fata din parculetzul unde il plimb io pe Cristi a avut problema asta. Fie-sa nu vroia sa manance decat de la ea - mancare solida, cu linguritza. Avea si mami programare la ginecolog, a lasat-o pe fetita cu buni si a stat fetitza nemancata ca nu era mami la capatul linguritzei. |
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui aris26 bcvddf.fdffcd...........k...........................................PO.=-[[PPPPPPPPPP-2 |

iuhuuuu cel mai frumos mesaj....bravo vitamina
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 carnea e buna...legumele sunt yaks s-a trezit si matzul meu...unflat de somn si incearca sa se concentreze sa mute televizorul din priviri ce o mai fi si chestia asta. v-am zis ca se uita la ceva si se concentreaza bine bine si tremura asa....ca sa obtina un obiect sau o persoana la care se uita. piticul meu chiar crede in telechinezie |

Pai pentru atata zbenguit trebe fibra, dom'ne, nu frunze!
Mie mi-o zis pediatrul (ala bun) ca pot sa ii dau si vita de luna asta.
Monica mami de
Asa am venit eu pe lume!
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
![]() ![]() iuhuuuu cel mai frumos mesaj....bravo vitamina Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
provista spune:
Noi avem deja lipsa la tastatura cateva litere...si un mini-mouse rontait jumate |
noi deja ne gandim sa mai achizitionam o tastatura si asta sa io lasam lui ca e de jale cand ne prinde la comp
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui olishka S-a trezit si piciul meu> A dormit fix 1 ora, iar somnul de dimineata a fost de 20 min ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Al meu s-a trezit la 7 si s-a culcat la 9... m-am bagat si eu langa el... cand am deschis ochii era 12.45
, trecusera si ai mei pe la mine si noi nimic.Sa mai zic ca si acum doarme?

Pe bune, sunt ingrijorata. O fi de la vreme? De la Nurofen? Sau i-o fi revenit febra?

Stii cum e, cand nu doarme ma oboseste, cand doarme, de ce doarme?

Olga, te-am visat azi-noapte. Nush ce povesteai despre lapticul tau.

Monica mami de
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
noi deja ne gandim sa mai achizitionam o tastatura si asta sa io lasam lui ca e de jale cand ne prinde la comp Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Aveti grija ca al meu a smuls tastele si le-a bagat in gura, era sa se inece.

Monica mami de
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
Aveti grija ca al meu a smuls tastele si le-a bagat in gura, era sa se inece. ![]() |
aoleu ai dreptate ...merci
bine ca acum nu o rontaie .. doar bate inea si o zgaltaie de ii ies fulgiiSimona mamica dragastoasa de
Monnvas spune:
Buuuunnnnn, dupa ce am vorbit ca televizorul (o vrea Vitamina sa ma mute si pe mine din priviri)
trec si io la subiect.
Termometru: fetelor, voi de care aveti? Ca pe mine m-a innebunit. Ii iau temperatura piticului de dimineatza, 38. Bineinteles ca de la termometru il apuca
. Ii iau dupa si imi arata 37,7. Adica kk ala tinea de cald?
No, si daca ii iau de 2 ori una dupa alta imi arata alta valoare mereu. E de-ala rectal, dar digital. N-am termometru gradat, de-ala clasic cu mercur, dar si dac-as avea ma intreb: cum tzin io copilul nemiscat 3 minute cu ala in fund?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!