Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 24
Pisik06 spune:
Si noi avem ghetute Ortopedia, dar sunt inca maaaari![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
PetraTudor spune:
Aris, mersi pentru link. 
Cica se si vede anemia, dupa paloare. Intr-adevar al meu era cam galbejit - acum dupa 3 saptamani are si el o nuanta mai frumoasa in obrajori 
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Avem batista babalusului dar bebe doarme ![]()
Am fugit la dus si la nani!
Am uitat sa va spun ca imi fac abonament la electrostimulare si masaj, sa scap de burta ca nu mai merge asa ![]()
La aerobic nu are sens sa merg ca ma munceste asta micu' 
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
pisigri spune:
Io am zis ca nu vreau sa supar pe nimeni, da? Sa nu uitati asta ![]()

Nu stiu ce sa zic, noi am facut analize la 5,5 luni si era ok cu fierul si calciul, am repetat acum la 7 luni si fierul e "sub nivelul marii - tinde spre Groapa Marianelor" iar calciul (de care am luat si la fiola 10 zile/sapt, si in brinza calcica, da pe aia nu a prea mincat-o) se cocoata pe Everest cu magneziul de minuta. Asadar am primit indicatii brinza "calcica" sa o fac cu lamiie, miez de piine, iaurt sau orice altceva decit calciu.
In plus, acuma ca m-am desteptat
am si o teorie
: daca la carte zice ca de la 4 luni se da fier, ca rezerve nu-s si din alimentele pe care le consuma inca nu are de unde prelua fier, de ce tre sa fie unii (medici!) mai cu mot si sa zica "Nooo, copchilu asta n-are nevoie!"? Plus ca noi am introdus fff greu si carnea si oul, carnea nici acum nu prea o accepta, la prinz fac cite 3-4 combinatii si am mereu linga mine si magicul borcanel. Numai ca borcanelele alea mici, am citit eu, au 10g carne...daca e sa calculezi la un necesar de 40g/zi...cine mama ma-sii maninca 4 borcanele? Poate ma-sa de Pisilinca...
, ea in nici un caz.
Ca sa ma mai "laud" (am intrat intr-o zodie proasta, sper sa se termine odata ca ma urc pe pereti): am luat azi rezultatul de la urocultura, avem infectie urinara (peste 100.000 leucocite), naiba stie cu ce ca pe panarama aia de buletin nu scrie
, luam Unosyn (ceva antibiotic pe baza de ampicilina). Daca tot se mira doctorita ca Pisilinca nu a facut deloc febra, fiica-mea si-a notat pe agenda, asa ca azi dupa somnul de prinz s-a trezit cu febra. Intii 37,8, dupa vreo jumatate de ora 38,4... M-am apucat sa prepar antibioticul (pe care vroiam sa il incep miine dimineata, dar...) si i-am dat o doza de Panadol. Dupa vreun sfert de ora, cind sa ii dau antibioticul, ii dadusem 1 ml din cei 2 cu seringa, mi-a vomat toata mincarea (cu tot cu panadol fireste). E prima oara cind chiar a vomitat, in toata viata ei..Asta era pe la 17.30...
Am sunat la doctorita (pina am prins-o s-a facut 18) care a zis sa incerc sa i-l dau imediat inainte sa o pun la sin, ca sa se duca repede gustul (care e de cirese de altfel). Asa am facut (la 19, dupa baie), iar la 20 i-am dat iar Panadol ca iar facea febra (adica incepuse sa urce peste 38, cit reusisem sa o scad numai cu baita). Apoi am inceput sa ma stresez ca intre prima doza (vomata la 15-20 minute dupa administrare) de Panadol si a doua am lasat sa treaca soar 3 ore...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Aris, Pisik, de unde ati luat ghetutele Ortopedia?
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
A, tot io ca am limbarita...
Peste toate astea, cred ca ii mai iese si ceva incisiv superior, ca m-a muscat azi de m-a turbat...inclusiv de tzitzi
...e prima oara cind face asa ceva
Floric spune:
Gianina, sa inteleg ca uleiul il pui asa pur si simplu in castronul cu mancare. Nu in cratita in care faci mancare cand e pe foc.
Bun, am retinut si cum e cu apa plata.
Mariana bine ai venit acasa. Sa ai un bebe linistit si fericit.

MOnica, da-ne si noua modelul de facut ursuleti.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
novus spune:
Pisigri, multam de info
!! Adevarul e ca si mie mi-a zis medicul de familie de fier si Ca dar i-am dat ignore ![]()
analize de sange trebuie facute pt depistaea anemiei ? in orice moment din zi?
Aaaaa si sa ma laud: de cand cu uleiul de porumb - care nu mai stiu cine l-a recomandat ca sa-i trimit o prajitura virtuala
- Alexandra manaca legumele mai cu pofta 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)

CapitolNou