Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 23
PetraTudor spune:
Mariana, bine ati venit acasa! Sa te bucuri de minunea ta!
Imi amintesc de prima noastra zi cu bebe, vai ce frumos a fost, nu am avut emotii, eram doar extaziati de cat de dulce poate fi un puiut de om!
Numai ganduri bune din partea noastra! 

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Uite asta e filmuletul cu(,) catelul http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/11710#5394089316385202066 Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
e totala !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Va mulumesc pt sfaturile legate de diversificare, dar mai am inca o intrebare Fructele se incalzesc si ele? Adica dupa ce i le prepar, i le incalzesc? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
eu nu le incalzesc, doar legumele

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Mariana si Maya, bine ati venit !
Nu mai stiu cine intreba, parca novus... legat de analize... Eu nu i-am facut de nebuna ( a se citi de capul meu, sa le solicit eu etc) dar acum imi pare rau. Bine, imi pare rau mai ales pentru ce medic am avut pina de curind. Ce vroiam sa zic e ca desi Pisilinca e vesela, arata bine, are o greutate medie pentru virsta ei si o lungime aproape de limita superioara, s-a dovedit ca avea o anemie grava. Asa ca sint muuult mai deschisa la ideea de a o chinui 2 minute luna viitoare cu o intepatura pentru a repeta analizele, fata de cum eram pina de curind
.
De cind tot umblam pe la medici ne-a spus ABSOLUT TOATA LUMEA ca de la 4 luni incolo copiii trebuie sa ia supliment de fier pentru ca isi epuizeaza rezervele cu care se nasc. Am citit si pe net articole care spun acelasi lucru. Noi nu am luat deloc pina acum...
Nu vreau sa sperii pe nimeni, fiecare face ce stie si simte ca e mai bine pentru copilul sau. Nici nu as vrea sa se supere cineva pe mine, nu fac decit sa relatez ce mi-au spus alti medici
.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui pisigri Mariana si Maya, bine ati venit ! Nu mai stiu cine intreba, parca novus... legat de analize... Eu nu i-am facut de nebuna ( a se citi de capul meu, sa le solicit eu etc) dar acum imi pare rau. Bine, imi pare rau mai ales pentru ce medic am avut pina de curind. Ce vroiam sa zic e ca desi Pisilinca e vesela, arata bine, are o greutate medie pentru virsta ei si o lungime aproape de limita superioara, s-a dovedit ca avea o anemie grava. Asa ca sint muuult mai deschisa la ideea de a o chinui 2 minute luna viitoare cu o intepatura pentru a repeta analizele, fata de cum eram pina de curind .De cind tot umblam pe la medici ne-a spus ABSOLUT TOATA LUMEA ca de la 4 luni incolo copiii trebuie sa ia supliment de fier pentru ca isi epuizeaza rezervele cu care se nasc. Am citit si pe net articole care spun acelasi lucru. Noi nu am luat deloc pina acum... ![]() Nu vreau sa sperii pe nimeni, fiecare face ce stie si simte ca e mai bine pentru copilul sau. Nici nu as vrea sa se supere cineva pe mine, nu fac decit sa relatez ce mi-au spus alti medici .If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, este foarte corect ce spui! Baiatul meu arata foarte bine - fetele care l-au vazut pot sa confirme - dar la fel, avem o anemie de toata frumusetea.
Nu-i bai, dam picaturi de 3 saptamani
si papam si carnita/ou.Spanac nu mai dam ca are oxalati. Bine ca nu oxiuri
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Pisik06 spune:
SABY, NOVUS, multumim de aprecieri

PISIGRI, noi am recoltat analizele de sange si a iesit totul ok, doctorita a zis ca nu-i nevoie de fier. Oare e cazul sa ma ingrijorez? Chiar la toti le-o trebui fier?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
petra - uite aici produsele
http://ortopediarocco.com/urun4_eng.html
al meu a avut probleme minore e adevarat cu gleznele la nashtere. le aducea in interior(f multi nou-nascuti au problema asta). si-a revenit la 2 luni dar pediatra mi-a zis ca e mai bine sa folosim ghetele astea speciale pt un mers sanatos. poate nu merita la totii copii,mai ales ca sunt destul de scumpe, dar daca observati ca,calca defectuos astea sunt o solutie
pisigri - uite maine o intreb si eu pe a mea daca e cazul sa facem si noi nishte analize de sange,desi nu avem nici cel mai mic semn...singurul lucru care ma nelinishteshte este talasemia(anemie mediteraneeana) a lu' ta-su,si asta se moshteneshte
25 martie 2009
aris26 spune:
daaa eu confirm
. Bogdan al lui petratudor arata cu cel putin doua luni mai mare ca fi-miu
ma uitam ca proasta in carucior la el si ma gandeam: oare are 7 sau 8 luni(asta acum o luna si ceva cred) nici nu observat impingatorul de carutz. noroc ca m-a vazut ea
.
hihihi anemia nu se vede. ce sotzul meu pare anemic saracu'???
dupa burtik nuuuuu
25 martie 2009