Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Si noi avem ghetute Ortopedia, dar sunt inca maaaari

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisik - nu mi-ai zis...cum mushca Ana cu cei 4 dintzi???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Aris, mersi pentru link.

Cica se si vede anemia, dupa paloare. Intr-adevar al meu era cam galbejit - acum dupa 3 saptamani are si el o nuanta mai frumoasa in obrajori

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Avem batista babalusului dar bebe doarme

Am fugit la dus si la nani!

Am uitat sa va spun ca imi fac abonament la electrostimulare si masaj, sa scap de burta ca nu mai merge asa

La aerobic nu are sens sa merg ca ma munceste asta micu'

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io am zis ca nu vreau sa supar pe nimeni, da? Sa nu uitati asta

Nu stiu ce sa zic, noi am facut analize la 5,5 luni si era ok cu fierul si calciul, am repetat acum la 7 luni si fierul e "sub nivelul marii - tinde spre Groapa Marianelor" iar calciul (de care am luat si la fiola 10 zile/sapt, si in brinza calcica, da pe aia nu a prea mincat-o) se cocoata pe Everest cu magneziul de minuta. Asadar am primit indicatii brinza "calcica" sa o fac cu lamiie, miez de piine, iaurt sau orice altceva decit calciu.

In plus, acuma ca m-am desteptat am si o teorie : daca la carte zice ca de la 4 luni se da fier, ca rezerve nu-s si din alimentele pe care le consuma inca nu are de unde prelua fier, de ce tre sa fie unii (medici!) mai cu mot si sa zica "Nooo, copchilu asta n-are nevoie!"? Plus ca noi am introdus fff greu si carnea si oul, carnea nici acum nu prea o accepta, la prinz fac cite 3-4 combinatii si am mereu linga mine si magicul borcanel. Numai ca borcanelele alea mici, am citit eu, au 10g carne...daca e sa calculezi la un necesar de 40g/zi...cine mama ma-sii maninca 4 borcanele? Poate ma-sa de Pisilinca..., ea in nici un caz.

Ca sa ma mai "laud" (am intrat intr-o zodie proasta, sper sa se termine odata ca ma urc pe pereti): am luat azi rezultatul de la urocultura, avem infectie urinara (peste 100.000 leucocite), naiba stie cu ce ca pe panarama aia de buletin nu scrie , luam Unosyn (ceva antibiotic pe baza de ampicilina). Daca tot se mira doctorita ca Pisilinca nu a facut deloc febra, fiica-mea si-a notat pe agenda, asa ca azi dupa somnul de prinz s-a trezit cu febra. Intii 37,8, dupa vreo jumatate de ora 38,4... M-am apucat sa prepar antibioticul (pe care vroiam sa il incep miine dimineata, dar...) si i-am dat o doza de Panadol. Dupa vreun sfert de ora, cind sa ii dau antibioticul, ii dadusem 1 ml din cei 2 cu seringa, mi-a vomat toata mincarea (cu tot cu panadol fireste). E prima oara cind chiar a vomitat, in toata viata ei..Asta era pe la 17.30...
Am sunat la doctorita (pina am prins-o s-a facut 18) care a zis sa incerc sa i-l dau imediat inainte sa o pun la sin, ca sa se duca repede gustul (care e de cirese de altfel). Asa am facut (la 19, dupa baie), iar la 20 i-am dat iar Panadol ca iar facea febra (adica incepuse sa urce peste 38, cit reusisem sa o scad numai cu baita). Apoi am inceput sa ma stresez ca intre prima doza (vomata la 15-20 minute dupa administrare) de Panadol si a doua am lasat sa treaca soar 3 ore...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Aris, Pisik, de unde ati luat ghetutele Ortopedia?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

A, tot io ca am limbarita...
Peste toate astea, cred ca ii mai iese si ceva incisiv superior, ca m-a muscat azi de m-a turbat...inclusiv de tzitzi...e prima oara cind face asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CapitolNou

Simina

pun poze acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, sa inteleg ca uleiul il pui asa pur si simplu in castronul cu mancare. Nu in cratita in care faci mancare cand e pe foc.

Bun, am retinut si cum e cu apa plata.

Mariana bine ai venit acasa. Sa ai un bebe linistit si fericit.

MOnica, da-ne si noua modelul de facut ursuleti.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, multam de info !! Adevarul e ca si mie mi-a zis medicul de familie de fier si Ca dar i-am dat ignore

analize de sange trebuie facute pt depistaea anemiei ? in orice moment din zi?

Aaaaa si sa ma laud: de cand cu uleiul de porumb - care nu mai stiu cine l-a recomandat ca sa-i trimit o prajitura virtuala - Alexandra manaca legumele mai cu pofta

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput